home
08-11-10

Ramane cum am stabilit: Joi, nu azi!

Puteti sa-mi ziceti sceptic, pesimist, defetist, carcotas sau cum vreti: eu raman la parerea ca azi si joi vom avea doua rezultate opuse in cele doua meciuri cu amicii feroviari. Daca ma intrebati pe ce ma bazez (ca pe Parizianu'...care nu era ruda cu Corsicanu'), n-as putea sa va spun exact: pe un amestec de teama, realism si intuitie. Daca Steaua invinge azi (care, in mod ciudat, ar fi pentru mine varianta trista), pur si simplu nu vad pe nimeni in Ghencea - de la Becali pana la jucatori, trecand pe la Duckadam si Lacatus - care sa se mai strofoace pentru o victorie joi, in Cupa. Bag mana-n foc ca vor baga rezervele (doar avem un lot valoros si echilibrat...toti jucatorii merita o sansa sa joace, nu?) si ca se vor spala frumusel pe maini de aceasta competitie aglomeratoare de program. In vreme ce "feroviarii" vor manca pamantul sa spele rusinea.

Pe de alta parte, daca pierdem azi, se creeaza premisele sa fim noi in postura celor care cauta revansa in Cupa si poate - poate! - doar asa ai nostri sa traga tare in Cupa, speriindu-se, poate!, de reactia noastra la primul meci din Ghencea dupa doua infrangeri in Giulesti. Desi, daca ma gandesc la aplauzele tampe ale celor din tribune pentru echipa lui Stoichita la primul meci dupa ce fusese suita pe garduri in Giulesti, nu garantez nimic. Cum nu garantez succesul nici in cazul unei infrangeri azi, dar zic doar ca ne creste sansele sa batem in Cupa, care e singura care ma intereseaza.

Sunt si variante intermediare, cu egaluri, cu prelungiri si unspe' metri, cu doua victorii (ce-ar fi?), dar cautand sa simplific, o zic pe sleau: prefer Joi si nu azi!

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un antrenor stelist a schimbat sufletul fotbalului

FilonPisti Kovacs a fost unul dintre uriasii care si-au pus amprenta in mod substantial pe caracterul jocului de fotbal – la nivel planetar –, adaugandu-i o noua valenta si dandu-i o noua perspectiva

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car