home
21-05-10

Angajatii lui Guie isi cauta de munca

Mutarea Stelei la Buzău, din sezonul viitor, reprezintă cea mai neagră pată pe istoria celui mai galonat club de fotbal din România, dar, totodată, o puternică lovitură dată conturilor clubului în plină perioadă de criză financiară.

Gigi Becali s-a bătut cu pumnii în piept că va lăsa Ghencea în paragină, fiindcă va lua nocturna, tabela de marcaj, scaunele, instalaţia de sonorizare şi va demola tribuna oficială. În Ghencea mai există însă şi alte bunuri unde se desfăşurau activităţi conexe, care asigurau o parte din bugetul clubului. Angajaţii asistă şi ei neputincioşi la scandalul provocat de Gigi şi habar n-au încotro s-o apuce şi ce să mai salveze.

N-au unde să mute muzeul

Aşteptăm finalizarea acestor discuţii. Noi sperăm că se va ajunge la un consens şi echipa nu va pleca din Ghencea. Nu s-a discutat nimic despre muzeu, n-avem nicio variantă pentru un nou sediu unde să expunem toate trofeele câştigate şi celelalte lucruri. După această mutare se alege praful de toată munca depar tamentului de marketing şi nu numai, ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, unul dintre angajaţii de la muzeu.

Steaua a fost prima echipă din România care şi-a deschis un muzeu, în decembrie 2008, dar acum toate exponatele ar putea fi ascunse din nou prin cine ştie ce gherete, cum s-a mai întâmplat şi în trecut. Chiar dacă Gigi nu dă doi bani pe marketing, surse din club ne-au dezvăluit că acest sector a asigurat cel mai sigur venit al clubului în acest sezon.

Chiar şi pe criză, din vânzarea de produse promoţionale, vizitarea muzeului şi toate celelalte activităţi s-au scos bani frumoşi, mai mulţi decât au buget echipele de la locul zece în jos în Liga I. La Buzău trebuie luat totul de la zero. Cum poţi să mai vinzi fulare cu «Templul fotbalului românesc », dacă echipa se mută pe arena 'Gloria'? ne-a mai relatat sursa.

Angajaţii fug pe capete

Nimeni nu ştie nici ce soartă va avea magazinul oficial din Ghencea, locul unde se vindeau cel mai bine produsele promoţionale, sau ce se va întâmpla cu contractele cu firmele de catering din Bucureşti. Gigi Becali s-ar putea să rămână doar cu rudele la club. Angajaţii habar n-au cum îşi vor desfăşura activitatea între Buzău şi Bucureşti. Mulţi dintre ei nu vor nici măcar să audă de navetă, fie măcar şi o dată pe săptămână, în zilele când sunt programate meciuri. Gigi Becali ar putea rămâne chiar şi fără „locotenenţii” de încredere.

Prin club se zvoneşte că Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, şi Iulian Ghiorghişor, directorul economic, îşi caută alte locuri de muncă. Nici antrenorul Mihai Stoichiţă nu vrea să continue în această debandadă.

1 dealer de produse promoţionale ale „roş-albaştrilor” există la Buzău, în cadrul magazinului „WinMarkt”

IDEI MARCA „BECALI”: „O să improvizez io ceva la Pipera”

Gigi Becali continuă să înjure Ministerul Apărării şi propune scenarii delirante. „Au trimis ordin prin oameni să luăm la cunoştinţă că evacuează baza. Noi le-am scris că nu evacuăm baza pentru că avem bunuri de protejat acolo. O să facem o hârtie prin care să spunem că vrem să mai folosim terenurile de antrenament. Dacă ne nu lasă, nu le folosim. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Academia. Nu pot să distrugă munca unui om în câteva zile, o să trebuiască să ne lase cinci-şase luni de zile, timp în care voi face ceva la Pipera, voi improviza ceva.”

Evenimentul Zilei


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car