home
10-06-10

Peluza Sud duce Romania la Mondiale! Fii alaturi de ei!

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a declarat ca a discutat cu liderii Peluzei Sud, pentru ca suporterii Stelei sa fie alaturi de nationala de handbal masculin a Romaniei in mansa tur a barajului de calificare pentru Campionatul Mondial din 2011, care se va desfasura in Suedia.



Gatu, considerat de multi specialisti drept cel mai valoros jucator de handbal al tutoror timpurilor, a fost impresionat de atmosfera creata de suporterii echipei Steaua la semifinala de Cupa Cupelor, contra spaniolilor de la Granollers.

Partida Romania - Rusia este programata duminica, de la ora 19, la Sala Polivalenta, un bilet de intrare costand doar 5 lei.

Meciul va fi prefaţat, de la ora 16:30, de un meci demonstrativ între două echipe din cadrul Centrului Naţional de Excelenţă de la Sighişoara.

Meciul retur cu Rusia are loc la Moscova pe 19 iunie. Dacă vor trece de Rusia, handbaliştii români se vor califica la a 2-a ediţie consecutivă a Mondialelor, după prezenţa din 2009 în Croaţia.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[EXCLUSIV-VIDEO] Emerich Jenei despre sarbatoarea suporterilor

Emerich JeneiDesi cel mai mare antrenor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti nu va putea ajunge la evenimentul organizat de catre AISS duminica, Emerich Jenei a fost de acord sa "conspire" impreuna cu noi la o su

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

Dragostea dureaza mai mult de 63 de ani

Anul 63Steaua a fost sărbătorită (doar) de fani Dragostea dintre un suporter şi echipa sa e la fel ca oricare poveste de iubire, cu suişuri şi coborâşuri, cu clipe de fericire şi dezamăgiri, dar