home
29-08-10

Dupa haos, putin repaos

Sa fim seriosi, ar fi fost o minune daca Steaua ar fi invins in aceasta seara. Deja o mare minune este reprezentata de locul ocupat in clasament de catre ros albastri in clipa de fata. Revenind la meciul din aceasta seara, o echipa carpita dintr-un lot construit la ingramadeala, oboseala acumulata dupa o dubla mansa extenuanta cu elvetienii, o banca de rezerve mai ingusta decat barna de la gimnastica si accidentarile din prima repriza, nu puteau sa aduca mai mult decat o remiza cu Timisoara.

Din pacate Tatarusanu i-a facut cadou un gol golitorului de sticle cu alcool Contra, pentru ca a asezat execrabil zidul la lovitura libera si apoi s-a asezat defectuos desi tot stadionul a stiut unde va suta omul caruia nu-i mai incape limba in gura. Pacat de bucuria lui Contra si de prilejul oferit acestui rebut fotbalistic de a-si inchipui ca e vreun jucator de soi.

Cel mai mult a durut faptul ca un alt ”boot” in ale fotbalului, marele ratat Zicu, a patruns ca prin branza prin centrul apararii noastre, fara ca niciun inchizator sa-l poata opri si asa FC Timisoara a obtinut lovitura libera in urma careia a egalat.

Steaua de astazi seamana cu o echipa de cartier alcatuita din mingicari care sunt capabili sa tina de minge o ora fara a o da adversarului dar care isi pierd cumpatul atunci cand acesta reuseste sa puna probleme. Ramanem cu bucuria golului lui Pacurar, cu jocul bun facut de Surdu, Emeghara si Gardos, cu gustul amar lasat de prestatia mai stearsa a Motanului si cu nerabdarea de a-i vedea pe Galamaz et company la munca.

Antrenorul Dumitrescu inca nu reuseste sa convinga dar rezultatele tin cu el. Ramane de vazut ce se va intampla dupa venirea jucatorilor de la Urziceni si cum va arata echipa Steaua in grupele Uefa League dar si la finele campionatului.

P.S. In aceasta seara am aflat cu stupoare faptul ca numarul de locuri de pe stadionul Steaua a fost drastic redus. Conform gsp, meciul cu FC Timisoara s-a jucat cu ”casa inchisa” in timp ce numarul de spectatori a depasit cu putin 15.000 de suflete. Sa speram ca in viitor nu vom avea meciuri cu stadionul umplut pana la refuz, iar numarul de spectatori prezenti la meci sa fie de 2000. Asta da record...



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Steaua-FC Timisoara, 1:1 - OmBun

Steaua-FC Timisoara, atmosfera - OmBun

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3