home
11-06-10

Daca idolii ar vorbi...!

Unii dintre semenii nostri au cate un idol. Al meu este dl Cristian Topescu, stelist prin traditie, maestru al profesionalismului, moralitatii si modestiei.

Nu de putine ori, cu prilejul miilor sale de comentarii sportive, ma strafulgera un fior de mandrie ca sunt si eu roman, la fel ca sportivii ce cucereau arenele internationale. Recent, priveam la un interviu cu dl. Topescu si ma gandeam, asa ca tot prostu', la ce ar fi putut ajunge Clubul Steaua cu un astfel de conducator.

Dorinta mea poate nu e la fel de halucinanta ca propunerea unora, prin anii '90, precum ca renumitul comentator sportiv sa candideze pentru presedintie, dar e un simplu exercitiu de imaginatie. Stai linistit, domnule actual creditor, cu siguranta nu ar accepta o asemenea provocare! Contrar anumitor credinte, exista pe lumea asta oameni pentru care veneratul ban nu inseamna nimic in detrimentul incalcarii, cu bunastinta, a demnitatii de simplu om. A fi profesionist in ceea ce faci nu inseamna sa-ti angajezi mai toate neamurile din familie in cadrul clubului, a fi moral nu inseamna sa-ti iei in batjocura actualii sau fostii sportivi ai clubului, dupa cum a fi modest nu echivaleaza cu desantarea afisata zilnic pe toate posturile TV sau in ziarele sportive. Curios, privind la dl. Topescu gandul imi zbura la Piturca.

Ce cauta, oare, Piturca in tarcul oierului? Nu cred ca banii sunt cauza iminentei sosiri. Dar, atunci, pentru ce vine Piti? Doar pentru Steaua, pentru a o readuce intr-o normala stare de cinste, onoare sau glorie? Dar cum ar putea face cineva o asemenea fapta nemaiauzita alaturi de un cioban, pentru care vocalele si consoanele trebuie sa clincheneasca in zumzet de euro pentru a fi luate in seama?

In aceste zile, mai mult ca altadata, pare a exista in randul fanilor o dilema nimicitoare pentru sufletele noastre: sa sprijinim Steaua, alaturi de Piti si dl. Ienei, sau sa continuam protestele? Nu stiu la ce raspuns va ajunge fiecare, dar sunt tot mai convins ca nimeni nu poate "convietui" cu personajul din Pipera. In astfel de momente, noi, oamenii cei slabi, ar trebui sa cerem sfatul idolilor nostri pentru a ne mai lumina mintile si inimile zbuciumate. Daca idolii ar vorbi poate ca si muritorii de rand ar intelege!

Kagliostro01

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/