home
12-08-10

Steaua noastra, a tuturor

Nu o sa incep prin a spune ceva despre mine pentru ca eu sunt dor unul dintre milioanele de suporteri din tara asta... Vreau doar sa impart niste sentimente cu voi, suporterii adevarati ai acestei echipe, fie ca sunteti din Peluza Sud sau Nord, fie de la televizor sau de te miri unde...

Incep prin a va spune cum a trait la maxim un copil de 11 ani o noapte de neuitat, acea noiapte fantastica de la Sevilla. Nu intelegeam eu prea multe din fotbal pe atunci, insa, la finalul meciului, atunci cand Duckadam a aparat miraculos cele patru penaltiuri, in cartierul meu a inceput revelionul, oamenii aruncau cu artificii, se striga de la balcoane, iar tatal, ofiter MApN pe atunci, plangea in hohote.... Am inteles incet-incet ce inseamna un fenomen adevarat, ce inseamna sa traiesti o bucurie adevarata atunci cand te uiti la un meci jucat de Steaua. Au urmat apoi 3 ani in care mergeam de mana cu tata in Ghencea la meciurile Stelei din cupele europene... o data am stat cocotat pe un pom langa vechea tabela de marcaj pentru ca locurile noastre fusesera de mult ocupate deoarece drumul de la Brasov la Bucuresti durase mai mult decat ne asteptasem (la meciul Steaua-Benfica Lisabona din semifinalele Cupei Campionilor si imi amintesc ca Lacatus primise un cadou de la fani fiind ziua lui).... si au urmat multe alte bucurii.

Revenind in zilele noastre marturisesc ca am fost socat de plecarea lui Piti si recunosc ca inca sunt doarte dezamagit si mahnit pentru ca incepusem sa cred in proiectul lui insa asta este situatia. Am hotarat sa csriu aceste randuri pentru a IMPLORA baietii din Peluza Sud si Nord de a veni la stadion, trebuie sa realizati dragii mei ca oierul nu conteaza, Steaua nu e a lui ci A NOASTRA! Eu am fost la meciul cu Craiova si voi veni si luni, chiar daca e greu sa vin de la Brasov. Va rog nu fiti suparati pe Steaua NOASTRA, ea este cea care are nevoie de sustinerea noastra iar Becali de IGNORARE noastra. Haideti sa nu il lasam singur pe Ilie pentru ca nu merita asta, a facut prea multe pentru noi toti. Sa ne ajute Dumnezeu sa luam campionatul anul asta! Mullta bafta si sanatate tututror!

raul_brasov

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'