home
06-11-10

Rapidistu'-Securistu' Dan Filoti

Că presa românească este complicele numărul unu al organizaţiilor mafiote care căpuşează România, este un fapt discutabil doar de cei care habar nu au pe ce lume trăiesc. Că presa sportivă românească supravieţuieşte, în bună măsură, doar datorită faptului că indivizi precum Gigi Becali, Cristi Borcea, ori Marian Iancu oferă bani/influenţă pentru a-şi auzi vorbele în eter, este un zvon ordinar, evident! Doar Gazeta Sporturilor este cel mai bine scris ziar din această ţară, potrivit lui Tolontan&comp. ...

Însă nici ProSportu' nu e departe: înfocatul rapidist Dan Filoti dă dovadă - a câta oara? - că este un ziarist pe nedrept uitat de cei care acordă premiile Pulitzer, urlând - ce chestie, tocmai înainte de meciul PRIMEI ECHIPE COMUNISTE A ŢĂRII cu cea mai galonată echipă a acestor meleaguri... - că Tănase vine mahmur/băut la antrenamentele Stelei. 'geaba spune Piţurcă "Tănase nu bea!". 'geaba dă clubu' comuncat! 'geaba îşi bate gura de trei ori pe zi Narcis Răducan cu zoaieriştii... Din păcate, ce spune Marius Lăcătuş nu prea mai are ecou, de unde tragem concluzia că există o legătură puternică între coloana vertebrală şi forţa cuvintelor pe care le rostim!

Nu că Tănase ar duce o viaţă sportivă exemplară! Spre deosebire de fanaticii mistificatori ai istoriei care cântau, prin '99, "După 30 de ani/Înc-un titlu la ţigani", noi ne asumăm şi istoria prezentă, nu numa' p-ailaltă.

Înflăcăratul rapidist Dan Filoti, care este un cunoscut şi un veritabil ultras al linsului părţilor pârţionare a şefilor de la Publimedia şi MediaPro (asta, când nu se crede homme fatal, vamp, ori, cine ştie, Don Juan), nu a dorit decât să pună presiune pe jucătorii Stelei, prin acea făcătură despre Tănase. Că tot acuză susţinătorii ne-membri de partid, nu-i aşa?, că unii, ori alţii, se ocupă de manevre "securistice"... Doar nu era să dea publicităţii zvonul că Marius "Pupă-Iarbă" (copyright: Andrei Sava!) Şumudică este în discuţii cu CFR Cluj. Şi-aşa este legendar proverbu' despre personajele care se îneacă la mal, vă daţi seama ce-ar fi fost ştirea asta cu câtva zile înaintea singurului meci al sezonului care aduce-n sărbătoare Ghiuleşti?

DA! Marius Şumudică se gândeşte serios să schimbe vişiniul, dovadă că nu întotdeauna ăia se îneacă la mal. Uneori, nici n-apucă să-l vadă...
De unde ştim asta? Dacă spunem că ne-a spus o păsărică, o să vă gândiţi la chestii rasiste...

Dragi Stelişti,
Tănase are, în mod evident, multe bube-n cap. Însă povestea că el vine pe cel puţin două cărări la antrenamente NU ESTE ADEVĂRATĂ. Filoti, care are o imagine impecabilă în faţa celor care au colaborat cu el, a dorit să pună şi el umărul la un succes al favoriţilor săi, atâta tot. Cum să rateze el, Pupă-Bucă (unicul său talent profesional), posibilitatea de a-l ajuta pe Pupă-Iarbă? O victorie contra coşmarului lor istoric l-ar ajuta, normal, pe Civilizatu' Şumi să ajungă la CFR Cluj, alt club de gândăcei care se cred de nivel Roş-Albastru.

Din păcate, acest scandal este încă o dovadă că gruparea condusă "cu atâta înţelepciune şi bună credinţă" de simbolul grobianismului din România nu este capabilă să facă faţă unor atacuri penibile din partea unor şobolănei ai societăţii româneşti. Problemele majore de imagine pe care le are cel mai galonat club al fotbalului românesc pornesc nu atât din setea de lături a presei, cât din profunda amoralitate, sensibilitate şi necunoaştere a conducătorilor actuali ai Stelei a istoriei, mentalităţii şi locului pe care acest club îl ocupă, de fapt, în paginile sportului românesc.

Nu este mare diferenţă între Dan Filoti şi Becalii care conduc acum Steaua, tocmai din acest motiv Templul duhneşte a ţigănie!

Roagă-te pentru noi, nea Ioane!

Păstrătorii Valorilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Rapid - Steaua, 0-0 - OmBun

Rapid-Steaua, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un antrenor stelist a schimbat sufletul fotbalului

FilonPisti Kovacs a fost unul dintre uriasii care si-au pus amprenta in mod substantial pe caracterul jocului de fotbal – la nivel planetar –, adaugandu-i o noua valenta si dandu-i o noua perspectiva

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car

https://fcsteaua.ro