home
26-10-10

Problema numarul 1 la Steaua

In acte, aceasta problema are prenumele George, dar cei familiarizati cu ea ii spun Gigi. E o problema care atrage prin faptul ca ofera bani si prin faptul ca are Steaua sub control. Cine vrea bani sau cine vrea sa fie la Steaua, trebuie sa se lipeasca de problema Gigi precum gazele de sticla neoanelor.

De ce este Becali atat de nociv

Unii vor spune pentru ca e prost. Gresit. Omul chiar nu e prost. Poate neinstruit academic, needucat, dar inteligenta este o detinere, nu depinde de mediul in care te dezvolti. Un cioban poate fi mult mai inteligent decat un academician.

Altii spun ca-i nebun. Posibil, dar in societatea actuala nebunia e o chestiune extrem de relativa.

Eu am insistat asupra faptului ca pur si simplu ii lipseste cultura necesara pozitiei in care se afla si de asta se manifesta cum se manifesta. El mi-a replicat cu faimosul si adevaratul “Cultura ca mine nu exista patron in tara asta!”.

Astazi, cred sincer ca de fapt sursa tuturor actiunilor si atitudinilor sale nocive sta in incapacitatea de-a respecta oamenii din jur.

Becali nu poate plati si respecta in acelasi timp

Becali nu manifesta respect fata de niciunul dintre colaboratorii sai sau o face pentru cel mult 5 minute.

Adica pana cand isi aduce aminte ca el este Becali, iar cel din fata sa e doar Hagi sau doar Ilie Dumitrescu sau doar un italian amarat venit pe aici sa manace o paine, precum Bergodi, precum Zenga.

Din clipa in care ajunge sa plateasca pe cineva, respectivul nu mai poate avea pretentia sa fie respectat.

Automat, antrenorul Stelei devine un fel de sac de box in care Becali loveste cu toat ideile sale legate de fotbal. Unele dintre aceste idei ii sunt induse de cei din jur, altele poarta marca originalitatii si se nasc din cunoasterea goala pe care patronul Stelei o are in domeniul fotbalului.

De asta a si fost experienta Piturca atat de dureroasa pentru Becali. Omul acela il domina chiar si din postura de angajat. Ajunsese sa-i ia cu totul prim-planul si chiar il facuse sa-si schimbe stilul de viata. Il daduse peste cap asa cum probabil ca nu i se mai intamplase de niste zeci de ani.

Oricine venea dupa Piturca era de anticipat ca nu va avea viata lunga. Va dati seama cata energie distructiva acumulase Becali in acele cateva luni in care Piturca l-a tinut in pozitie de drepti?

PS: glumind putin, sansele de reusita ale lui Ilie Dumitrescu in Ghencea au fost mici si pentru ca el n-a vrut “decat respect”, adica singurul lucru pe care Becali nu-l poate oferi vreunui angajat.

Articol scris de Stefan Beldie, 3surse.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci