home
14-06-10

Leo Strizu a condus primul antrenament al Stelei!

Victor Piţurcă a ratat primul antrenament al Stelei din noul sezon. Fotbaliştii grupării din Ghencea au avut programată astăzi prima şedinţa de pregătire după mini-vacanţa de vară, însă întâlnirea cu noul tehnician s-a amânat

Antrenamentul a fost condus de Leo Strizu, tehnicianul echipei secunde a clubului. Aşa cum ProSport a scris astăzi, Piţurcă nu are de gând să-şi facă apariţia la nicio acţiune oficială a grupării "roş-albastre", până în momentul în care nu va semna contractul cu Steaua.

Patronul Gigi Becali le-a transmite susţinătorilor Stelei că nici nu se pune problema ca venirea lui Piţurcă la Steaua să nu se realizeze.

" Piţurcă e 500% la Steaua. Am vorbit cu el şi a spus că nu are sens să se ducă acum la antrenament. Va merge atunci când va fi momentul. El le-a spus ce să facă. Astăzi e doar o mişcare, nu se face antrenament. Leo Strizu va fi. Eu voi merge miercuri sau joi cu Piţurcă la antrenament [...] Vor mai veni jucători. Mâine ajunge primul, după altul şi tot aşa.. " a spus Becali la gsptv.

Dorel Stoica şi Iordan Todorov, la primul antrenament al Stelei

Fundaşii Dorel Stoica şi Iordan Todorov au participat, luni după-amiază, la primul antrenament din acest sezon al echipei Steaua Bucureşti, care a fost condus de tehnicianul formaţiei Steaua II, Leo Strizu.

La primul antrenament au participat următorii 21 de jucători: Robinson Zapata, Ciprian Tătăruşanu, Cezar Lungu, Andrei Vâtcă - portari; Ifeanyi Emeghara, Iordan Todorov, Ducu Ninu, Eugen Baciu, Alexandru Tudose, Dorel Stoica - fundaşi; Andrei Ionescu, Juan Carlos Toja, Bănel Nicoliţă, Mihăiţă Pleşan, Artiom Karamyan, Arman Karamyan, Eric Bicfalvi, Mihai Onicaş, Ovidiu Petre - mijlocaşi; Romeo Surdu, Bogdan Stancu - atacanţi.

La şedinţa de pregătire, la care presa nu a avut acces, a asistat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Conducerea Universităţii Craiova a dat publicităţii, luni, convenţia semnată în 27 decembrie 2009 cu jucătorul Dorel Stoica, prin care acesta să poată juca liber în străinătate, însă dacă va semna cu o echipă din România până în 2013, va trebui să plătească despăgubiri de 999.000 de euro.

prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par