home
25-10-10

Steaua - Pandurii 2-0 (0-0)

Meciul dintre Steaua si Pandurii a aratat ca, fata de ultima data cand a antrenat in Ghencea, Lacatus nu s-a schimbat cu absolut nimic. Kapetanos a trecut din nou rezerva, tinerii au fost indepartati incet din echipa iar indicatiile patronului au fost respectate perfect.

Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicolita(Szekely, 74), Radut(Marinescu, 61), Ricardo, Tanase - Stancu, Bilasco(Kapetanos, 84)

Nici jocul nu s-a schimbat fata de acum cativa ani. Echipa a inceput greu, a construit si mai greu si a dat semne de viata in atac, in prima repriza, doar prin suturile de la distanta ale lui Stancu, suturi care nu au prin spatiul portii. Mai mult, singurul sut pe poarta al primei reprize a apartinut Pandurilor, Voiculet, jucatorul aflat in curtea Stelei in acest an dar la care s-a renuntat, testandu-l pe Tatarusanu in minutul 34.

Dupa 45 de minute fara fotbal, fluierul care a pus capat primei reprize a fost asteptat cu bucurie de catre putinii spectatori din Ghencea, spectatori carora nu le-a mai ramas decat sa spere ca jocul se va schimba in repriza secunda. La pauza, Steaua - Pandurii, 0-0.

Si rugamintile stelistilor au fost ascultate, Steaua incepand a doua jumatate a meciului mult mai hotarata. A fost insa nevoie de o gafa a adversarului pentru ca Steaua sa deschida scorul. In minutul 62, dupa un corner, Stancu a profitat de o pasa inapoi data de un fundas al Pandurilor si a inscris.

Pandurii au decis sa riste, au iesit la joc, s-au descoperit si, dupa 8 minute, profitand de spatiile mari, Ricardo a dat o pasa printre pentru acelasi Stancu care a deviat mingea pe langa Popa. 2-0 pentru Steaua si al zecelea gol al sezonului pentru Stanca.

Intrarea lui Szekely in locul lui Nicolita a adus o viteza in plus in jocul Stelei dar, pana la final, scorul nu s-a mai schimbat. Steaua a castigat cu greu un meci impotriva unei echipe care a retrogradat in sezonul trecut, un meci in care a tras primul sut pe poarta abia in minutul 50.



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

1999.08.26_LEVADIA_S - toc

2005.04.20_HEERENVEEN_S - toc

2004.12.01_AthleticBilbao_S - toc

1956.10.16_Arsenal_C.C.A. - toc

Steaua - Sportul, atmosfera/Cupa - OmBun

Steaua-Sportul, 1-1 (4-2 d.p.) - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci