home
21-09-10

"Niciun membru AISS nu a scandat impotriva lui Ilie Dumitrescu"

Update: Video cu o parte din cei care scandau impotriva lui Ilie.


adevaratii suporteri ai stelei,
Uploaded by armanovici

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti şi-a exprimat public poziţia faţă de demisia lui Ilie Dumitrescu:

Noi nu am putea niciodată să-l contestăm pe Ilie Dumitrescu. El este unul dintre noi şi niciun membru AISS nu a scandat ceva negativ la adresa lui Ilie Dumitrescu. În tribune au fost mai mult "suporterii adevăraţi", de care vorbea la început. Noi am discutat cu el înainte să preia echipa şi l-am avertizat că o să păţească ce s-a întâmplat acum. De-aceea am anunţat atunci că nu-l susţinem, tocmai pentru că ştiam că totul va fi doar o iluzie şi că, până la urmă, va părăsi echipa în lacrimi, aşa cum au făcut-o şi Hagi sau Lăcătuş. Îi mulţumim pentru ce a făcut la Steaua şi îi dorim să se întoarcă în vremuri mai bune, a precizat vicepreşedintele AISS, Adrian Păcurar, pentru ProSport.

Oficialul AISS a fost contactat şi de agenţia Mediafax, pentru care a declarat că mulţi suporteri care vin în această perioadă la meciurile din Ghencea sunt suporteri de conjunctură:

Noi am spus că nu-l vom susţine pe Ilie Dumitrescu nu pentru că am putea fi supăraţi pe el. Nu se poate să fi supărat pe un om al Stelei, care a fost de la juniori la Steaua. Noi i-am zis că nu-l vom susţine pentru că ne-a fost teamă pentru el. Nici acum nu suntem supăraţi pe Ilie Dumitrescu, iar cei care au strigat demisia au fost cei care au zis că-l susţin, suporterii de la tribuna I. Da, Steaua are cei mai mulţi suporteri, dar mulţi sunt de conjunctură. Să aşteptăm prima ploaie, să vedem câţi mai vin la stadion.

Declaraţiile de mai sus au fost întărite şi de creditorul Gigi Becali.

Fanii de la Tribuna 1 si 0 i-au strigat "demisia. Acolo sunt susţinătorii şi fanii mei, aşa că mi-am dat seama că nu sunt manipulaţi. N-are dreptate Ilie, nu strigau cei care aveau ceva cu mine, ci susţinătorii mei de la Tribuna 1 şi Tribuna 0. Ilie a luat o decizie înţeleaptă. Nu poţi să fii antrenorul Stelei cât timp suporterii strigă 'demisia'! Tot stadionul striga acest lucru. Şi o secundă dacă strigă tot stadionul 'demisia', trebuie să pleci, a spus Becali.

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele AISS a mai spus că este dificil de dat un pronostic în ceea ce priveşte viitorul băncii tehnice a Stelei.

Nu ştiu ce antrenor ar mai putea veni. Noi l-am agreat pe Victor Piţurcă. Două luni clubul a arătat ca unul normal. Domnul Piţurcă a promis unele lucruri, printre care unul esenţial, că Becali nu va mai interveni la echipă, şi s-a ţinut de promisiune. Totul părea normal şi am decis să susţinem echipa atunci. Nici chiar noi nu credeam că domnul Piţurcă va trebui să plece atât de repede. Acum, să vedem ce va fi, nu ştiu ce antrenor ar mai putea veni. Ar trebui să fie unul cu coloană vertebrală, a încheiat reprezentantul AISS.



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
8 ani de la 23-09-2002

Infiintare Vacarm

Pe 23 septembrie 2002 a luat nastere grupul Vacarm.30 sept 2002 prima aparitie a bannerului pe gard
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA