home
19-10-10

Hagi ramane un mare stelist

Spre deosebire de "artizanul celor mai mari succese steliste de dupa revolutie", Gheorghe Hagi este si va fi un mare stelist, acest lucru fiind probat cu fiecare iesire publica a "Regelui".

Daca "marele manager" negociaza de zor cu rivalii de la Dinamo, Hagi a refuzat, pentru a cata oara, oferta verilor de a antrena in Groapa.

"In Romania nu ai bugetul de afara, asa ca trebuie sa faci un plan pe 2-5 ani. Trebuie sa iei totul de la zero. Nationala, Timisoara si Steaua le-am luat de pe drum, lucrurile erau deja facute. De acum incolo vreau numai sa o iau de la zero acolo unde voi lucra. Academia e terminata, avem doi ani, participam la competitii, loturile sunt facute.

Acum pot sa-mi vad si eu de lucrurile care imi plac. Hagi nu a iesit si nu va iesi niciodata din fotbal. Am avut o oferta de la Dinamo, dar am o varsta, nu pot sa-mi schimb sangele acum", a declarat Gheorghe Hagi la Sport.ro.

Hagi s-a referit apoi si la actuala echipa a Stelei, afirmand ca are incredere in potentialul jucatorilor.

"Îmi place cum arată Steaua. Se bate pe toate fronturile şi arată altceva. Va progresa în timp, echipa se va forma. Sunt sigur că se poate face o echipă competitivă. Apostol a greşit, dar numai jucătorul care nu intră pe teren, nu greşeşte. El de abia a venit la Steaua şi trebuie să îşi dea seama că e o concurenţă foarte mare. Trebuie să fie conştient că la Steaua e nevoie de rezultate", a mai spus Gică Hagi.

Dincolo de performantele din teren sau de pe banca tehnica, Hagi ramane o pilda pentru toti asa-zisii stelisti, cei care isi declara dragostea pentru culori fara a fi intrebati, pentru ca apoi sa renege acest lucru de parca ar fi cel mai natural lucru din lume.

Marius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

test - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Baschetcsasteaua] Interviu cu Bogdan Popescu

Incepand de astazi (luni 11.10.2010), site-ul echipei CSA STEAUA TURABO BUCURESTI va ofera inainte de fiecare meci un interviu cu unul dintre jucatorii echipei. Saptamana aceasta am stat de vorba cu B

Stefan Sames-un fiu de legenda al Stelei!

Partenri de intrecereStefan Sameş a fost un fundas central incredibil, de o valoare URIASA, al Clubului Steaua si al fotbalului romanesc.   Produs 100% al Centrului de Copii si Juniori al Clubului – La vremea aceea