home
09-06-10

Update: Emerich Ienei, presedinte la Steaua? Nu s-a semnat nimic!

update:
Se vede că Victor Piţurcă e un tip inteligent. L-a determinat pe Gigi Becali să renunţe la jumătate din jucătorii pe care i-a avut în acest retur pentru că nu le-a prelungit contractele şi i-a dat afară şi pe cei din stafful tehnic, băgându-l acum într-o situaţie în care nu are încotro: trebuie să meargă pe proiectul Piţurcă.
Practic, finanţatorul stelist a fost făcut şah-mat de fostul selecţioner şi astfel e constrâns să adune urgent banii necesari pentru oficializarea planului noului antrenor al Stelei. Dacă nu va scoate banii în câteva zile, Piţurcă va abandona totul! Iar în această situaţie nedorită, de echipa din Ghencea se va alege praful.

Ienei va semna numai dacă o va face şi Piţurcă
Fostul selecţioner aproape că a finalizat din punct de vedere teoretic planul şi are stafful deja alcătuit, dar şi câţiva jucători deja amanetaţi. Numai că nu poate merge mai departe pentru că Gigi Becali întârzie cu banii. Ieri, Emeric Ienei a fost acasă la Victor Piţurcă. După discuţiile avute cu fostul său elev din anii 80, fostul mare antrenor a fost de acord să joace un nou rol la Steaua, acela de preşedinte.
Nu se va implica în transferuri sau în treburile echipei, ci va avea un rol de consilier şi de reprezentare a imaginii clubului în diferite acţiuni mediatice. Atenţie, însă! Ienei a spus că acceptă să fie preşedinte numai dacă vine Piţurcă. Şi acest "dacă" e foarte important deoarece, până acum, deşi a promis, patronul nu a făcut dovada că a virat banii în contul clubului, adică minimum 4 milioane de euro, aşa cum i-a cerut Piţurcă. Iar timpul se scurge, şi nu în favoarea patronului.

Gigi a ratat o tranzacţie de 10 milioane de euro
În ultima săptămână, Gigi Becali era convins că va pune mâna pe cel puţin 10 milioane de euro. El căzuse la învoială cu o anumită companie să vândă un teren important din punct de vedere al locaţiei, însă afacerea a căzut în ultima clipă. Din această cauză, Gigi Becali e disperat să facă rost de bani ca să nu-l piardă pe Piţurcă.
STAFFUL lui Piţurcă
Emeric Ienei preşedinte
Victor Piţurcă antrenor manager
Eugen Neagoe antrenor principal
Gabi Boldici antrenor secund
Martin Tudor antrenor cu portarii
Marius Dima preparator fizic
Laurenţiu Roşu director sportiv
Romeo Popescu medic
"Situaţia este delicată, fiindcă nici Piţurcă nu a semnat încă. Eu aş veni la Steaua doar cu Piţi" - Emeric Ienei, preşedinte Steaua
"De ce n-a semnat Piţurcă? I-a pus lui Gigi nişte condiţii care până acum n-au fost îndeplinite" - Emeric Ienei, preşedinte Steaua
"Mache" şi şoferul clubului adună jucătorii
Vineri e programată vizita medicală a steliştilor şi cum Piţurcă nu a fost încă numit, de program nu are cine să se ocupe decât Marius Ianuli, singurul care a fost păstrat de Becali dintre cei care au făcut parte din stafful lui Stoichiţă. Ajutat de fratele lui care e şofer, Mache le telefonează jucătorilor care au mai rămas să se prezinte vineri la Centrul de Medicină Sportivă.

ProSport.ro


------------------------

Emeric Ienei a declarat ca si-a dat acceptul de a devenit presedintele Stelei, urmand sa semneze contractul cu Steaua, doar in cazul in care antrenor va veni si Victor Piturca. AISS: "Venirea lui Ienei este o victorie pentru Steaua!"

IENEI: "M-AM INTELES CU BECALI SA VIN PRESEDINTE"

"In mare m-am inteles cu Gigi Becali. E si o clauza in acordul meu ca voi fi presedinte doar daca Piturca va semna cu Steaua, in caz contrar nu voi veni. Sunt onorat de aceasta numire, nu bucuros. Daca o sa ajung la Steaua o sa fiu si bucuros,momentan sunt doar onorat", a spus Ienei.

"Voi avea atributiile pe care le are in mod normal un presedinte. Piturca va fi manager si ne vom consulta in orice privinta: probleme legate de club, transferuri, etc."

"Temporar ma voi muta in Bucuresti si sunt bucuros ca alaturi de Piturca vom incerca sa salvam situatia de la Steaua."
, a declarat Ienei la Sport.ro

ARGASEALA RAMANE, NEAGOE ANTRENOR!

Emeric Ienei a precizat cum va arata Steaua din sezonul viitor: "Manager va fi Piturca, va veni un antrenor nou, eu voi fi presedintele iar Argaseala va ramane in club", a declarat la Sport.ro

Becali a declarat azi ca nu Neagoe va fi antrenorul Stelei, insa Ienei spune altceva: "Eu stiam ca Neagoe va fi noul antrenor al Stelei"

AISS FELICITA DECIZIA LUI BECALI

Purtatorul de cuvant al Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, Marius Nicolau, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca venirea fostului antrenor Emeric Ienei in functia de presedinte al clubului Steaua reprezinta o victorie a AISS, deoarece fostele glorii sunt readuse la club.

"E o victorie, mai intai pentru ca pleaca Argaseala din functie, iar mai apoi ca cei din conducere, dar si Becali, vor sa construiasca o echipa in jurul fostelor glorii. Noi doream ca Becali sa plece, dar e bine si asa. E prematur sa spun ce se va intampla cu protestele in continuare, dar ne vom intalni joi sau vineri si vom discuta", a spus Nicolau.

Sursa: Sport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[EXCLUSIV-VIDEO] Emerich Jenei despre sarbatoarea suporterilor

Emerich JeneiDesi cel mai mare antrenor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti nu va putea ajunge la evenimentul organizat de catre AISS duminica, Emerich Jenei a fost de acord sa "conspire" impreuna cu noi la o su

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

Dragostea dureaza mai mult de 63 de ani

Anul 63Steaua a fost sărbătorită (doar) de fani Dragostea dintre un suporter şi echipa sa e la fel ca oricare poveste de iubire, cu suişuri şi coborâşuri, cu clipe de fericire şi dezamăgiri, dar