home
https://fcsteaua.ro:/
04-09-10

Cronica unui dezastru anuntat

Dupa meciul de aseara contra Albaniei, s-au gasit destui care sa-l cautioneze pe Puradelul National, prin teza mistificatoare si perversa conforma careia acela este un esec al sistemului, care e la pamant si nu poate produce mai mult decat atat.

Razvanel Cercel este astfel, in principiu, scuzat de o prea mare responsabilitate, lui retinandu-i-se doar neinspiratii punctuale la alcatuirea echipei.
Se mai fac aprecieri – penibile in tampenia lor – care spun ca Razvan nu putea sa faca mai mult, pentru ca “Nationala e in cadere libera”. Razvan nu are ce face mai mult pentru ca, asa cum urla singur, “Suntem in criza”!

Asta urla toti formatorii de opinie, pentru ca Razvanel este pet-project-ul lor.

Ei l-au impus, printr-un lobby furibund, ei il sustin disperati, in ciuda realitatilor ca e de o incompetenta crasa, ei oculteaza realitatile, in incercari recurente de ca cosmetiza imaginea celui de-al doi-lea pilos al tarii (dupa Nuti).

“Sistemul e de vina, si nu Razvan, care e un baiat educat, care citeste, se informeaza, are mentalitate si e deschis cu publicul”(de parca ar fi PR).

Asadar, sistemul e de vina ca Razvanel nu a adus in aproape 2 ani de mandat (fara presiune, in care, practic, a jucat doar amicale) NICIO CERTITUDINE, ca jucator, la lot. Nici ca tactica, strategie, directie.

Sistemul e de vina ca suntem umiliti de toata lumea, Israel, Macedonia, Turcia, Ucraina, in mandatul Razvan, totul culminand cu umilinta cu Serbia, umilinta in urma careia trebuia zburat din post, si in urma careia care a fost scos altcineva tap ispasitor.

Sistemul e de vina ca o echipa care a fost tavalita pe jos de toata presa dupa calificare la pas la Campionatul European, si egaluri contra campioanei si vice-campioanei mondiale, in grupe –pentru ca se considera ca noi “PUTEM MULT MAI MULT” –, nu e in stare sa bata pe nimeni, neavand – ca asta e adevarata drama – absolut nicio perspectiva de viitor.

Razvan a fost adus, reamintesc, pentru a duce la nivelul urmator echipa lui Piturca. (aia calificata la CE, si aflata la un penalty de a iesi din grupe).

Pentru ca noi aveam “potential”, cum urlau toti idiotii! Acum nu mai avem potential, onorabililor? NU! Acum e sistemul de vina!

Sistemul e de vina ca Razvan, in perioada de un an si jumatate, in care nu avea altceva de facut decat sa-si construiasca o strategie de calificare, NU A FACUT NIMIC!

NICIUN JUCATOR nu a fost promovat de ochiul acestui mare tehnician! NICIUNUL!

Au fost adusi numai finii sai, fara nicio perspectiva, sau fostii elevi de la Rapid, fara absolut nicio perspectiva. Nu s-a castigat niciun jucator, in schimb s-au pierdut vre-o 5-6, pentru care nu s-au gasit inlocuitori. Codrea, Mazilu, Petre, Nicolita, Mutu, Goian, Rosu. Toti din diferite motive. Cu acesti jucatori, cu toate defectele lor, noi ne-am calificat zburdand in grupa de calificare. Au fost adusi jucatori fara nicio perspectiva, precum Danciulescu. De ce? Care era ratiunea sa-l convoci pe unul ca Danciulescu? Si altii ca el? Ce construiai?

Nu a fost promovat niciun tanar valabil pentru viitor, in toate aceste jocuri in care noi trebuia sa construim si sa crestem o echipa, dar pe care noi le-am abordat cu garnituri imbatranite si fara perspectiva, care nu au adus (culmea tampeniei) nici astea vre-un rezultat (ci doar umilinte) si nici efect, (cum vedem azi, cand abordam primul meci cu jucatori care n-au mai jucat niciodata in aceasta formula) sau cand apelam, din nou, la celebrul Contra, primul caz din istoria Nationalei cand un jucator fara echipa e titular intr-un joc oficial.

Daca Muresan, de exemplu, a fost ignorat in toate aceste jocuri, care este ratiunea pentru care este adus intr-un joc oficial? S-a pogorat brusc Sfantul Duh pe el? Daca Torje a fost ignorat cu desavarsire, de ca s-a apelat acum la el? De ce nu joaca finul Roman, care a fost promovat insistent pana acum? In afara lui Florescu, ce altceva a fatat mintea lui Cercel? Ce tactica, ce strategie?

Cu Piturca, macar aveam talie, organizare, disciplina. Le-am pierdut si pe-astea. Cu Piturca aveam ceva! Identitate!

Razvan a pacalit o tara intreaga, cu ajutorul presei. A preluat o echipa calificata la CE, cu obiectivul de a o duce mai departe. Adica de a se califica jucand frumos, deschis si generos cu publicul. Astea le-a asumat a le indeplini el singur! A pierdut 2 ani, in care nu a facut nimic si in care a fost acoperit de “lasati-l sa munceasca, si judecati-l dupa rezultate”.

Acum, ce se va mai spune? “Lasati-l sa-si duca munca pana la capat! Nu e nimic pierdut, inca!” La final o sa zica si el, ca altul: ”M-a invins Securitatea”.

Haos in fotbalul romanesc a fost tot timpul. Dar unii au scos calificari si joc onorabil, cu tot acest haos. Haosul nu scuza ceea ce putea si trebuia sa faca un selectioner al Romaniei.
Haosul nu scuza ca a pierdut tot ce era bun la Piturca si nu a adus nimic in loc!
Haosul nu scuza ca Razvanel e depasit de situatie, pana peste urechi.

Tot Chivu, tot Radoi si Tamas, tot Rat, tot Niculae si Marica…Atunci, intreb, ce a facut Razvan? Nu a facut nimic, pentru ca e incompetent!

Nu e sistemul de vina! Tot timpul a fost asa! Nu-l mai scuzati pe Razvan cu minciuna asta!Tot timpul au fost conditii vitrege si senzatia ca sistemul este la pamant! Asa si era, dar tot s-au scos rezultate!

Piturca a scos din nimic, in aceleasi conditii, dupa mandatul Iordanescu (“Nu avem jucatori. Campionatul e slab. Sistemul e de vina. Suntem in criza”) 6-7 jucatori cu care ne-am calificat. I-a inventat din nimic. Cocis, Ov.Petre, Mazilu, Tamas (la Constanta, 2-0 cu Cehia), Rosu, Muresan, D. Niculae. A facut o aparare de talie (Goina-Tamas), disciplina, organizare si ne-am calificat din nimic (criza, sistem etc) la pas! Piturca a facut din acelasi “nimic” o echipa adevarata (cu limitele ei).

Sistemul nu e de vina pentru ca Razvan subperformeaza, mult sub posibilitatile realitatilor din fotbalul romanesc (aceleasi si nu altele ca mai tot timpul).

Sistemul are o singura vina, in cazul asta. L-a ales pe Puradelul National pentru a gestiona starea de lucruri, si nu pe unul care se ridica deasupra sistemului, prin valorile sale profesionale si morale. Sistemul l-a ales pe baiatu` lu` tata, pe Razvanel, care este un reprezentant fidel al sau.
Faptul ca spunea inainte de meci, zambitor, ca nu are nicio emotie (el, care avea o morga de ceremonie princiara la ultimul amical posibil), arata ca Razvanel are probleme severe de intelegere a situatie in care se afla. Ne conduce un inconstient!

Este depasit complet! Si asta nu-i vina sistemului!

Iar cand vine, dupa toate astea, si spune ca aseara, ca “este o campanie a presei impotriva mea, de mai mult timp”, incarcandu-se de penibil, vrand sa prosteasca cu un tupeu obraznic, nemarginit, o tara intreaga, incercand sa arate ca, de fapt, albul e negru si invers, atunci chiar ca demonstreaza ca l-a mostenit pe Bulibasa. (doar la lucrurile rele, din pacate)

Nepotism, pile, interventii din stratosfera lui tac`su, sustinere bolnava din partea presei, imagine care acopera fondul.
Vrajeala pentru fraierii care se lasa prostiti de cravata, gel si trei propozitii studiate. Rezultate denaturate de hiperbolizarea presei si merite pe care nu le are, dar i se investesc de unii care profita de pe urma situatiei. (ca in toata societatea romana de azi, condusa de niste impostori)

Razvan este sistemul pe care-l acuza aparatorii lui. El este un reprezentant al degradarii maxime in care ne aflam. Razvan este un produs al sistemului ticalosit din fotbal.

Tot ceea ce traim nu este decat cronica unui dezastru anuntat! Anuntat urlat de la inceput!

P.S. Asteptam cu deosebita scarba interventiile de diseara ale lui taica-su, care isi va apara odrasla asa cum cioara isi apara puii.

n. red. Si iata ca ele nu au intarziat:

Am văzut şi Albania, o cunoşteam, este o grupă echilibrată. Sunt cinci jucători din echipa Albaniei care joacă în Ucraina, îi cunoşteam, sunt la cel mai înalt nivel. Au fost momente în care noi nu am reuşit să câştigăm duelurile individuale. Toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să se pornească de la un nivel de jos ca să ajungem sus. Belarusul este o echipă puternic. Demult n-am văzut o echipă care să-şi domine atât de categoric adversarul. Sigur, în 16 metri nu mai depinde decât de valoarea jucătorilor. Am atacat permanent, am făcut pressing, ne-am creat ocazii. Ne-a lipsit norocul, dar ne-a lipsit şi atenţia arbitrilor. Am avut un penalty la acel henţ. Mi-au plăcut toţi tinerii şi trebuie încurajaţi. Mai sunt multe meciuri, am dominat o echipă care are toţi jucătorii în străinătate

Filip

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Unirea Urziceni

STEAUA

Sambata, 11 septembrie
ora 20:30
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ STELISTA DE O ZI https://fcsteaua.ro:/ nucleo https://fcsteaua.ro:/ VINDE PLEACA MORI !!! https://fcsteaua.ro:/ MORI JAVRA!!! https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ nordul la putere https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ FCSB https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ PELUZA NORD Steaua (NUCLEO) https://fcsteaua.ro:/ PELUZA NORD Steaua https://fcsteaua.ro:/ PELUZA NORD Steaua PELUZA NORD Steaua PELUZA NORD Steaua

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/