home
19-06-10

Satana, ai dat de dracu!

Numa' bine ce s-a terminat canicula si au inceput sa apara evidentele semne de “normalitate”, s-a trecut din vorbe-n fapte.
Din cate se pare, nu e nimic nou sub soare. Presa atotmancatoare si-a incheiat seria de telenovele si drame existentiale consemnand inca un fapt: Steaua s-a “revergorat”. Satana a descalecat; ca pe vremuri s-a-ntamplat coborand dintr-un Aro modernizat, cromat si oleaca mai dotat (ca cel din '86), transformand peisajul din palat intr-un negru… din pacate mult prea mat. In intampinarea lui, intr-o mare asteptare stateau “greii” neamului, machedonii clanului. Gigel, Virgil si cu Teia, isi tot exprimau ideea, cum ca Piti cale are, cu sacrificiu, sudoare plus vreo doua-trei miiare si talentul din dotare spre performanta,valoare, hai noroc si la mai mare. Satana, intransigent, categoric pe moment dar si cam inconstient incepe sa turuie mai toate dorintele. Gigel cu vorba le are si ofera asigurare, ba mai mult si confirmare ca Piti cu al sau staff, poa` sa faca si pilaf ca el nu mai ciripeste, asa e mai crestineste.
Aceste randuri nu s-au vrut a fi o continuare a “Mioritei”, dar culmea ironiei balada populara continua la Steaua. Zilele noastre de incrancenare, asteptare si speranta pentru un viitor mai bun, se pare ca s-au incheiat pentru unii insa doar ce au inceput pentru altii. Au sosit fostele glorii, mai degraba fostii prieteni ce actualmente pozeaza in salvatori si eliberatori. Au sosit cu alai mare, dar se pare ca Nea Imi nu prea are loc in fundamentul din dotare. El zice c-a oboist, e batran si „ramolit”, familia l-a convins... Steaua nu-i de el; s-a prins!? In schimb au venit oltenii, cei mai buni dintre romani, au venit si antreneaza, Piti doar supervizeaza, vinde-cumpara, lucreaza… cam el manageriaza.
Ne mutam de la palat si analizam treptat semnele regenerarii, tot ce-i rau sa dam uitarii. Satana nu-i doar un domn, ajungand la stadion mai coboara si-n “gazon”. Chiar si-asa fara contract, merge de un antrenat, MAPN e uituc, il rezolva Hrebenciuc.
Asteptat de jucatori, presa, colaboratori, toata lumea il aclama… Clar! E mana lu` Satana! Incepe marea adunare, a “dracu” restructurare… Karamienii-s pe duca, Zapata nu mai se-ncurca, Vatca nici el nu ramane, ca portar n-are un nume. Tinerii lui Bergodi, i-au dat urda lu' Gigi, acum o sa plece toti. Bicfalvi, te mai suporti? Andrei Ionescu-i pustan n-are stofa de oltean. Tudose şi Ducu Ninu nu prea le-a suras destinu'. Si saracu' Onicaş, ce-l suplinea pe Radoi, nu mai e ala fruntas, pleaca si el dintre noi. Jair a fost prea batran, Pawel nu era prea bun. Pe Baciu? Unde sa-l pui? Pe banca e locul lui… dar pe banca de afara. Asadar, toti sa dispara! De ramas, ramane el… capitan va fi Banel. Faceti loc, vin manjii noi… fac in presa taraboi. Jucatori de mare clasa, cam batrani… dar ce conteaza? Todorov si Pacurar: 28 de ani, e clar. Ajunsi la maturitate pan` la 35 se tot poate…
Noroc c-a venit Dorel, s-aiba grija de Dodel. Dorel Stoica, veteranul, se tine bine olteanu`, la ai sai 32 de ani poa` sa le-o dea la “tigani”. Flocea si cu nenea Goe, intaresc arca lui Noe, maine ne-mbarcam in ea, mergem in Austria. Asta e doar inceputul, Satana nu vrea tributul, are doar planuri marete, nu-i ca multe alte “zdrente”. Acum c-am perfectat lotul, cum rezolvam cu complotul? Facem pace, ca e buna; liderii toti se aduna. Au venit peluzele, prezentand cererile, spunandu-si parerile, toate doleantele. Piti vrea incurajare, atmosfera ”deaia” mare, cu trompete, vuvuzele fara de-alde “lasa-ne”.
De Becali da din casa Piti-i ferm si iar ne lasa. Ne lasa fara sa-l doara, nu-l "rugam" ca prima oara. Intrebarea este clara: semnam pactu` cu Satana, ori il dam pe dracu afara? pe Gigi, tre sa dispara!?
Timpul trece peste toate, Steaua merge mai departe dainuind in eternitate. Satana a dat de dracu, a semnat cu necuratu’!

ManiaCU

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/