home
03-11-10

Becali, trimis in judecata pentru un schimb de terenuri!

Steaua nu scapă de probleme! Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru un schimb de terenuri, iar procurorii i-au pus sechestru pe bunuri. Procurorii au anunţat că procesul va începe în 18 ianuarie 2011 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Marelui Stat Major General, Victor Babiuc, fost ministru al Apărării, fiica acestuia, Ioana Babiuc şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, au fost deferiţi în justiţiei în cazul transferurilor de terenuri.

Becali e acuzat pentru schimbul de terenuri cu MAPN, prin care prejudiciul cauzat statului este de 892.758 de dolari.

La data de 5 octombrie 1998 a fost încheiat un contract de schimb imobiliar între Ministerul Apărării Naţionale şi Becali George, prin care se predau la schimb 8,80 ha teren situat în intravilanul comuna Voluntari (Ministerul Apărării Naţionale) şi 9,36 de hectare de teren situat în comuna Ştefăneşti, judeţul Ilfov (Becali George).

Ministerul de Finanţe s-a constituit parte civilă în proces cu suma de 942.250 de dolari.

În vedererea recuperării acestei pagube, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra mobile şi imobile ale inculpaţilor Cioflină Dumitru, Becali George şi Babiuc Victor. Procesul va începe în 18 ianuarie 2011 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mediafax

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

FERICITUL FERI

Francisc ZavodaFeri, adică Francisc Zavoda I, fratele mai mare al lui Zavoda II, a fost unul dintre pilonii permanenţi ai echipei de fotbal C.C.A., în cele două distribuţii legendare ale deceniului 6 al secolul

26.500 de absenti si copiii lui Stalin

26.500 de oameni. Un stadion. O singura echipa. Steaua. Suntem foarte aproape de capacitatea maxima a arenei din Ghencea. Aceasta este nota de plata a epocii domnului becali in calitate de sef al Stel