home
19-09-10

Steaua Bucuresti - Astra Ploiesti

Steaua va intalni maine seara in Ghencea formatia de pe ultimul loc din clasamentul Ligii 1, Astra Ploiesti, pregatita pana acum cateva saptamani de fostul antrenor al echipei ros-albastre, Mihai Stoichita. Meciul de maine seara va incepe de la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Digisport.

Steaua este in acest moment cu moralul si forma la pamant, dupa un inceput de septembrie foarte slab. Ros-albastrii nu au mai castigat de la Vaslui, cand au batut cu 0-3 formatia locala pregatita de "marele galactic" Lopez Caro. Stelistii au pierdut ultima etapa din campionat rusinos, 0-1 la Urziceni, si au fost zdrobiti de echipa a doua a lui Liverpool, scor 4-1, meci in care Lucas a reusit primul si probabil ultimul sau gol din cariera din afara careului, iar N'gog a reusit prima si tot probabil ultima sa dubla. Echipa lui Gigi Becali a reusit asadar in ultimele 4 meciuri doar 2 goluri (Pacurar cu Timisoara si Tanase cu Liverpool), reusind insa sa primeasca 7 (cate 1 de la Grasshoppers, Timisoara si Urziceni si 4 de la Liverpool).

De cealalta parte, Astra Ploiesti este echipa de pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1, acestia nereusind sa acumuleze decat 5 puncte in primele 7 etape de campionat: 1-1 acasa cu Timisoara, 1-1 in deplasare la Victoria Branesti, 2-2 acasa cu Universitatea Craiova, 2-2 in deplasare la CFR Cluj si 1-1 la Gloria Bistrita. Ca o constatare, Ploiestenii nu au mai pierdut de 4 etape, iar in ultimele 6 meciuri au o singura infrangere, 0-2 acasa cu Gaz Metan Medias. Este adevarat insa ca acestia nu au cunoscut inca gustul victoriei in aceasta editie de campionat.

Pentru acest meci, Ilie Dumitrescu nu va putea conta pe mai vechiul accidentat Janos Szekely, la care i se adauga si Ifeany Emeghara care a suferit o accidentare pe Anfield (e totusi o onoare sa te accidentezi pe Anfield) si va fi indisponibil aproximativ o luna de zile, in locul sau fiind asteptat sa intre Bonfim sau Banel Nicolita. Alaturi de acesta, din primul 11 este foarte probabil sa fie scos si Abrudan, acest "Mos Craciun" pentru Joe Cole de joi seara, Galamaz revenind astfel in prima echipa, dar si bulgarul Anghelov care a avut o evolutie dezamagitoare. Desi nu a fost chiar oaia neagra de pe teren, Pantelis Kapetanos este anuntat rezerva pentru meciul de maine, in locul sau foarte probabil facandu-si aparitia Marius Bilasco, jucator care a debutat etapa trecuta pentru Steaua avand o ratare imensa din 6 metri.

Astfel, primul 11 al Stelei in meciul cu Astra ar putea fi urmatorul:
Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Brandan - Radut, Stancu, Tanase - Bilasco

Preţurile biletelor pentru meciul cu Astra Ploieşti sunt următoarele:

Peluze - 10 lei
Tribuna II - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna O - 40 lei
Fotolii - 75 lei

Ronnie

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

2010.09.16_Liverpool_S - toc

Istoria Siglei Steaua - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3