home
26-09-10

Imaginea prostiei si a compromisurilor

Steaua infranta. Din nou. Steaua infranta cu antrenor nou pe banca. Din nou. Steaua cu al treilea tehnician pe banca in acelasi sezon. Din nou. Steaua Bucuresti pierde si nimeni nu se mai mira. Infranta....Din nou.

M-am saturat sa scriu despre cine este vinovat. Mai sunt si altii ca mine. Putini, dar sunt. E un soi de lehamite, e deznadeje, e resemnare in fata a ceea ce nu pot sa schimb. M-am saturat sa explic de ce raul ne-a distrus echipa, visele. Cei care au inteles, nu mai au nevoie de explicatii pentru ca si ei s-au saturat.

Restul, prostii nu vor putea fi treziti niciodata, iar tradatorii sunt nascuti sa tradeze, il au pe Iuda in sange. Pentru prostie exista scuza, pentru tradare niciodata. Dintre acestia, unii ar trebui sa se priveasca in oglinda si sa-si vada adevaratul status: nu de suporter al Stelei ci sustinator al lui George Becali. Ei isi aroga titlul de suporteri ai acestei echipe dar nu pentru ca sunt suporteri ai Stelei ci pentru ca poarta fulare cu insemnele acesteia. Nu au stiut nicodata ce inseamna Steaua cu adevarat odata ce au tradat-o la primele promisiuni din partea celui care a distrus-o. Sunt mai vinovati decat groparul deoarece au fost mereu primii care au ales jumatatile de masura, compromisurile.

Dragi stelisti care ne-ati indemnat sa sustinem echipa atunci cand noi va spuneam ca Becali a inmormantat-o deja, pentru asta ati militat. Pentru ce se intampla astazi dar si pentru ce se intampla atunci. Aceasta este echipa pe care ne-ati cerut s-o sustinem, aceasta este starea de fapt pe care ne-ati cerut s-o giram. Pentru ca nu am vrut sa renuntam ne-ati injurat, ne-ati amenintat, ne-ati jignit. Am ales sa stam drepti in ciuda valului de opozanti sperand ca intr-o buna zi, vom reusi sa obtinem victoria si sa scapam de rau ce a cuprins echipa Steaua. Pentru voi este suficient un campionat castigat, un meci incheiat cu o victorie, noi ne vrem echipa inapoi, militam pentru restaurarea spiritului stelist, pentru renasterea unicii mari campioane STEAUA BUCURESTI.

Steaua pe care o stim noi nu inseamna victorii trecatoare ci o continuitate a victoriilor obtinute cu demnitate si onoare. Nu este doar un lot, nu este doar o echipa, nu este doar un om, este o stare de fapt, o simbioza perfecta intre trecut, prezent, suporteri, glorii si rezultate. Reprezinta victorii ale natiei romane reprezentate de unsprezece jucatori dar ar trebui sa reprezinte din nou si reteta de succes a unui sistem managerial guvernat de ONOARE SI DEMNITATE. Echipa Armatei Romane, unica institutie nepatata care ne-a ramas alaturi de Biserica....

Nu aveti nicio scuza, pentru ca ati fost avertizati, vi s-a explicat, v-au fost aduse exemple si dovezi. Ati fost orbi desi VEDEATI. Videoteca noastra nu v-a ajutat prea mult, deoarece nu ati fost in stare sa faceti o comparatie intre Steaua, echipa care v-a determinat sa va bateti cu pumnul in piept in numele superioritatii si aceasta panarama supta zi de zi in mod deliberat de un egocentric, un incult, un camatar. Mai rau, unii dintre voi nu ati vrut s-o faceti, sa nu vedeti. Victoriile voastre impotriva Sudului si AISS, aceste satisfactii minuscule nu v-au adus nimic pentru ca aceasta echipa va distruge si cei mai mari jucatori din lume si va esua lamentabil. Voi veti plange, iar groparul va rade pentru ca nici macar suporter nu este.

Victoriile camatarului Becali asupra presupusilor huligani (cum naiba sa poti schimba ceva in lumea lui impenetrabila fara agresivitate?) au fost de fapt victorii impotriva Stelei, diversiunile create pentru a se evidentia huliganismul nu au facut altceva decat sa asigure o patura calduroasa celui care astazi va multumeste. Titlul 24? Steaua, echipa stelara? Champions League? Batalii cu Milan si Real Madrid in 5 ani? Voi sunteti chiar prosti sau doar tradatori? Aceasta echipa nu poate avea nici macar un tehnician cu personalitate si de valoare medie timp de un sezon. Pentru restul sunt valabile comunicatele, Emisiunea Nasul, Argaseala, Pedrazzini si Jandarmeria.

Dragi stelisti, atunci cand va implicati intr-o actiune de protest, faceti-o cu toata convingerea sau n-o faceti deloc. Luptati pana la capat sau asumati-va statusurile de neputinciosi si stati deoparte. Si nu va mai laudati ca ati fi suporteri stelisti. Dar sa nu uitati niciodata pentru ce garantati cand alegeti sa faceti un pact, sa nu uitati ce inseamna infamia si nici ceea ce ar trebui sa insemne demnitatea, stelismul, verticalitatea. Altfel veti ramane toata viata cu rusinea de a fi dat o mana de ajutor unui creditor care v-a distrus echipa pe care afirmati acum ca o iubiti.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Napoli

Joi, 30 septembrie
ora 20:00
Protv
TV LIVE
  • Conducerea Tehnica
  • Conducerea Administrativa
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
38 https://fcsteaua.ro:/ 37 https://fcsteaua.ro:/ natura moarta https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ handbal11 https://fcsteaua.ro:/ handbal10 https://fcsteaua.ro:/ handbal9 https://fcsteaua.ro:/ handbal8 https://fcsteaua.ro:/ handbal7 https://fcsteaua.ro:/ handbal6 https://fcsteaua.ro:/ handbal5 https://fcsteaua.ro:/ handbal4 https://fcsteaua.ro:/ handbal3 https://fcsteaua.ro:/ handbal2 https://fcsteaua.ro:/ handbal 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12
Forum Articole Presahttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA

Sondajhttps://fcsteaua.ro:/