home
28-06-10

Steaua a debutat cu o victorie in era Piturca

La primul meci pe banca Stelei, Victor Piturca a trimis in teren inca din primul minut sase dintre cele opt achizitii facute in aceasta vara, optand pentru un sistem 4-1-4-1, in genul celui folosit de Spania la EURO 2008.

Echipa de start: Tatarusanu - Todorov, Abrudan, Gardos, Emeghara - Dorel Stoica - Nicolita, Pacurar, Radut, Tanase - B. Stancu.

Stelistii au acuzat din plin lipsa omogenitatii, dar cu toate acestea au incercat sa joace cat mai mult din prima, cu combinatii rapide pe spatii mici, urmate de schimbari de directie.

Cu o linie de mijloc din care au facut parte doar jucatori tehnici, stelistii au incercat sa detina controlul asupra partidei, insa cipriotii au ratat doua bune sanse de gol pe fondul unor greseli de sincronizare in defensiva.

Tatarusanu a fost insa la post si a primit felicitari din partea lui Victor Piturca.

Pe durata primei reprize, stelistii au pus in pericol poarta cipriotilor o singura data, prin Bogdan Stancu, insa portarul lui APOEL a avut o interventie buna.

La pauza, Piturca, un car de nervi pe durata primei reprize, i-a trimis in teren pe Surdu si Toja in locul lui Stancu si Pacurar, iar imediat la reluare ros-albastrii au inscris.

In minutul 47, Banel si-a luat in serios rolul de capitan, a recuperat o minge in jumatatea adversa si a trimis rapid catre Tanase, care a deschis scorul cu un sut din 16 metri, in vinclu.

Stelistii au avut ceva emotii dupa deschiderea scorului, insa Tatarusanu a fost salvat de transversala la o lovitura de cap trimisa de Solari.

Introdus in teren in partea a doua in locul lui Stancu, Romeo Surdu a majorat diferenta in minutul 72, cu un lob peste portar, din pasa lui Dorel Stoica.

Steaua a castigat cu 2-0 si debuteaza cu o victorie in Era Victor Piturca.



Onlinesport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
23 ani de la 28-06-1987

Ziua de nastere a lui Bogdan Stancu

Bogdan Stancu a venit la Steaua in vara anului 2008 de la Unirea Urziceni.
Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par