home
30-07-10

Javra securista

E cumplit să constati că, la 20 de ani de la Revoluţie, acum, ca si inainte, tara e condusa de securisti, atunci din umbra prin psihoza si teroare, azi pe fata, prin ofiteri si angajati ai fostului regim ajunsi oameni politici, sau in structurile multinationalelor si a miilor de firme importante autohtone. Creaturi oribile, analfabeti, cinici, aroganti. Niste nesimtiti!

Fotbalul de la noi a fost si este inca atins de influentele acestor nemernici. Dinamo a fost si a ramas polul unde s-au concentrat bestiile. Ioan Andone nu putea lipsi! Un primitiv. Un semianalfabet cu exprimari de taran nescolit, dar cu grade MI pe umar! Superiorul lui, Lucescu, l-a initiat de mic (ceea ce pentru el era obsesia vietii) , sa urasca Steaua in primul rand si pe urma sa joace fotbal.

Primitiv in afara terenului dar mai ales pe teren, Ando incepe “in forta”reglarile de cont cu ros-albastrii, scotandu-l din fotbal pe Adi Ionescu, varful de atac al Stelei, provocandu-i acestuia fractura dubla de tibie si peroneu. Se intampla in sezonul 1981-‘82, pe cand Javra evolua la Corvinul, antrenata de Il Muce, iar Adi, de cinci ani la Steaua, atinsese in sfarsit varful de forma, fapt ce-l propulsase si la Nationala. Inceputul nefast al acelui sezon, cu plecarea lui Marcel Raducanu si accidentarea grava a “Zbarlitului”a netezit javrelor, drumul spre un alt titlu mincinos.

Era perioada de cautari a Stelei, incununata de castigarea Cupei Campionilor in ’86 si o dominatie europeana de 5 ani, lucru care a innebunit complet secaturile securiste din Stefan cel Mare. Au uzat atunci de toate mijloacele posibile sa stopeze Steaua, tandemul Postelnicu-Lucescu exercitand presiuni si santaje asupra tuturor celor implicati in fotbal, arbitri, adversari, parteneri-sateliti, federali, oficialitati locale. Tandemul de mai sus a devenit repede un trio prin alaturarea lui Andone, executantul din teren al ordinelor MI.

Cainosenia cu care intra pe tibiile steliste, hartuirea continua a arbitrului in timpul meciurilor directe, coate-n gura la toata lumea, injuraturile permanente adresate lui Tudorel Stoica, Piturca sau Belodedici, sunt doar cateva dintre “calitatile” profesionistului Ioan andone. Profesionist al crimei, exponent fidel al sistemului care l-a produs. Baletul lui anticomunist de prost gust, tolerat chiar si atunci, provoaca azi greata, culmea fiind ca unii chiar cred ca el, Lucescu si alti servitori ca ei ai regimului s-ar fi opus sistemului. Penibil! Ei erau factiunea cea mai dura a sistemului!

Ca om, ca fotbalist si ca antrenor Ioan Andone a fost, este si va ramane o nulitate. La CM din Italia, camerunezul Roger Milla il ridiculizeaza la fiecare faza!
Dupa Revolutie analfabetul iese si el afara, joaca la “arhicunoscuta” Elche in Spania si ceva prin Olanda. Nimeni nu-si va aminti niciodata nimic de aceste evolutii!

Din 1993 isi incepe marea cariera de mare antrenor! 13 echipe pana in prezent.

Nostalgic dupa vremurile apuse, incearca peste tot sa aplice “invataturile”gradatilor din Stefan cel Mare, dar nu-i “iese” decat tot la Dinamo si la o alta echipa-rusine, CFR Cluj, dovada ca sistemul inca functioneaza.

Noi, stelistii, putem oare sa uitam ce blat ordinar, NEPEDEPSIT , au facut gunoierii din Cluj, antrenati de ANDOMIZERIE, care in 2008 se bateaua cu Steaua la titlu???!!! Cinismul si giguranta ca indiferent ce rele ar face nu ar pati nimic, ne-a adus aminte atunci de vremurile de groaza. “Mizeria” s-a dat suspendat pentru meciul “greu “ pe care clujenii, favoritii dictaturii actuale, il jucau cu Dinamo. Ca sa stopeze Steaua spre al 24-lea titlu, javrele au cedat fara lupta 3 puncte gunoierilor clujeni, meci la care “Mizeria” a stat in tribuna... dar, vai… in tribuna cainilor, la ultrasii lor, printre ei, cu fularul lor la gat, filmat de toate televiziunile! Sfidator. Nemaivazut! Nemaivazut in tari civilizate. La noi se poate, la noi Securitatea inca vegheaza! Nimeni pedepsit pentru blat, nu sunt dovezi! Ando a orchestrat perfect. Arta diversiunii se invata de la 19 ani la Baneasa. Securistului Dragomir cerea si el dovezi! Cata nesimtire!

Revenind la actualitatea imediata, suntem uimiti ca la fel de nesimtiti sunt si cei de la Astra, jucatorii, dar mai ales Stoichita si tiganul-securist-dovedit, patronul Nicolae, care, ca sa disimuleze blatul, au facut acum cini zile mare tam-tam ca au fost furati cu cainii, antrenati iar de diversionistul sef, Andomizerie. Blatul ordinar nu avea cum sa scape celor care inteleg fotbalul, doar un bou sau un rau-voitor nu-l sesizau. Traditional echipa de casa a lui Dinamo, Astra cu securisti ca Nicolae, Buduru in staff, si 5-6 caini imprumutati, trebuie an de an sa ofere ecipei-mama, 6 puncte, ca si U Cluj, sau, daca e nevoie, de ce nu, chiar si gunoierii din Grant sau cei din Cluj. Doar sa blocheze Steaua!

Asta se intampla de zeci de ani de zile, Dinamo Pitesti, Dinamo Bacau, Victoria, Flacara Moreni, fiind doar cateva dintre slugile care actionau la comanda javrelor securiste. ANDOMIZERIE se putea desfasura in astfel de actiuni doar aici, pe plaiurile mioritice, la echipele puterii, cu mai marii zilei in spate, lipsa lui de valoare fiind taxata in alta parte cu linsajul, asa cum a patit la Sofia. Amenintat de fanii lui TSKA, fluierat si injurat de un stadion intreg, fugea atat de tare spre cabine incat inspiratia ultrasilor nostri in meciul de la Alba Iulia cu un banner adresat celor de la “U”, “Voi nu fugiti la fel de tare ca fratii vostri din Stefan Cel Mare”, are acoperire! Poate fi , chiar unul din sloganurile noatre!

Maior Andone Ioan, termina cu activitatea ta securistica-diversionista, s-au dus vremurile “bune”, nu-ti dorim sa te alergam noi! Dar, daca nu te potolesti…

Corneliu Stelea

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
 
8 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Steaua-U Craiova, atmosfera - OmBun

Steaua - U Craiova, 2:1 - OmBun

Steaua-Dinamo, rugby, atmosfera - OmBun

Steaua - Dinamo, 32-25 - OmBun

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

F.C. Brasov

STEAUA

Sambata, 7 august ora 21:00
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    ',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/

    https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/

    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/

    Caricaturile lui Goe'

    - Pirotehnis tu'