home
27-06-10

Spalaturi de creier

Vreau sa va spun de la inceput ca sunt frustrat si nervos din cauza a tot ceea ce se intampla la echipa de fotbal Steaua Bucuresti. Vad in fiecare zi, cand caut informatii despre clubul asta, cum unii isi bat joc de el, cum altii se folosesc de el pentru castigul propriu, cum numele acestui club e tarat prin mizerii si cum, dintr-un simbol national, s-a transformat intr-un... mai bine nu zic ce.

Vreau, pe aceasta cale, sa multumesc FCSteaua.ro ca imi permite sa urlu, sa dau afara o parte din nervii astia(chiar daca mica) prin articolele pe care le postez pe site si va spun voua, utilizatorilor, sa vorbiti si voi, sa urlati si voi, sa va spuneti nemultumirile(sau fericirile, daca nu simtiti la fel ca mine) prin optiunea "Scrie"(un articol).

Nu sunt de acord cu proiectul Piturca. Nu am incredere nici in proiect si nici in cel care l-a inceput. Piturca a avut sansele sale la Steaua, a aratat ca nu e capabil, nu are rost sa mai discutam despre acest subiect.

Deranjant e, insa, faptul ca unii suporteri, majoritatea, in dorinta lor de a-l vedea pe 24, uita ceea ce a insemnat antrenorul/managerul Victor Piturca pentru Steaua. Si mai deranjant e faptul ca presa de scandal din Romania(ei isi spun de sport, dar noi stim mai bine. Daca nu ma credeti, spuneti-mi ce sport practica Bianca Dragusanu) incearca sa spele creierele poporului stelist prin articole atat penibile cat si foarte amuzante.

Aflam, astfel, din Gazeta Sporturilor, de la inventatorul numarul 1 de stiri din Romania, Dan Udrea, ca la Steaua se doreste crearea unei noi generatii '86. Aflam de la acest Dan Udrea ca Steaua 2010 seamana cu Steaua 1983(inceputurile drumului spre Sevilla), ca Radut e noul Lacatus, ca Gardos e noul Belodedici, ca Stanca e noul Duckadam si ca Dorel Stoica si ceilalti jucatori sunt un fel de Boloni, experienta care trebuie sa conduca tineretea spre glorie.

Mai aflam, din acelasi ziar, ca Piturca e atat Ienei cat si Mourinho, o super combinatie intre cei doi, probabil. Cica Piturca a facut la Steaua din 2010 ce a facut Ienei la cea din 83 si, mai mult, a adus in plus legile lui Mourinho, luate, probabil, din cartea scrisa de portughez "The complete idiot's guide to winning the UEFA Champions League ". Acelasi articol ne spune ca Dorel Stoica, Radut si Pacurar sunt experti in lovituri libere, ca Stanca e un portar sigur, nu ca Zapata care e naspa si mai are si probleme la inima.


Intrebari pentru super ziaristii romani:

Cate goluri au dat Dorel, Radut si Pacurar din lovituri libere?
Cu ce echipe a retrogradat Razvan Stanca?


Nu cred ca e o noutate faptul ca presa din Romania se vinde celui care da mai mult si ca minciunile, oricat de mari, isi fac oricand aparitia pe prima pagina daca suma e corecta. Steaua din 2010, o echipa fara bani, o echipa cu jucatori de valoare indoielnica, o echipa care face transferuri in functie de pretul jucatorului si nu de valoarea lui, e prezentata ca o viitoare castigatoare a Champions League-ului. Asta e adevarul?

Nu prieteni, nu. Adevarul e ca aceasta echipa o duce atat de rau incat a fost nevoie ca Adin Dzafici, atacantul bosniac aflat in probe dar care nu a fost pastrat, sa fie sunat si sa i se ceara sa inapoieze tricoul si sortul de antrenament pe care le-a folosit cat timp s-a antrenat cu Steaua si pe care le-a luat cu el atunci cand a plecat.

Steaua 2010 sta intr-un tricou si o pereche de pantaloni! Acesta este adevarul.

Piturca a fost rechemat in 2010 la Steaua asa cum si Ienei a fost rechemat in 83. Si? Ce trebuie sa insemne asta?
Ca Piturca e noul Ienei? Ca Becali e noul Alecsandrescu(sa fiu iertat pentru blasfemia asta!)?

Cum sa fie astea semne cand Steaua nu mai e Steaua?

Dupa toate minciunile si exagerarile, ziarele de scandal/sport din Romania au scris totusi un adevar:

"Real Madrid vine sa joace un amical cu echipa familiei Becali."

Da. Atat si nici un alt comentariu.

In incheiere, as vrea sa ii adresez o intrebare domnului Dan Udrea. Daca tot a comparat Steaua 2010 cu Steaua 1983, daca tot a zis ca Piturca e ca Ienei, ca Radut e ca Lacatus, ca Gardos e ca Belodedici, de ce nu a zis si ca Gigi Becali e un dictator la fel ca Ceausescu? Asta v-a scapat, domnule Udrea?


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Pariurihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Viktoria Plzen

STEAUA

Duminica, 03 iulie
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    Personalizeaza si trimite felicithttps://fcsteaua.ro:/r/>

    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodiihttps://fcsteaua.ro:/, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    31 STEAUA INSEAMNA CSA 87 pol steaua The Beast -7- 032https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ 589 Kape 12 Radoi Vaduva Onicas Toja Szekelyhttps://fcsteaua.ro:/ Ogararu Bicfalvi Thereau Tatarusanu Stancu Neaga Neaga impothttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/media/images/user_galleries/2141/tn_360845716_DSC04565.JPG https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ 999 99 8 6 4 3

    Legendele Stelei, reunite!
    Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

    Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par