home
30-09-10

Steaua - diNapoli 3-3 (3-1)

Pentru Steaua, a treia revenire a Fiarei a fost cu noroc, stelistii facand cu Napoli cel mai bun meci de pana acum din acest sezon. Din pacate, pentru a doua oara consecutiv, meciul a fost decis de arbitrii, nu de fotbalisti.

Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Apostol(Anghelov, '78), Ricardo, Tanase(Radut, '74) - Stancu(Surdu, '91), Kapetanos

Cu un antrenor nou, probabil ca stelistii au incercat sa se scape de toate problemele adunate in ultimele saptamani, victima aleasa pentru descarcare fiind una din echipele bune ale Europei, Napoli. Astfel, profitand si de faptul ca adversarul a utilizat un sistem cu 3 fundasi, stelistii au facut ravagii in prima repriza.

Nici nu a inceput bine meciul si, in minutul 2, la primul atac, Steaua a reusit sa deschida scorul. Apostol a trimis puternic in careu de la 25 de metri, Cribari a pus piciorul si a deviat nefericit in propria poarta. 1-0 pentru Steaua.

Cei 8000 de suporteri stelisti din tribune nici nu s-au obisnuit bine cu ideea ca echipa lor conduce pe Napoli cu 1-0, si mania Stelista a lovit din nou. Tanase a batut in minutul 12 o lovitura de la 40 de metri, a profitat de faptul ca portarul era iesit, si mingea s-a dus fix sub bara. 2-0 pentru Steaua.

But wait, there's more! - cum spune o zicala americana. In minutul 16, Bonfim aresteaza o minge pe dreapta, urca cu ea si o centreaza perfect la coltul lung, acolo de unde Kapetanos a pierdut de foarte mult timp capacitatea de a ierta, grecul trimitand mingea cu tibia pe langa portarul de Sanctis. 3-0 pentru Steaua!

Revenirea Fiarei le-a dat aripi stelistilor, aripi care nu pareau ca pot fi taiate. Din pacate, spectacolul oferit de ros-albastri s-a terminat in minutul 30, actorii principali iesind de pe teren, in locul lor intrand un anume Marcin Borski, arbitru in timpul zilei, hot in timpul serii. Iar la acea ora, la Bucuresti, era seara.

Din nimic, acest arbitru polonez l-a dat afara pe Kapetanos in minutul 31, pentru o presupusa lovitura, o lovitura pentru care nu s-ar fi dat nimic nicaieri altundeva in lume. Cu un om in minus, stelistii au incercat sa reziste insa, pe final de repriza, italienii au reusit sa reduca din diferenta. In mintul 44, Sosa a executat foarte bine o lovitra libera, mingea a lovit bara, a ajuns la Vitale iar fundasul napoletan a trimis-o in poarta lui Tatarusanu. La pauza, Steaua - Napoli, 3-1.

In repriza secunda, in locul actorului Santacroce a intrat Lavezzi, presiunea italienilor crescand si mai mult. Totusi, Steaua a avut sansa maririi avantajului. In minutul 54, Nicolita a centrat aiurea, atat de aiurea incat mingea a lovit bara la coltul lung, a ajuns la Tanase, iar capitanul Stelei a trimis un lob superb, din pacate, in transversala.

Aici s-a terminat spectacolul oferit de echipa ros-albastra. A continuat insa spectacolul oferit de arbitrul Marcin Borski, un Corpodean polonez, cu un tupeu si o nesimtire de care s-ar fi rusinat chiar si arbitrii de casa ai lui Mircea Lucescu dinainte de '90.

Lavezzi a scapat de un al doilea galben dupa ce i-a aplicat lui Nicolita un Mae Keage in piept, iar vedeta Hamsik(intrat in minutul 56) a reusit sa reduca din diferenta in minutul 73 printr-un sut superb de la 25 de metri.

Finalul a fost unul dramatic. Dupa mai multe faze in care italienii nu au putut sa il invinga pe Tatarusanu, acelasi arbitru Borsk a decis ca daca vrei ceva facut bine, trebuie sa il faci chiar tu. Desi aratase 4 minute de prelungire, a prelungit meciul cu 7 si l-ar fi prelungit chiar cu mai mult. Insa, din fericire pentru cei care au ora fixa de culcare, Cavani a reusit sa faca 3-3 in al treilea minut de prelungire al prelungirilor.

Steaua - Napoli trebuia sa se termine 3-0. Din pacate, Steaua a jucat cu DINApoli si s-a terminat 3-3, pentru ca asa a vrut un arbitru nesimtit, arbitru pentru care, daca eu eram in locul lui Lacatus, nu m-as fi bagat sa il salvez de jucatorii pe care i-a furat in ultimul hal.

Pentru prima data in acest sezon, aproape toti jucatorii Stelei au aratat ca merita la Steaua. Eder Bonfim a facut un meci fantastic, tinand de unul singur intregul flanc drept, acolo unde Nicolita a pierdut multe mingi, sau le-a pasat advesarilor, si cred ca merita numit omul meciului.

Nu ne ramane decat sa speram ca, la meciul urmator, UEFA nu va mai trimite arbitrii cu misiune. In rest, vom vedea in meciurile urmatoare daca evolutia baietilor a fost un accident sau daca chiar s-a schimbat ceva in bine.

Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
ISTORIA STELEI - toc

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Sportul

Duminica, 03 octombrie
ora 20:00
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Tehnica
  • Conducerea Administrativa
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/ TricouriCantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/csteaua.ro:81/media/objects/mp3-player/player.swf?pl=2e20403809bdab2a1053b290dahttps://fcsteaua.ro:/on=0" type="application/x-shockwave-flash" width="248" height="112">
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ 2010 https://fcsteaua.ro:/  Marcin Borski https://fcsteaua.ro:/ e al meu si e ros-albastru https://fcsteaua.ro:/ asta e stelist de mic https://fcsteaua.ro:/ daniel jr https://fcsteaua.ro:/ daniel jr https://fcsteaua.ro:/ renumele https://fcsteaua.ro:/ steaua noastra https://fcsteaua.ro:/ e viata mea https://fcsteaua.ro:/ renume https://fcsteaua.ro:/ faima https://fcsteaua.ro:/ e super https://fcsteaua.ro:/ noi stelistii https://fcsteaua.ro:/ dan stelistul https://fcsteaua.ro:/ asa sunt adevaratii stelisti https://fcsteaua.ro:/ asa sunt adevaratii stelisti https://fcsteaua.ro:/ foto 45 https://fcsteaua.ro:/ foto 44 https://fcsteaua.ro:/ foto 43 https://fcsteaua.ro:/ foto 42 https://fcsteaua.ro:/ foto 41 https://fcsteaua.ro:/ foto 40 https://fcsteaua.ro:/ foto 39 foto 38 foto 37 foto 36 foto 35 foto 34 foto 33 foto 32
Forumhttps://fcsteaua.ro:/ Articolehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Presa

[Baschet] Steaua - BC Kiev in EuroChallenge Cup

Miercuri de la ora 20.00 , Steaua debutează în acest sezon al cupelor europene , în turul preliminar al FIBA EuroChallenge Cup, a treia competiţie valorică a Europei. Sportivii stelişti vor în

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv

https://fcsteaua.ro:/