home
27-07-10

Unicul derby, sambata ora 11 [update video]

Steaua – Dinamo… cand pui aceste echipe una langa cealalta, iti vine inevitabil in minte si cuvantul “derby”.
Indiferent de locurile in clasament, de miza jocului si de sport, acest meci va fi intotdeauna unul special, “Unicul derby”.
Asa ca sambata, 31 iulie, sa facem impreuna o zi ros-albastra, de la ora 11:00, sunteti asteptati in numar cat mai mare pe terenul de rugby din Complexul Sportiv Steaua pentru a simti din nou spiritul Stelist, pentru a incuraja din nou echipa si pentru a purta-o din nou spre victorie intr-un meci important.

Cu victoria din meciul trecut (38-3 cu Univ. Arad) echipa noastra si-a trecut in clasament inca o victorie, a 11-ea din tot atatea posibile in acest sezon, avand cel mai bun atac (643 puncte inscrise) si cea de-a doua aparare (88 de puncte primite).
Echipa militara portenste ca favorita certa in aceasta partida, dar din pacate nu va putea conta pe Alex Grigore, care a suferit o fractura de peroneu si va lipsi o perioada de timp.

Steaua pregateste marele duel cu antrenamente la stadion, toti jucatorii fiind concentrati pentru acest duel si asteptand cat mai multi fani sa ii incurajeze, mai ales ca este foarte posibil ca meciul sa nu fie televizat.

Sambata, 31 iulie ora 11:00, terenul de de rugby.

Semper Superiores!

Daniel Ionut



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
8 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Steaua-U Craiova, atmosfera - OmBun

Steaua - U Craiova, 2:1 - OmBun

Steaua-Dinamo, rugby, atmosfera - OmBun

Steaua - Dinamo, 32-25 - OmBun

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'