home
27-10-10

Plictisit de jocul slab al Stelei, un suporter s-a dezbracat si le-a aratat fundul favoritilor

Steaua a învins Pandurii (2-0) în faţa a doar 3.000 de oameni. A fost cea mai redusă asistenţă de când Marius Lăcătuş a preluat echipa, dar şi cea mai mică din acest sezon.

Într-adevăr, a fost luni, a fost o seară friguroasă, a fost un adversar modest, Pandurii. Aşa că doar cel mult 3.000 de oameni au mers în Ghencea, stadionul fiind pustiu. “Trup şi suflet pentru culori” rămâne un slogan “la mişto”, bun doar pentru derby-urile cu Dinamo şi, eventual, pentru vreun meci mai răsărit din Europa.

Ca tacâmul să fie complet, unii fani s-au apucat de exhibiţionism în tribuna I! De trup şi suflet... goale!

Un bărbat de vreo 40 de ani, ce părea a fi cu soţia, dacă e să ne luăm după verighete, s-a dezbrăcat, pur şi simplu, şi le-a arătat fundul favoriţilor. Steliştii au oferit o repriză jalnică de Ziua Armatei. Numai inspiraţia lui Stancu, în partea a doua, a rezolvat meciul.

Bilete gratis cu Utrecht

Numărul mic de spectatori i-a făcut pe şefii Stelei să ia măsuri! Astfel, fiecare al 100-lea cumpărător de bilet la meciul din Cupă cu Sportul, de azi, va primi gratuit un tichet la tribuna a II-a la partida din UEFA Europa League cu FC Utrecht.


Libertatea

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci