home
04-06-10

Despre doua penaltyuri nedate

Nu obisnuiesc sa comentez meciurile nationalei pentru ca, daca acum 5 ani eram un fan inrait al tricolorilor, miercuri nici nu am stiut ca Romania a avut meci cu Macedonia si, daca nu as fi citit ziarele azi, nu as fi stiut nici ca urmeaza un meci cu Honduras. Am ajuns la aceasta lipsa de interes din cauza mizeriilor din fotbalul romanesc si de la nationala, din cauza selectiei facute pe pile, din cauza smecheriilor de la liga si federatie, din cauza afacerii in famiglie care e fotbalul romanesc. Si ar fi pacat sa intelegeti ca exista doar o singura famiglie. Nu. Exista mai multe. Pentru ca, daca in alte parti toti se bat pentru suprematie, la noi hotii sunt toti prieteni si impart profitul fara nici o problema.

Dar sa revenim la ideea principala. Rasfoind ziarele, am dat peste niste declaratii date de cel care a fost numit(nimeni nu stie de ce) selectioner al Romaniei. "Razvan" Lucescu Junior(Razvan e porecla sa), fost fotbalist foarte slab, fost presedinte de club frustrat(clubul, nu el), actual antrenor mediocru si fiu de frustrat(pana la urma, ajungem la concluzia ca si el e frustrat, la fel ca si clubul mentionat inainte), a invatat meserie aproape la perfectie de la tatal sau. Atat de bine il imita Juniorul pe Senior incat, daca am fi in Star Wars, am putea spune ca Razvan e Clona lui Mircea, nu fiul sau. Si, cunoscand fotbalul romanesc, probabil ca acesta a fost motivul pentru care a fost numit selectioner.

"Romania e din lumea a treia a fotbalului." - "Razvan" Lucescu Junior

Aceasta declaratie a fost facuta in anul in care Cristi Chivu a luat Champions League-ul cu Inter Milano, echipa la care mai joaca un roman, Alibec. Aceasta declaratie a fost facuta in anul in care Unirea Urziceni a trecut in primavara UEFA adunand 8 puncte in grupele Champions League. Aceasta declaratie ar trebui sa fie o scuza.

In urma cu 24 de ani, Steaua Bucuresti castiga CCE-ul cu o echipa formata doar din romani. Ce a facut Romania la Mexico 86? Nimic. Pentru ca Romania nu a fost la Mexico 86. Romania a terminat pe 3 intr-o grupa castigata de Anglia si Irlanda de nord(Au mai jucat Turcia si Finlanda - Romania a luat de 2 ori bataie de la Irlanda de Nord si a facut egal cu Finlanda o data si Anglia de 2 ori). Antrenor era atunci Lucescu cel Original, zis "Mircea".

Probabil ca si atunci Romania facea parte din aceeasi lume a treia a fotbalului. Faptul ca Lucescu cel Original nu a prea bagat stelistii in seama datorita frustrarilor sale, asta nu conteaza, sa fim seriosi! Totusi, ca o curiozitate, la acel mondial locul 4 a fost ocupat de Belgia, tara care s-a calificat la mondial eliminand Olanda, tara a carei capitala e Bruxelles. Si in Bruxelles exista o echipa pe nume Anderlecht. Pe vremea aceea, Anderlecht dadea multi jucatori la nationala Belgiei. Pe vremea aceea, Anderlecht era umilita in Ghencea de catre Steaua si il facea pe Piturca sa sara in bratele plasei. Detalii, detalii...

Ca un fost jucator din lumea a treia a fotbalului, Lucescu Junior nu are nici o problema in a arunca cu aceste jigniri(pentru ca sunt jigniri) in stanga si in dreapta, lipindu-le pe jucatori care stiu ce gust are performanta. Si pentru ca ii place postura de victima, Lucescu Junior a continuat acest teatru ieftin si cand a vazut ca oameni ca Hagi sau Popescu si-au dat cu parerea despre nationala si despre ceea ce face selectionerul.

Razvan a fost foarte deranjat de faptul ca romanilor nu le-a placut meciul cu Ucraina, meci despre care Lucescu Junior crede ca ar fi trebuit sa il castige. Asta desi Ucraina ne-a umilit prin joc in prima repriza. Asta desi Romania a inscris doua goluri extrem de norocoase.

"E în firea noastră să scuipăm tot timpul şi să dăm cu noroi în cei care vor să facă treabă." - "Razvan" Lucescu Junior

Ce treaba vrei sa faci tu, Razvane? Ce treaba vrei sa faci tu cu cand convoci la nationala doar prieteni de-ai tai, doar fini de-ai tai si doar fosti jucatori de-ai tai? Ce treaba vrei sa faci tu la nationala cand tu esti un antrenor slab? Ai luat cupa in Romania, atat. Asta inseamna ca esti bun de Nationala? Cand Ianu si Iacob(al doilea golgeter al Greciei cu 11 goluri) sunt golgeteri in Elvetia si Grecia si tu il convoci pe Mazilu, noi sa intelegem ca iti faci treaba?

"Am puterea sa merg mai departe." "Razvan" Lucescu Junior

Puterea sau nesimtirea, Razvane? Te bate Macedonia la tine acasa si mai ai curajul sa comentezi ce zic oameni ca Hagi?
Cand Hagi vorbeste despre nationala, tu trebuie sa pleci capul, Razvane.

"Am făcut un meci foarte bun la Lvov, am fost contestat că am comentat arbitrajul. Vă spun ceva! Am greşit, dar am greşit că n-am spus că au fost două penalty-uri şi a fost o porcărie ce s-a întîmplat acolo. Băieţii ar fi meritat alt rezultat." - "Razvan" Lucescu Junior

A fi Lucescu inseamna a da vina pe oricine altcineva pentru propria incompetenta. Da, a fost vina arbitrajului pentru ca Romania a fost calarita in ultimul hal de Ucraina in prima repriza. Doar vina cui sa fie? A lui Razvan?
Din tot discursul de mai sus, Razvan a spus un singur adevar: "A fost o porcarie ce s-a intamplat acolo.".

A fost si este o porcarie tot ce se intampla in fotbalul romanesc si la nationala.

Ce a inteles Razvan din tot ce s-a intamplat in ultima saptamana?

"Am gresit ca nu am zis ca au fost doua penaltyuri."

Nu Razvane, nu. La Lvov a fost incompetenta, asa cum a fost si cu Macedonia. Cele doua penaltyuri au fost pentru Werder la finala de UEFA jucata cu Shaktior. Dar pe acelea nu le-a vazut nimeni, nici macar tu. Ca doar de aia l-a angajat Lucescu cel Original pe Lubos Michel, un fost arbitru slovac cu pile puternice la UEFA, la o echipa din Ucraina.



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
63 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Atmosfera de la aniversarea a 63 de ani de existenta a CSA Steaua - azzido

63_Istoria Continua - toc

nu cedam!https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ torte https://fcsteaua.ro:/ Atmosfera de la aniversarea a 63 ani de existenta a CSA Steaua https://fcsteaua.ro:/ 1 https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 5 https://fcsteaua.ro:/ 6 https://fcsteaua.ro:/ 7 https://fcsteaua.ro:/ 8 https://fcsteaua.ro:/ 9 https://fcsteaua.ro:/ 10 https://fcsteaua.ro:/ 11 https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ 13 https://fcsteaua.ro:/ 14 https://fcsteaua.ro:/ 15 https://fcsteaua.ro:/ 16 https://fcsteaua.ro:/ 17 https://fcsteaua.ro:/ 18 19
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez