home
07-06-10

Steaua a implinit 63 de ani. Vezi cum au sarbatorit suporterii

Steaua implineste luni 63 de ani existenta iar suporterii "ros-albastrilor" au tinut sa sarbatoreasca evenimentul cu mare fast, intr-un club din Bucuresti.

Pentru a marca asa cum se cuvine data de 7 iunie, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) a organizat duminica seara o mega-petrecere in cinstea clubului din bulevardul Ghencea, invitatii fiind numai unul si unul, oameni care au scris istorie pentru Steaua.

Fotbalul a fost cel mai bine reprezentat, Marius Lacatus, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Ilie Barbulescu, Tudorel Stoica sau George Ogararu fiind aclamati minute in sir, insa nici celelalte sporturi nu au fost neglijate, Stefan Birtalan, Marius Stavrositu si Andrei Cian reprezentand cu succes handbalul, Adrian Voinescu baschetul, Cristian Carlan hocheiul iar Alina Dumitru judo-ul.

La intrarea pe scena din incinta clubului in care au avut loc festivitatile, toti invitatii au fost primiti cu caldura, fanii multumindu-le pentru gloria si trofeele aduse in vitrina Stelei.


(Foto: Valentin Untaru)

Ilie Dumitrescu a reusit sa faca pe toata lumea sa zambeasca in momentul in care i-a cerut amfitrionului, Mihai de la trupa Bere Gratis, sa repete numarul de goluri inscrise in tricoul Stelei. La auzul numarului 75, Ilie a replicat, spre amuzamentul intregii sali:"Am inscris si eu din intamplare 75 de goluri!"


(Foto: Valentin Untaru

Miodrag Belodedici a fost surprins de atasamentul suporterilor si le-a povestit acestora momente de la primele lui antrenamente in Ghencea, marturisind totodata ca poarta Steaua in inima.


(Foto: Valentin Untaru)

Marius Lacatus a fost "tinut la tacere" minute in sir, suporterii scandandu-i numele si demonstrandu-i inca o data ca este unul din cei mai apreciati si iubiti stelisti. Cand in sfarsit a putut sa spuna cateva cuvinte, "Fiara" a fost surprins sa ii vada pe fani punandu-se in genunchi in fata lui, in semn de etern respect.


(Foto: Valentin Untaru)

Unul din cele mai emotionante momente ale serii a fost trait de George Ogararu, toti cei prezenti la petrecere cerandu-i sa revina in Ghencea. Fundasul, cu lacrimi in ochi, le-a transmis ca isi doreste ca lucrurile sa redevina normale la Steaua.



(Foto: Valentin Untaru)

Petrecerea s-a mutat apoi in strada, suporterii parasind incinta clubului pentru a se desfasura in voie pe stradutele din Regie. S-au aprins torte, fumigene si s-a cantat, totul pentru Steaua.

Clubul Steaua Bucuresti a fost infiintat in data de 7 iunie 1947, la initiativa unor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, fost comandant al Armatei Regale Romane. Initial, a fost numit Asociatia Sportiva a Armatei (ASA), avand nu mai putin de 7 sectii, printre care si fotbalul.

In 1948, ASA devine Clubul Sportiv Central al Armatei (CSCA) pentru ca doi ani mai tarziu sa se transforme in Casa Centrala a Armatei (CCA). Abia la sfarsitul anului 1961 formatia din bulevardul Ghencea a adoptat denumirea cu care avea sa fie recunoscuta peste tot, CSA Steaua Bucuresti.

In acest moment putem spune ca avem doua cluburi Steaua, unul fiind cel de fotbal, "rupt" de Ministerul Apararii in 1998 si administrat de o societate pe actiuni din anul 2003 si celalalt fiind Clubul Sportiv al Armatei (CSA), care se ocupa de celelalte sectii sportive si care se afla in continuare sub administrarea ministerului.

Ziare.com


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
27 ani de la 08-06-1983

Ziua de nastere a lui Pantelis Kapetanos

Pantelis Kapetanos a venit la Steaua in vara anului 2008 de la AEK Atena.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
CSA Steaua- 63 ani de existenta (Valentin Untaru) - azzido

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSporthttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ Sud torte https://fcsteaua.ro:/ Torte https://fcsteaua.ro:/ Torte https://fcsteaua.ro:/ Torte https://fcsteaua.ro:/ Torte https://fcsteaua.ro:/ Mita, Bere Gratis https://fcsteaua.ro:/ Zob & Bere Gratis :) https://fcsteaua.ro:/ Cristian Carlan https://fcsteaua.ro:/ Ogararu https://fcsteaua.ro:/ Ilie Barbulescu https://fcsteaua.ro:/ Ilie Barbulescu https://fcsteaua.ro:/ Belodedici https://fcsteaua.ro:/ Laca https://fcsteaua.ro:/ Suporterii https://fcsteaua.ro:/ Lacatus https://fcsteaua.ro:/ Suporterii https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica https://fcsteaua.ro:/ Ilie Dumitrescu https://fcsteaua.ro:/ 63 https://fcsteaua.ro:/ Handbal https://fcsteaua.ro:/ Invitatii https://fcsteaua.ro:/ AISS https://fcsteaua.ro:/ CSA Steaua- 63 ani de existenta
Albume recomandateArticole recomandatehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Desi cel mai mare antrenor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti nu va putea ajunge la evenimentul organizat de catre AISS duminica, Emerich Jenei a fost de acord sa "conspire" impreuna cu noi la o su

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

Dragostea dureaza mai mult de 63 de ani

Anul 63Steaua a fost sărbătorită (doar) de fani https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Dragostea dintre un suporter şi echipa sa e la fel ca oricare poveste de iubire, cu suişuri şi coborâşuri, cu clipe de fericire şi dezamăgiri, dar