home
08-10-10

Gloria Buzau - Steaua II 3-2 (1-1)

Minunea "Bumbescu" continua la Steaua II. In ciuda rezultatului, adevarat castigatoare a partidei de la Buzau e Steaua. Si nu vorbesc acum despre echipa satelit, ci despre echipa mare. Bumbescu a trimis in teren in aceasta seara o echipa in care s-au regasit doi jucatori de 16 ani si trei de 17 ani, niciunul dintre cei aflati pe teren in tricoul Stelei neavand peste 22 de ani.

Steaua II: Măcelaru - Cioceanu, Mustaţă (cpt.), Bejan, Vătăjelu - I. Roşu(Codin, 84), Puşcaş, Al. Lazăr, Ghenovici(Dragan, 59) - Albu, V. Rusu

Antrenor: Adrian Bumbescu


Echipa antrenata de Bumbescu a inceput puternic si Lazar a fost foarte aproape de deschiderea scorului in minutul 11. Lovitura libera executata de mijlocasul stelist a trecut putin pe langa vinclul portii buzoiene. A fost un semnal de alarma de care Gloria Buzau nu a tinut cont si, daca nu au tinut cont, buzoienii au fost taxati in minutul 26.

Lazar a batut din nou o lovitura libera de la 25 de metri, pozitie centrala, mingea mergand perfect, fara sanse pentru portarul Budur. 1-0 pentru Steaua II!

Din pacate, acesta a fost momentul in care pe teren si-a facut aparitia arbitrul Dragos Teodor. In minutul 34, acesta inventeaza un penalty la caderea teatrala a lui Otvos in careul Stelei si Gloria Buzau restabileste egalitatea prin Danut Prodan, la pauza, pe tabela, scorul fiind egal, 1-1.

Cea mai amuzanta faza a meciului a avut loc la inceputul reprizei secunde. Pentru ca pe teren au intrat doar 9 fotbalisti buzoieni, arbitrul Teodor a incercat din rasputeri sa fragmenteze jocul pentru a nu se intampla nimic pana la intrarea celorlalti 2 fotbalisti.

In tot acest timp, Steaua II a jucat foarte agresiv, facand un pressing sufocant si punand foarte multe probleme Gloriei. In minutul 61, un mijlocas stelist a trimis un lob peste aparare, Vladu Rusu a fugit cu un adversar in spate la fel ca Rodion Camataru pe vremuri, a preluat si i-a "dat craci" portarului Budur. 2-1 pentru Steaua II.

Din pacate, in ultima parte a meciului tinerii stelisti au cedat din punct de vedere fizic, permitandu-le adversarilor sa vina peste ei. Astfel, in minutele 74 si 76, Gloria a reusit sa intoarca scorul, marcand prin Ungureanu si Prodan, pentru un 3-2 care a venit contrar cursului jocului.

Si ca totul sa fie sigur, pe final de repriza acelasi arbitru Dragos Teodor i-a furat din nou pe copiii Stelei. In minutul 82, Albu a scapat singur spre poarta buzoiana si a fost faultat. Arbitrul nu a acordat insa nici rosu si nici penalty pentru Steaua II.

S-a terminat 3-2 dar nu pentru Gloria Buzau ci pentru arbitrul partidei.

Important e insa faptul ca Bumbescu reuseste sa faca minuni la echipa a doua a Stelei. A preluat o echipa despre care nimeni nu stie cat va mai rezista pana cand va fi desfiintata, o echipa din care au plecat multi jucatori importanti, imprumutati la alte echipe dar si la loturile nationale de juniori(Cezar Lungu si Ionut Nastasie), si a reusit sa obtina rezultate foarte bune, promovand foarte multi tineri.
Sa speram ca va fi lasat in pace sa isi faca treaba in liniste si ca cei din conducerea Stelei nu se vor amesteca foarte mult.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv

Gheorghe GRUIA a fost si este mai mult decat se poate spune

ZeuAjungem uneori la momente in care ne dam seama de absurditatea lejeritatii cu care am folosit cuvinte precum glorie, sportiv urias, simbol, maxim istoric, performanta, stralucire, reper, in atribuir