home
30-07-10

Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova

Dupa un debut cu dreptul in noua editie de campionat, Steaua va intalni sambata seara, incepand cu orele 20:00 o echipa care anul trecut s-a salvat in ultima etapa de la retrogradare, Universitatea Craiova. Acest meci va reprezenta si revenirea lui Victor Piturca in calitate de antrenor pe stadionul din Ghencea.


Cu o echipa noua, ros-albastrii sunt datori fanilor sa faca o evolutie buna avand in vedere ca in ultimele sezoane echipa a jucat sub ceea ce trebuie sa joace o echipa care se doreste a fi cea mai galonata din Romania. Dupa victoria cu 2-1 in fata celor de la "U" Cluj, moralul din tabara stelista este foarte ridicata si este de asteptat ca baietii nostri sa realizeze a doua victorie din acest an, mai ales ca adversarul nu este unul de speriat. De cealalta parte, oltenii au remizat in prima etapa, scor 0-0, impotriva campioanei Romaniei, CFR Cluj.


Pentru acest meci, CCA l-a delegat pe arbitrul Marius Avram, cel care a fost aspru cotestat de MM Stoica dupa Supercupa CFR Cluj - Unirea. Totusi, Avram a fost ales in sezonul precedent cel mai bun arbitru din fotbalul romanesc ca urmare a prestatiilor sale, decizie aspra contestata de oamenii din fotbal, avand in vedere ca seful CCA este chiar tatal sau, Vasile Avram.


In ceea ce priveste echipa de start se asteapta sa fie foarte putine modificari fata de etapa trecuta. Avand in vedere ca singurele absente sunt cele ale lui Kapetanos si Anghelov este foarte probabil ca echipa de start sa fie identica cu cea folosita in prima etapa, impotriva celor de la "U" Cluj. Asadar, echipa probabila este:
Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, G.Alves, Latovlevici - D. Stoica - Nicolita, Radut, Pacurar, Tanase - Stancu.
O alta varianta ar fi trecerea lui Todorov in partea dreapta si a lui Latovlevici pe banca de rezerve, avand in vedere ca fostul jucator al celor de la FC Timisoara a avut o prestatie stearsa in prima etapa.
Observam asadar ca din 11 jucatori, 6 sunt care au venit in aceasta vara. Pe langa ei, alti 2 jucatori ar putea debuta in premiera in culorile ros albastre: Gardos si Martinovici.


Din cate se pare, stadionul Ghencea va fi aproape plin sambata seara, clubul avand asteptari sa aduca la stadion peste 15000 de oameni pe langa cei 3600 de abonati. Conform ziarelor, Piturca a ordonat conducerii steliste ca preturile la bilete in acest an sa fie cat mai mici posibile. Asadar, pentru meciul contra oltenilor un pret la peluza costa 10 lei, la tribuna a IIa 15 lei, tribuna I 20 lei, tribuna 0 40 lei si la fotolii 75 de lei. Doar de doua ori s-a depasit in ultimii 2 ani numarul de 20000 de fani stelisti stranti la stadion intr-un meci de Liga 1: in martie 2008, 1-0 impotriva celor de la Urziceni si in mai 2009, la 1-1 impotriva celor de la Dinamo.

Meciul va fi live-text pe fcsteaua.ro si transmis pe Digisport sambata, de la ora 20:00.

Mult succes baieti!

Ronnie

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Steaua-Dinamo, rugby, atmosfera - OmBun

Steaua - Dinamo, 32-25 - OmBun

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'