home
25-09-10

Putina decenta, Domnule Stoica!

Meritele Dumneavoastră la Steaua sunt incontestabile. Însă la fel şi banii băgaţi (acum mult timp) de Gigi Becali, dar asta nu înseamnă că este un motiv suficient pentru a-l mai dori la echipă.

V-aţi făcut un nume de glorie, Domnule Stoica, în a spune că mai bine muriţi în picioare, decât să trăiţi o viaţă în genunchi. Mai mult, pe blogul Dumneavoastră aţi afirmat în repetate rânduri şi în diferite moduri, următoarele: Celor care ma intreaba daca voi accepta o oferta din partea Stelei, le transmit sa reciteasca motto-ul meu. Aţi mai avut un post care se încheia printr-o recunoaştere spăşită că un prieten de-al Dumneavoastră a avut dreptate să tacă, atunci când i-aţi spus că aţi fost din nou ofertat să vă întoarceţi pe scaunul irepetabilului Ion Alecsandrescu.

Dumneavoastră, care aţi ocuptat atâta timp acel fotoliu de legendă al clubului, aţi avut următorul dialog cu simbolul grobianismului din România:

Gigi: "Eşti o zdreanţă şi mi se rupe de tine"
MM: "Expresiile astea să le foloseşti cu cine te înţelegi tu! N-am păscut oile împreună şi cu mine nu-ţi merge. Să ai vocabularul ăsta cu cine vrei, dar nu cu mine!"
Gigi: "Oricum ţi-aş zice, rămîi acelaşi"
MM: "Da, acelaşi pe care n-ai să poţi să-l îndoi tu niciodată"
Gigi: "Acelaşi, adică un nimeni. Asta eşti, MM, un nimeni!"
MM: "Dacă tu eşti cineva în ţara asta, atunci eu sînt fericit să fiu nimeni"
Gigi: "Bă, ştii ceva?! Ia mai du-te naibii de zdreanţă, că poate vin acum şi te bat în direct în emisiune!"
MM: "Unde te crezi tu, mă? E ţara ta, ţie chiar nu ţi-e jenă?"
Gigi: "Deja întreci măsura şi nu mai vreau să vorbesc cu o jigodie"
MM: "Ia un calmant şi o să-ţi revii că nu eşti la stînă la tine"
Gigi: "Eşti o jigodie"
MM: "Uşor, Jackie Chan, uşor! Te-ai îndrăgostit de oile pe care le scoteai la păscut"
Gigi: "Eşti un fraier, asta eşti"
MM: "Bă nesimţitule, tu n-ai şcoală cîtă vacanţă am avut eu!"
Gigi: "Mimi Stoica, uşor, Mimi Stoica"
MM: "Eşti un cioban opărit, taci dracu' din gură!"
Gigi: "Bă, bine îţi zicea Piţurcă atunci cînd spunea că eşti Miţa biciclista! Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă"
MM: "Bă, oierule, te-ai îndrăgostit de toate oile pe care le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor"

Ştiţi mult prea bine ce aţi declarat imediat după acest dialog, pe care l-aţi avut, în diferite forme, epitete ori comparaţii, cu destui alţi "oameni de fotbal", pe vremea când aveaţi senzaţia că apăraţi Steaua. Şi pe vremea lui Ion Alecsandrescu, personaj pe care îl priviţi cel puţin cu preeminenţă, Steaua era atacată. Şi încă cum! Iar acel incredibil Om de Fotbal este şi astăzi considerat un Gentleman de TOŢI - subliniez TOŢI! - cei care l-au cunoscut. Să nu mai vorbim de cei care au avut privilegiul să lucreze cu Regretatul nostru Preşedinte!

Dumneavoastră, în schimb, aţi recunoscut ÎNCĂ O DATĂ că, după toate acuzele care v-au fost aduse de "Patroane!", după toate jignirile scabroase pe care le-aţi schimbat cu sete cu "Gigi", după toate pozele de om mult superior unui "îndrăgostit de oi" - zguduitor este faptul că îi sunteţi în mod evident superior! - aţi avut din nou intenţia de a fi subordonatul celui care, citez, "are o plăcere sadică să umilească oamenii", afirmaţie făcută nu o dată. Aţi considerat, ÎNCĂ O DATĂ - nu va fi ultima oară, este? - că nu sunteţi compatibili.

Puţină decenţă, Domnule Stoica! Chiar dacă o fi greu să locuiţi într-o cutie de carton, decât să lucraţi cu o "jigodie", o altă ironie fină la care, probabil, vă gândeaţi, atunci când aţi afirmat că refuzaţi să mai fiţi în mijlocul scandalurilor din fotbalul românesc, din cauză că nu aveţi cu cine schimba sarcasme elitiste.

Nu mai pozaţi ba în om superior lui Becali, ba în orice altceva. Ba în om care preferă să moară în picioare, ba într-unul care este dispus - nu pentru ultima oară, nu-i aşa?! - să lucreze cu un "cioban opărit", un "nesimţit" şi un - ce ironie fină, pe gustul Dumneavoastră, nu-i aşa?! - "Jackie Chan". Chiar dacă este nobil, dintr-o anume perspectivă, să spuneţi că lui Gigi nu-i port ranchiună, deşi eu sunt ranchiunos, o recunosc. El m-a adus la Steaua, împreună am reuşit lucruri remarcabile.

Ştiţi de ce vă rog să aveţi puţină decenţă, dacă nu niţică sinceritate? Pentru că un Gigi Becali e destul în ţara asta. Adică un de-ăsta care azi zbiară manele, după ce ieri s-a închinat adânc la biserică, pentru ca mâine, între doi scuipaţi, să cugete adânc din "Etica" lui Kant. Aia despre care se afirmă că a fost scrisă pentru îngeri. Ştiu că ştiaţi acest detaliu, dar ziceam şi eu, aşa...

E suficient de greu, Domnule Stoica, să ducem o luptă colosală nu cu proştii fără şcoală, cu ăilalţi. Mai ales în vremurile astea de becalie... Dacă aţi refuzat în atâtea rânduri să ne fiţi alături, măcar nu ne daţi la gioale, vă rugăm, considerându-ne cretini! Atât de cretini încât să-l iertăm pentru a nu ştiu câta oară pe omul care nu a fost demn decât rareori să ocupe scaunul celui mai mare Om de Fotbal din istoria fotbalului românesc. Am dreptul să rostesc astfel de cuvinte mari, pentru că Dumnealui a avut cele mai mari rezultate din istoria fotbalului nostru.

Sperăm să nu aveţi ciobănia să vă comparaţi vreodată cu Ion Alecsandrescu!

Cu respectul unui stupid care a fost obişnuit de Sfinx să nu considere fotbalul doar o sumă de rezultate pe tabela de marcaj,

Lari

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Napoli

Joi, 30 septembrie
ora 20:00
https://fcsteaua.ro:/ Protv
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
38
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17489/38"> 38 https://fcsteaua.ro:/ 37 https://fcsteaua.ro:/ natura moarta https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ handbal11 https://fcsteaua.ro:/ handbal10 https://fcsteaua.ro:/ handbal9 https://fcsteaua.ro:/ handbal8 https://fcsteaua.ro:/ handbal7 https://fcsteaua.ro:/ handbal6 https://fcsteaua.ro:/ handbal5 https://fcsteaua.ro:/ handbal4 https://fcsteaua.ro:/ handbal3 https://fcsteaua.ro:/ handbal2 https://fcsteaua.ro:/ handbal 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA