home
08-10-10

Anglia U21 - Romania U21 2-1

Romania a dat piept in Norwich cu reprezentativa de tineret a Angliei, formata in majoritatea ei din jucatori care joaca in Premier League. Emil Sandoi a aruncat in teren urmatorul 11 : Cei doi antrenori s-au decis asupra echipelor de start:
Silviu Lung - Râpă, Papp, Găman, Bărboianu - Gardoş, Eric Bicfalvi - Torje, Neagu, Hora – Alexe. Doi Stelisti in primul 11, Gardos jucand de aceasta data la inchidere. De partea cealalta, Stuart Pearce, cunoscut sub numele de Psycho, a aruncat urmatorul 11 : Cei doi antrenori s-au decis asupra echipelor de start:
Fielding - Mancienne, Jones, Smalling, Bertrand - Cleverley, Muamba, Henderson, , Rose - Wilshere – Welbeck. Jucatori care joaca la Manchester Untd, Tottenham Hotspur sau Arsenal Londra.

Cu Gradinescu si Cosmescu la pupitrul comentariului, Romania incepe un pic timorata, scotandu-l in evidenta pe Silviu Lung, care e pus la incercare de Rose si Welbeck. Dupa emotia de inceput, baietii nostril incep sa prinda curaj si se afla in fata golului prin reluarea lui Papp si a lui Gardos, dar si prin sutul lui Bicfalvi, sut trecand un pic pe langa poarta lui Fielding.
In minutul 31, Jones incearca sa il surprinda pe Lung, incercand un sut centrare, insa tanarul portar este la post. La doar 2 minute, omul lui Sunderland, Henderson prinde o ghiulea de la 25 de metri, dar Silviu pare de nebatut in aceasta prima repriza. In minutul 35, Rose tajneste pe langa Torje, patrunde in careu si se loveste de Gaman, intreg stadionul asteapta un penalty, insa Taliavento, arbitrul Italian ii face semn sa se ridice. In minutul 44, Hora il ingenuncheaza pe Mancienne, ii scoate la 16 metri lui Torje care suteaza direct in stalpul din stanga al lui Fielding, punand astfel punct unei prime reprize foarte bune a tricolorilor mici.

Repriza a doua incepe puternic pentru englezi, Wellbeck scapa singur la marginea careului, patrude si centreaza spre marginea careului de 6 m, insa Valerica Gaman intervine iarasi, spre exasperarea englezilor. Inceputul de reprize pare punctual slab al nationalei noastre, englezii incepand iarasi mai bine. In minutul 55, inchizatorul lui Arsenal, Wilshere, pleaca intr-o cursa solitara pierzand pe drum doi adversari, aflandu-se aproape singur la 16 metri, insa Papp are o intervenie demna de Premier League, deposedandu-l pe englez.

In minutul 61, Mancienne, capitanul albionului suteaza violent, Rapa o deviaza, iar mingea trece milimetric pe langa poarta. Din cornerul rezultat, Henderson prinde un voleu, dupa ce Silviu Lung respinge inexact, iar Anglia preia conducerea. Baietii nostri au jucat slab in acest inceput de repriza secunda, permitandu-le englezilor sa preseze si ulterior sa marcheze, insa fara sa puna o presiune uriasa pe noi. Sandoi muta primul, scotandu-l pe Neagu, aruncandu-l in teren pe stelistul Andrei Ionescu.In minutul 71, Gardos incepe o actiune pe cont propriu, dupa o cursa de 40 de metri este deposedat de un fundas englez, apare Hora acolo, care dupa un un-doi cu Gardos, trimite un sut deviat de Bertrand in propria poarta si Romania egaleaza in Anglia. Un gol atat de important, care poate conta decisive pentru calificarea noastra. E momentul in care intreg stadionul huiduie. Tricolorii mici sunt pe punctul sa intoarca publicul din Norwich impotriva nationalei engleze, dupa ce Alexe este aproape sa scape singur cu portarul englez, furandu-I mingea lui Smalling. In minutul 81, Sturridge il ia in brate la un corner pe Gaman si recentreaza in careul mic, de unde Smalling trimite sub bara, imparabil. Anglia preia conducerea dupa o faza in care in 5 din 6 se dadea fault in atac. Imediat baietii nostri riposteaza, cu un sut a lui Torje, insa blocat de acelasi Smalling.

In minutul 86, copilul minune a lui Villa, Albrighton, intrat in repriza secunda face o faza de senzatie pe partea dreapta, centreaza in careu, insa Daniel Sturridge trimite pe langa poarta. Finalul ii gaseste pe ai nostril incercand sa drege busuiocul, iar pe englezi aparandu-se fara mari emotii. Ultima faza, il prinde pe Eric Bicfalvi sutand violent, insa Fielding se remarca pentru prima data in acest meci. Meciul se incheie cu un 2-1 pentru englezi, per ansamblu meritat. Un joc pragmatic facut de ai nostril, destul de slabut in repriza a 2 a.

Stelistii : Gardos a jucat destul de bine, fiind exact in majoritatea cazurilor. Bicfalfvi sters, pana spre final cand a fost aproape sa marcheze, iar Andrei Ionescu nu a iesit in evidenta cu nimic.
Marti este returul la Botosani. Romania are nevoie de o victorie la doua goluri diferenta sau un 1-0 pentru a se califica la turneul din Danemarca.

Hai Romania !


I.N.Money si Maye

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
26
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17775/26"> 26 https://fcsteaua.ro:/ 25 https://fcsteaua.ro:/ 24 https://fcsteaua.ro:/ 23 https://fcsteaua.ro:/ 22 https://fcsteaua.ro:/ 21 https://fcsteaua.ro:/ 20 https://fcsteaua.ro:/ 19 https://fcsteaua.ro:/ 18 https://fcsteaua.ro:/ 17 https://fcsteaua.ro:/ 16 https://fcsteaua.ro:/ 15 https://fcsteaua.ro:/ 14 https://fcsteaua.ro:/ 13 https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ 11 https://fcsteaua.ro:/ 10 https://fcsteaua.ro:/ 9 https://fcsteaua.ro:/ 8 https://fcsteaua.ro:/ 7 https://fcsteaua.ro:/ 65
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17754/5"> 5
https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 2 1 Franta-Romania 1-2 (pronostic) voi ce spuneti? FCSB foto 23 foto 22
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv

Gheorghe GRUIA a fost si este mai mult decat se poate spune

ZeuAjungem uneori la momente in care ne dam seama de absurditatea lejeritatii cu care am folosit cuvinte precum glorie, sportiv urias, simbol, maxim istoric, performanta, stralucire, reper, in atribuir

https://fcsteaua.ro:/