home
https://fcsteaua.ro:/
08-09-10

Baftă, Gică!

Ca mai tot timpul, suntem puşi încă odată în situaţia de a alege între două rele.

E clar că nu mai putem suporta incompetenţa lui Răzvănel, impusă şi girată de către mafiotul de rit nou, Lupescu, dar, la fel de clar este faptul că oricine ar veni, ar face-o din postura de reprezentant al Fratilor (cel puţin ca imagine publică, deşi nu tocmai exactă).

Răzvan este calul de bătaie. Mafiotul cu guler alb, Lupescu, s-a folosit de Sindicat aşa cum au făcut-o toţi nenorociţii din ţara asta (de la Ciorbea la Mitrea, Rădoi, Hossu s.a), reuşind – prin şantaj la adresa lui Mircea Sandu – să ajungă, el şi gaşca lui, la ciolan. Cei pe care l-au injurat şi împotriva căruia au făcut mitinguri, a devenit, brusc, tăticul lor. Au ajuns să conducă fotbalul blatişti notorii precum proxenetul de Prunea. Asta a fost alternativa pe care au propus-o ei, pt. însănătoşirea fotbalului. I-au înlocuit pe Ion Crăciunescu şi Cristi Bivolaru cu Prunea şi Gh. Constantin. Astă da progres! Să aduci pe unii mai incompetenţi şi mai corupţi şi mai sclavi decât precedenţii…

Prin Răzvănel, mafiotul de Lupescu (la fel de nenorocit, dacă nu mai mult decât Fratii), şi-a impus o dominaţie vremelnică, dând şah Familiei (aşa cum lăsa el să se înteleagă, prin acţiuni manipulatorii la adresa publicului, cu ajutorul presei), prin tăierea posibilităţilor de intervenţie la selecţie. Chipurile, lupta Binelui (reprezentat de gaşca lui), contra Răului, (reprezentat de Fraţi)
Asta, însă, nu s-a făcut pt. însănătoşirea fotbalului! Lupescu a mutat în lupta pt. dominaţie şi putere. Adică, în lupta pentru ciolan!

Lupescu este cheia! Iar miza este puterea! Nu postul de selectioner! BANII!

Lupescu face jocuri de multe milioane. Cristi Iancu a intermediat (printre altele) celebrul contract cu berea, care a a obligat Naţionala să joace în alb, cu un comision uriaş ( 4 milioane cumulate, pe care i-a câştigat într-un singur an, prin firma sa, "Sport Evolution Group"), şi monopol absolut pe toata publicitatea si markentingul FRF, care se face exclusiv prin el.

Din anul 2006, FRF a cedat în totalitate activitatea de marketing şi, foarte important, REPREZENTARE, firmei conduse de Cristi Iancu si Roberto Verdes (cheliosul cu şepcuţele, de la Rapid). Bilanţurile sunt uluitoare.

Astfel, în anul 2008, firma lui Iancu, SEG, a raportat 4.970.000 de euro, ca venituri. Asta în condiţiile în care ei singuri recunosc, pe site-ul lor, că “75% din toate activităţile derulate de SEG sunt în parteneriat cu FRF”. Asta înseamnă 3,7 milioane de euro, într-un singur an. Toată lumea ştie că în consultanţă, cheltuielile sunt extrem de mici (nu ca în producţie), aşa că, în ciuda a ceea ce au raportat ei la sfârşitul anului (din motive de eludat Fiscul, cum fac toate multi-naţionalele, care nu declara ca sunt pe plus), adică profit de 670 de mii, profitul real a fost de minim 3 milioane de euro, din intermediat pt. FRF. Adică plimbat nişte acte, adică vrăjeală, adică paravan pt. Lupescu et co., adică corupţie!

Iancu se apără spunând că a crescut bugetul FRF de 5 ori (pe perioadă de creştere economică uriaşă în fiecare an, şi pe explozia pieţei de publicitate). El şi mărturiseşte cum se desfăşoară operaţiunea: “Toţi banii (...) sunt trimişi la SEG, după care noi virăm către FRF o anumită sumă, conform contractului şi procentelor stabilite".
Numai că micul infractor (marioneta lui Lupescu) ne crede dobitoci. Ei virează, într-adevăr, procentele stabilite, dar acestea sunt conforme cu profitul lor declarat, nu cel real. Pe româneşte, diferenţa de la 3,7 milioane la 670 de mii (chipurile, profitul rezultat, cu nişte active ridicole, si costuri de operare minime, la doua birouri si 3 angajati), este împărţită cu mafioţii de la FRF.

Nu-i greu să ne imaginăm unde ajunge grosul celor 3 milioane dispăruti ca prin ceaţă (în nişte costuri, care NU EXISTĂ la intermediere şi consultanţă. Este o practică larg răspândită, în relaţia cu Statul, aceasta fraudare). Sunt doar curios dacă-i şi pupă mâna Naşului, zdreanţa asta camuflată de Lupescu.

Acest Cristi Iancu a fost cel mai tânăr conducător de delegaţie din istoria fotbalului românesc, fiind în conducerea Rapidului lui Mircea Lucescu, din `97, de când avea 27 de ani. Este un dinamovist notoriu, intim prieten cu Borcea. Iancu este prieten la cataramă cu Răzvan si s-a ajuns astfel, (şi) prin el, ca Răzvan sa fie impus de Lupescu.

Iancu a fost adus de Mircea Lucescu la Rapid, şi acum Lupescu (pupilul lui Mircea) îl ţine în braţe pe Răzvan, care i-l dă lui Lupescu pe prietenul său, Iancu, care-l ajută pe Răzvan, şi care-i aduce milioane lui Lupescu şi găştii de acolo, care-l tine în braţe pe Lucescu, pt. că altfel pierd milioanele.

V-aţi prins ce mafioţi sunt? Ăsta nu e noul val! Este noua mafia! Mai periculoasă decat aia veche!

Marele lor ghinion este că n-au anticipat cât de incompetent este Micul Indian, şi câtă antipatie şi ură vor ridica rezultatele sale dezastruoase. Nu mai insistăm acum să arătăm cât de nepotrivit este Puradelul, pt. că s-a demonstrat cu prisosinţă, prin rezultate, manieră şi perspective.

Răzvan Lucescu este susţinut de către un grup infracţional organizat, care nu este cu absolut nimic mai bun decât tabăra cealaltă, ba dimpotrivă, este mult mai nociv!

Măcar pe ceilalţi îi ştim cine sunt, ce-au făcut, care le sunt limitele, obiceiurile, posibilităţile. Sunt reali, veridici. Nu sunt nişte duşmani ascunşi, nedeclaraţi, care te lovesc pervers din umbră, fără ca să ştii, zâmbindu-ţi mieros în faţă.

Fraţii sunt mult mai oneşti decât gaşca lui Lupescu.

Prefer o înjurătură şi o izbucnire nervoasă suburbană (chiar un scuipat), decat violul nevăzut al acestor mafioţi cu gulere albe, care acum 5 ani îl injurau de zor pe Sandu, ca acum să-l apere disperaţi, ducând în derizoriu idea de Sindicat, pe care au transformat-o în instrument de şantaj prin care ajungi la ciolan..

Prefer mârlănia lui Giovani, jegoşeniei lui Lupescu, care a blătuit arbitrii, care controla influenţa, prin Prunea, spre Dinamo, care se vrea stăpân, şi, mai mult, să fie şi recunoscut ca moralitate supremă. Care l-a adus pe fiul celui care-i datorează cariera, să acopere afacerile lui de milioane, totul pe spatele unei ţări întregi, luată ca martor mincinos.

Fraţii şi-au făcut plinul, sunt paracunoscuţi şi nu vor face porcăriile ascunse pe care le face gaşca lui Lupescu. Nu vor devaliza bugetul Federatiei, deturnând fonduri. O să-i jecmănească pe ăia din Rusia, Turcia şi Ucraina în continuare, vopsindu-le, din când în când, câte un jucător. Fraţii vor doar imagine. Vor face totul pt. Naţională (plecând de la premisa, în care eu personal, nu cred total, că au/vor avea o influenţă reala)

Nu mă deranjează atât de mult asta, pe cât mă deranjează că mi se dă căcatul în gură de către administraţia Lupescu, şi, nu numai că trebuie să mănânc tot, dar trebuie să zâmbesc, să spun mulţumesc şi să mai cer o porţie, că altfel sunt “unul care vrea răul României”, cum spunea acest şarpe infect de Ionuţ.

Păi în cazul ăsta, eu aleg răul cel mai mic, tată! Nu le mai permit eu găştii lui Lupescu să-şi bată joc de mine, în faţă, în numele valorilor naţionale, si al drapelului, pe care le-au confiscat sub buci, ca să dea lecţii de moralitate, din postura de stăpâni, interlopii ăştia conspiraţi.

Fraţii au statut public de nenorociţi notorii. De profitori cunoscuţi. Lupa va fi pe ei. Îi ştim cine sunt.

Dar eu nu mai pot permite ca administraţia Lupescu să compromită IDEEA de “tinereţe, competenţă, tânărul val, lupii tineri, un suflu nou, schimbare, reforma, lustraţie, SPERANŢĂ”, cufundând-o în căcatul emanat de comisioane de milioane, arbitri corupţi, comisii supuse, selecţioneri incompetenţi, recomandaţi de familie şi impuşi de scursurile din presă, deturnări de fonduri şi, în esenţă, IMPOSTURĂ şi TICĂLOŞIE. Toate astea în numele interesului naţional, adica al României!

Prefer să păstrez principiile astea neatinse de jegul cu care le-au invaluit acesti nenorociţi de gangsteri, mult mai răi decât cei vechi, tocmai pt. că sunt ascunşi sub un comportament civilizat, cravată, limbi străine, selecţii americane şi o spoială de discurs.

Din două rele, eu personal, aleg răul cel mai mic.

Pt. că ne-a dat la toţi detractorii peste bot, printr-un proiect unic, uriaş ca dimensiuni, valoare financiară şi emoţională, pornit să arate un nou drum şi un nou mod de a a face performanţă, începând de la bază, semnul că maturizarea pe care a căpătat-o prin eşecurile de imagine repetate este desăvârşită, şi opţiunea mea în ce priveşte noul selecţioner este clară..

Investitia de 20 milioane de euro (personali şi atraşi) pe timp de criză, precum şi cei 3 ani în care a bătut cu piciorul toată lumea pt. a învăţa bazele organizării la cele mai mari şcoli de fotbal cu tradiţie juvenilă, arată dedicaţie maximă şi pasiune nebună.

Dragoste pentru fotbalul adevarat, luat de la bază, în care provoci jucători şi nu-i aştepţi cu mâna întinsă!

Peste asta, vine acum si maturizarea emoţională, mult întârziată de jucătorul care nu-l lăsa să iasă la lumină pe antrenor.

Antrenorul ne-a arătat tuturor potenţialul clar pe care-l are prin promovarea, într-un timp f. scurt, a extrem de mulţi tineri şi f. tineri jucători, peste tot pe unde a fost (Timişoara, Steaua, Galatasaray), jucători care azi stralucesc (Arda Turan), sau joacă la un nivel bun şi foarte bun.

Antrenorul ăsta eşuat – cum îl vedeam unii –, ne-a dat fotbal si fotbalisti. A provocat fotbalul. L-a creat (spre deosebire de alţii, lăudaţi pt. un loc 6 în România, cu o echipă de veterani plătiţi cu sute de mii).

Între mafiotul de Lupescu (care ciupeşte milioane, din şpăgi, deturnări şi corupţie) şi ambiţia arogantă a lui Popescu (care a făcut afaceri de zeci de milioane, aducând investiţii de sute de milioane în România), eu merg pe mana celui care a reusit să facă milioanele în mediul dur de afaceri, de pe piaţa liberă, arătând adevărate calităţi de manager, unde concurenţa nu te iartă.

Între proxenetul de Prunea (blatist notoriu), care făcea trafic de influenta pt. Borcea şi fraţii Becali (care, datorită FALEI, vor dori să facă performanţă, pt. a fi recunoscuţi), eu merg pe mâna Fraţilor.

Între un sistem de mafioţi ascunşi, care au tupeul obraznic să ia Naţionala ca ostatecă, şi din spatele ei să-i califice drept “golani” pe toţi cei care au îndrăzneala de a critica mascarada sinistră, eu îi aleg pe Fraţi si pe Popescu (care au plinul făcut şi nu vor altceva decat RENUME).

În fine, între un portar de duzină care n-a jucat la Naţională în viaţa lui şi care a ajuns ce este azi datorită intervenţiilor lui taică-su, care l-a impus peste tot, şi cel mai mare fotbalist român al ultimilor 30 de ani, care a adus glorie ţării, confundându-se cu numele de România şi care şi-a arătat prin Academie, intenţiile, prin Steaua, caracterul şi prin jucătorii promovaţi, valoarea şi potenţialul nevalorificat încă, atunci eu merg fără nicio ezitarea pe mâna celui de-al doilea.

Pentru că merită susţinerea noastră şi încă o şansă pe care şi-a câştigat-o singur, prin toate lucrurile bune pe care le-a facut de când nu mai e jucător, care acoperă cu mult deficienţele sale, care oricum, acum par a fi istorie, fiind corijate, cum se demonstrează prin comportament, declaratii, reactii si atitudini.

Cu toată încrederea, merg pe mana lui, pt. că mi se pare, în acest moment, din f. multe motive, unica variantă care face cu adevărat fezabilă performanţa.

Baftă, Gică!


Gandalf

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Conferinta de presa, Ilie Dumitrescu, 07.09.2010 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Unirea Urziceni

STEAUA

Sambata, 11 septembrie
ora 20:30
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 6
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17194/foto 6"> foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ STELISTA DE O ZI https://fcsteaua.ro:/ nucleo https://fcsteaua.ro:/ VINDE PLEACA MORI !!! https://fcsteaua.ro:/ MORI JAVRA!!! https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ FCSB FCSB STEAUA

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/