home
04-11-10

STEAUA - FC Utrecht - Live Video

Cu cel mai bun atac dintr-o grupa din care mai fac parte Liverpool şi Napoli, Steaua ocupă totuşi ultimul loc înaintea meciului din această seară, de la ora 22:05, cu olandezii lui Mihăiţă Neşu, FC Utrecht.

Astfel, dacă n-am şti în ce criză profundă se află clubul, atât managerial, cât şi strict fotbalistic, am zice că nu putem rata victoria în faţa unei echipe care nu a înscris decât o singură dată până acum (doar Salzburg şi Debrecen au un atac atât de slab în această competiţie, în acest moment). Problema e că elevii talentatului antrenor Ton du Chantinier au marcat chiar în poarta noastră, în meciul tur. Problemele şi mai mari sunt faptul că olandezii ne-au dominat pe Galgenwaard cam la toate capitolele, respectiv că Steaua se află în topul echipelor cu cele mai slabe apărări din Europa League în acest moment. De cealaltă parte, Utrecht - alături de FC Porto, Liverpool, PSG, VfB Stuttgart, Dinamo Zagreb şi Bayer Leverkusen - nu a primit decât un singur gol, în ciuda faptului că nu a practicat un joc ultradefensiv - ba chiar dimpotrivă! - cu Napoli, în deplasare, cu Liverpool acasă şi cu noi, în Olanda.

Interesant este că TOATE golurile marcate în această grupă au fost marcate fie de Steaua, fie în poarta Stelei!

În această seară, vom evolua în faţa echipei aflată pe locul 7 în Eredivisie, care, în 12 etape, a acumulat 19 puncte. A înregistrat 6 victorii, o remiză şi 5 eşecuri, marcând de 20 de ori şi primind 17 goluri. Printre rezultatele recente, de notat victoria alb-roşilor în faţa celor de la Ajax, chiar pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 2-1.

După tragerea la sorţi, Mihăiţă Neşu îşi exprima speranţa că va fi bine primit pe Ghencea, de suporteri. Unii suporteri, mai hâtri, au ţinut să-i spună că nu tribunele vor fi problema, ci Loja...

Pe de altă parte, nu ne putem decât bucura să ştim că Bichonul - olandezii i-au păstrat porecla - este apreciat şi de tehnicianul său: Suntem foarte mulţumiţi de Mihai. Îşi face treaba foarte bine pe partea stângă, este foarte determinat şi decis în intervenţii. Devine încetul cu încetul un mic olandez, a declarat antrenorul Ton Du Chatinier înaintea meciului de pe Ghencea.

Iată şi declaraţiile steliştilor în conferinţa de presă de dinaintea meciului!

FC Utrecht a mai întâlnit o singură dată o echipă românească, în sezonul 1980/1981 al Cupei UEFA. Este vorba despre FC Argeş, pe care formaţia olandeză a eliminat-o fără să primească gol, 0-0 şi 2-0.

Steaua a mai întâlnit, în impresionanta sa carieră europeană, trei trei echipe olandeze: PSV Eindhoven – de două ori, Heerenveen si Twente Enschede. Avem, din păcate, un palmares nefavorabil, pierzând de 4 ori şi câştigând doar de două, alte două jocuri terminându-se la egalitate, golaveraj 6-15. Cea mai categorică victorie a Stelei împotriva unei formaţii olandeze a fost un 3-1, în 2006, aceasta fiind şi singura victorie în deplasare, iar cele mai grele înfrângeri i-au fost administrate de PSV Eindhoven, de două ori la diferenţă de 4 goluri (un 0-4 şi un 1-5, ultimul în sezonul 1989/1990).

ECHIPE PROBABILE:

STEAUA: 12. Tătăruşanu - 18. Martinovici, 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 32. I. Apostol, 21. Ricardo - 16. Nicoliţă, 28. B. Stancu, 10. Cr. Tănase - 24. Surdu. Antrenor: Marius Lăcătuş.
Rezerve: 33. C. Lungu, 7. Szekely, 8. Răduţ, 20. Anghelov, 26. Bicfalvi, 91. C. Matei
Absenţi: Kapetanos (suspendat), Galamaz, Brandan, L. Marinescu, Bilaşco, Onofraş (fără drept de joc), Eder Bonfim, Ifeany Emeghara (accidentaţi).

Fc Utrecht: 1. Vorm - 2. Cornelisse, 17. Schut, 29. Wuytens, 3. Neşu - 23. Danso, 8. Silberbauer, 7. Duplan, 20. Lensky, 11. Mertens - 9. Van Wolfswinkel. Antrenor: Ton du Chatinier
Rezerve: 16. De Ruiter, 12. Demouge, 15. Asare, 18. Maguire, 22. Keller, 27. Nijholt.

Arbitri: S. Suhina. Asistenţi: O. Ţelovalnikov, V. Drozdov (toţi din Rusia).

Bilete: 30 de lei - peluze, 50 de lei - tribuna a II-a, 60 de lei - tribuna I, 100 de lei - tribuna 0, 200 de lei - fotolii.

Tot de la ora 22:05 este programat şi celălalt meci al grupei, FC Liverpool - SSC Napoli.

CLASAMENT:

1. Liverpool 3 1 2 0 4-1 5p
2. Napoli 3 0 3 0 3-3 3p
3. Utrecht 3 0 3 0 1-1 3p
4. Steaua 3 0 2 1 5-8 2p

Meciurile următoare:

Etapa a 5-a (1 decembrie): Steaua - Liverpool, Utrecht - Napoli
Etapa a 6-a (15 decembrie): Napoli - Steaua, Liverpool - Utrecht




FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Steaua-Utrecht, 3-1 - OmBun

Steaua-Utrecht, atmosfera - OmBun

2010.09.30_S_Napoli - toc

2010.11.04_S_Utrecht - toc


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un antrenor stelist a schimbat sufletul fotbalului

FilonPisti Kovacs a fost unul dintre uriasii care si-au pus amprenta in mod substantial pe caracterul jocului de fotbal – la nivel planetar –, adaugandu-i o noua valenta si dandu-i o noua perspectiva

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car