home
10-06-10

Renuntam?

Citind in ultimele zile reactiile colegilor mei de forum cu privire la eventuala venire a lui Victor Piturca si Emerich Jenei in cadrul clubului m-a cuprins un sentiment de dezamagire. Asta pentru ca multi dintre cei care au dezbatut acest subiect se intreaba daca mai are sens sa continuam protestul impotriva creditorului. Mai mult, cu ajutorul presei s-a creeat impresia ca Piturca ar fi un salvator al Stelei si ca impreuna cu alte glorii steliste vor aduce inapoi profesionalismul in cadrul clubului Steaua.

Pentru mine, este incredibil ca mai exista inca persoane care sa se increada in cuvantul creditorului. Sa nu uitam ca acest individ a promis solemn aproape in fiecare pauza competitionala ca nu se va mai baga peste antrenori, ca nu va mai jigni suporterii si gloriile, ca nu va mai critica proprii jucatori, ca va face transferuri de milioane de euro. Si rezultatul il stim toti: un circ mediatic fara sfarsit, nenumarate scandaluri in care a fost tarat clubul nostru mult iubit, transferuri gratis sau pe bani putini, antrenori slugi, angajati incompetenti care sunt rude cu creditorul.

Probabil exista oameni care se intreaba sincer ce ne mai dorim de vreme ce a adus glorii la echipa, a promis neimplicarea in alegerea primului 11, a promis ca nu va mai critica jucatorii dupa meci si a promis ca-l va lasa pe Piturca sa-si angajeze un staff pe criterii de competenta, nu pe criteriul rudeniei cu patronul. Intr-adevar, Ienei si Piturca sunt doi dintre cei mai importanti oameni din istoria Stelei si ei ar merita sa ii incurajam frenetic. Dar, oare, "homosexualul" Balint, "ungurul" Boloni, "betivul" Stoica, "senilul" Iordanescu, "blatistul" Alecsandrescu sau Hagi, cel care a fost umilit pe cand era antrenor al Stelei, nu sunt si ei glorii? Nu merita si ei sa le aparam numele, chiar si de cel care patroneaza vremelnic clubul nostru? Si, stiind ca acest individ nu se va putea abtine si va reveni la metehnele obisnuite dupa prima serie de rezultate mai putin bune, nu este de datoria noastra sa incercam sa prevenim umilirea lui Jenei si Piturca?

Normal ca nu se poate sa injuri conducerea din care ar face parte un om de eleganta si civlilizatia domnului Jenei, normal ca modalitatea de protest trebuie schimbata. Dar nu putem renunta la protest deoarece, in acest fel, ne-am compromite moral. Acest individ a dovedit de nenumarate ori ca nu este capabil sa se tina de cuvant si ca promisiunile lui nu valoreaza nici macar cat o ceapa degerata.

Un compromis ar da impresia lumii intregi ca noi nu protestam impotriva acestui individ, ci protestam datorita lipsei performantelor. Un compromis ar insemna acceptarea tacita a umilirii gloriilor steliste, ar insemna acceptarea mentalitatii conform careia Cupa Romaniei este o competitie de mana a doua, neimportanta, ar insemna acceptarea nenumaratelor scandaluri in care a fost tarat numele Stelei, ar insemna acceptarea victoriilor prin valize, brichete sau transferuri de la adversari. Dar, cel mai important, ar insemna acceptarea si, astfel, legitimizarea actiunilor prin care acest individ a coborat clubul Steaua de pe soclul superioritatii si l-a aruncat in mocirla mediocritatii in care se zbateau celalalte echipe din Romania
Aceasta este sansa sa demonstram ca problema noastra nu este lipsa performantelor, ci modul in care acest individ a ales sa conduca clubul Steaua.

Trebuie sa aratam ca suntem decisi sa facem orice pentru un club curat, ori un club curat cu acest individ la conducere este o utopie. Trebuie sa ii demonstram acestui individ odata pentru totdeauna ca nu suntem prostii lui, ca nu ne poate pacali la nesfarsit cu tacticile lui diversioniste. Trebuie sa nu renuntam si sa continuam lupta in spiritul valorilor steliste si in numele tuturor celor care iubesc Steaua!

MoWeed

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
  • Conducerea Tehnica
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Administrativa
Felicitari TricouriCantecehttps://fcsteaua.ro:/
Forum Articolehttps://fcsteaua.ro:/ Presahttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/ Sondaj