home
05-06-10

Juniorii stelisti au mai castigat un titlu de campioni

Grupa de juniori născuţi în ‘97 a câştigat ieri finala cu Pro Luceafărul, echipă la care a jucat şi băiatul lui Petre Marin.

Juniorii stelişti au mai câştigat un titlu de campioni pe "Municipiu". Grupa '96 a surclasat-o cu 3-0 pe Pro Luceafărul.

Lăsând la o parte scandalurile din ultima vreme pe care şeful Academiei, Bebe Alexe, le-a bifat drept "minciuni", Steaua continuă să câştige titluri la juniori. Ieri, grupa 96 condusă de Alin Dumitru a câştigat finala categoriei ei de vârstă şi a devenit campioană municipală. Steliştii mici au surclasat echipa Pro Luceafărul, la care evoluează şi Răzvan Marin, băiatul căpitanului de la Steaua, Petre Marin. Roş-albaştrii au învins cu 3-0, hattrick-ul fiind reuşit de puştiul Robert Vîlceanu (foto) care, deşi mic de statură, a dat dovadă de viteză şi abilitate tehnică.

Grupa Stelei a ieşit campioană chiar pe stadionul Dinamo, meciul fiind găzduit de arena pe care evoluează echipa lui Ţălnar şi Andone..

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AISS la RealitateaFM - sambata



Un reprezentant AISS va fi in direct la RealitateaFM, sambata, de la orele 18:00, la "Gol dupa gol" pentru a discuta despre 7 iunie si evenimentul pregatit de suporteri pentru ziua de duminica.

Pentru a asculta in direct emisiunea, click AICI sau intra pe frecventa 90.2 FM.

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez