home
26-09-10

Otelul 1-0(1-0) Steaua

Seria de rezultate negative inceputa la meciul contra Unirii Urziceni(impropriu spus Unirea Urziceni, practic 11 jucatori adunati sa faca figuratie) continua, si in etapa a 9-a contra revelatiei inceputului de campionat, Otelul Galati. Nici o surpriza pentru cei care stiu ce inseamna management “marca becali”.

Istoricul partidei nici nu merita amintit. O fac, pentru ca aceast articol se vrea o cronica de meci.

Steaua a inceput cu un presing timid, specific unei echipe mici, Otelul a replicat cu determinare, dupa chipul antrenorului ei, omul gonit de creditor, fara nici o explicatie. De fapt singurele faze notabile din prima repriza sunt golul lui Sarghi din minutul 19, sutul prost a lui lui Latovlevici cu doua minute mai devreme, ratarea lui Viglianti din final de repriza si schimbarea lui Bicfalvi cu Ricardo.

O prima repriza dezastruoasa, fara sut pe spatiul portii, incununata de un gol incasat de o aparare adormita in frunte cu Tatarusanu.

Dupa pauza elevii lui Eduard Iordanescu nu intra mai determinati, jocul continua in aceeasi linie, iar Otelul da senzatia ca poate invinge Steaua fara sa faca eforturi deosebite. Surdu si Nicolita reusesc sa starneasca zambete, primul dupa ce adversarul i-a “furat” mingea la propriu si l-a lasat in fund, iar al doilea dupa ce era sa confunde poarta adversa cu cea proprie, cum ne-a obisnuit in urma cu ceva vreme. Ar fi de notat ratarea lui Bilasco din minutul 52 si ratarea uriasa a lui Borbely din minutele de prelungire.

O repriza secunda cu un joc fara orizont, prestatii jalnice, executii comice. Un meci fara ocazie de goll. Se putea mai bine?(vorba lui anda banu)

In conditii normale ar fi fost logic sa discutam despre asezare in teren. Despre prestatiile jucatorilor, despre deciziile conducerii tehnice. Personal nu am nimic cu Eduard Iordanescu. Imi e la fel de familiar ca si vanzatoarea de la supermarketul local. Asa ca nu ma pot exprima despre calitatile lui umane si bagajul de cunostinte tehnico-tactice. Este ridicola situatia de la Steaua din momentul de fata, cu 3 antrenori in 3 luni, cu un antrenor tanar si ne-experimentat care este nevoit sa apara la televizor dupa meci sa confirme ca deciziile i-au apartinut in totalitate si creditorul nu a intervenit in nici un fel la echipa. Discutabil dar ne-important.

Important, si aici subliniez, este principalul motiv pentru care am ales sa scriu o cronica de meci dupa foarte mult timp, e ca aceasta infrangere va fi transformata din nou, pentru a n-spea oara, in paravan pentru urmatoarele miscari de la Steaua.

Inca de la pauza meciului, din studioul gigisport, cel mai voluminos spagar din presa romaneasca plus ipocritul de serviciu, Tzepelin de la gsp, au pregatit mingea pentru eternul nevinovat de la Steaua, indiferent de circumstante. Se pregateste terenul pentru un nou proiect, ca nu e asa, la Steaua proiectele se succed ca trenurile in gara de nord. Se va vrea liniste, se va vrea timp. Presa isi va servi stapanul. Rezultatul unor combinatii si manevre de culise, lotul urziceni, e prezentat ca o lovitura de imagine, si nu ca un tertip ordinar intre doi gangsteri care au doar de castigat din fotbal, nu ca o spalare de fonduri, ceea ce de fapt este.
Pervers se afirma si se va afirma in urmatoarele 48 de ore ca vina pentru situatia de la Steaua se regaseste in lotul de jucatori de calitate indoielnica, in antrenorul tanar, in alinierea planetelor si evident, influenta nefasta a diavolului, ca raspuns pentru evlavia deosebita a creditorului.

Nimic mai gresit. Este o eroare fundamentala in momentul de fata sa nu revii cu tunurile pe cel cu adevarat vinovat de debandada de la Steaua. Pe cel care reuseste sa schimbe la cel mai galonat club din Romania 4 antrenori in 90 de zile(va asigur ca asta se va intampla, Edi va fi inlocuit in curand). Indiferent de numele jucatorilor care au intrat pe teren azi, indiferent cine se afla pe banca azi, rezultatul era acelasi. Pentru ca efectele bulversarii la care a fost supusa clubul si echipa nu aveau cum sa nu se faca simtite. Ne-am concentrat inutil pe discutii fara suport, despre Ilie, despre Marius, despre jucatori, despre lucruri minore in comparatie cu raul care submineaza Steaua. Ne-am certat inutil pe marginea unor proiecte fara finalitate.

E cazul sa spunem stop. E cazul sa nu mai inghitim proiecte si sa facem compromisuri de dragul unor jucatori de legenda. Indiferent ca se numesc Hagi sau Lacatus. Indiferent ca sunt profesionisti sau respectabili. Sansele de reusita sunt zero, atunci cand boala creditorului e in faza terminala.

Tunurile trebuie puse pe cel care merita. Celelalte sunt lucruri adiacente, sunt efecte care nu existau daca cel care este cauza lor ar fi fost eliminat.

E cazul ca protestele sa fie reluate. Nu pentru ca rezultatele sunt proaste. Pentru ca viitorul nu exista. Pentru ca viitorul moare alaturi de un personaj atat de distructiv! Pentru ca absenteismul nu este o solutie intr-o tara in care 80% sunt spargatori de greve. Solutia absenteismului s-a testat la minamo. Cu ce efect, ce s-a reusit?

armanovici

"Asta e circ, nu avem antrenor! Il dau afara pe Edi Iordanescu. Sunt cel mai mare prost ca nu i-am dat garantia lui Piturca. Ala e antrenor!", a spus creditorul dupa meci!

"Cu Piturca acum aveam 10 puncte diferenta si luam titlul" -

"E clar ca Edi nu poate conduce echipa. Edi ramane cel putin pana in pauza cand joaca nationala. Mai e un meci, cu Sportul in campionat si cel cu Napoli din Europa League. Asta e, ce sa fac."

"Nu e vorba de puncte, dar ce a jucat Steaua astazi nu a jucat niciodata! Ca la circ, nu a avut nicio masura. Toti jucatorii debusolati. Pase gresite.. parca jucam cu Real Madrid. Nu stiu ce se intampla. Si am ajuns la concluzia ca trebuie sa aduc conducator." , a mai spus creditorul Stelei.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pehttps://fcsteaua.ro:/e felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3 https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA