home
25-09-10

forum fcs: Steaua lui Iordanescu?

Pe durata campionatului trecut, mai ales spre sfarsit, se parea ca Gigi a ramas falit. Nu mai cumpara nimic, nici blaturi nu prea mai putea face, iar echipa a terminat pe un loc rusinos. Ciudat, in pauza dintre sezoane, ciobanul a inceput sa ia jucatori, sa plateasca salarii, etc etc. Din terenuri nu i-a scos, ca piata imobiliara e moarta. Toate afacerile in care a investit au cam dat faliment ex: fabrica de armamentt, cea de pui etc. Oare de unde au aparut banii??Anghel Iordanescu, care pana atunci era unul dintre "dusmani", chiar daca nu foarte radical, a inceput sa fie vazut din ce in ce mai des prin preajma interlopului. Acum, totul devine ridicol, cand baiatul lui-fara pic de experienta in ale antrenoratului, si cu o cariera obscura de jucator- a devenit antrenor principal.Stim cu totii ca Iordanescu are o situatie materiala buna si legaturi destul de important atat cu politicieni cat si cu Armata. Sa fie el de fapt stapanul din umbra al Stelei si sa-l mentina pe cioban in fata doar pe post de bufon pentru presa?

Sursa: forum fcs

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA