home
20-05-10

Jocul satanelor

Constient de faptul ca echipa nu poate fi salvata decat de un personaj atipic, un nebun, George Becali a apelat la omul cel mai potrivit pentru o fisa de post exploziva: Victor Piturca. Desi toata lumea, inclusiv Becali, este constienta de faptul ca Piturca isi are limitele sale, iar antrenoratul sau nu ar aduce niciodata un 4-0 cu Lens, un 4-1 pe terenul lui Dinamo Kiev sau un joc spectaculos marca Protasov, in aceasta situatie dramatica, pentru Becali, Piturca imbraca chipul antrenorului ideal.

Ratiunea pe care se bazeaza patronul este simpla: inainte de a-si arata limitele, de a crea o echipa din hobbiti si inainte de a ne epuiza cu fotbalul paselor repetate in marginile terenului atacandu-se cu obstinatie liniile de tusa, Piturca are marele talent de a crea iluzii. Iluzia ca echipa ar creste neincetat, iluzia ca fotbalul prin posesie si progresie ar redeveni religie pe stadionul Steaua, omitandu-se desigur importanta finalizarii. Piti ar impune o disciplina in vestiar si apoi in exprimarea de pe teren a fotbalistilor si astfel s-ar crea senzatia ca Steaua RENASTE. Nimic mai fals de atat, pentru ca, asa cum am specificat mai sus, aceasta crestere ar ajunge repede la un finish care, in stilul Piti nu va fi depasit nicicand, daca nu vine iarasi un Zenga ca sa bage pe Valencia in corzi.

Mai mult decat atat, un alt motiv intuit de Becali este reprezentat de datoria morala pe care o are Piturca fata de Steaua si suporterii acesteia atata vreme cat el poarta vina aducerii cancerului becalian in Ghencea.

Scopul lui Becali nu este musai de a construi o echipa pentru gloria Stelei. Il doare fix in dos de asta, el, marele strateg care ne promitea marea cu sarea referitor la o echipa mare pe care o va construi si pe care acum doreste sa o duca in Buzau. Creditorul are nevoie de timp, are nevoie de liniste pentru ca oamenii sa se reintoarca la stadion sa incurajeze echipa si pentru ca el sa reinceapa sa faca ceea ce stie mai bine: actorie pe GSPTV devenit post oficial si portavoce al simbolului national George Becali si distrugeri la clubul Steaua Bucuresti.

Deocamdata doleantele lui Piturca, in fond o lista de cerinte esentiale pentru o reconstructie minimala a echipei de fotbal, l-au speriat pe cel care nu concepe viata fara a fi sunat si introdus in direct de trei ori pe zi de salahorii postului tv de mai sus. Dar ce te faci cu disperarea becaliotului daca se va angaja, fie si prin minciuna, sa respecte conditiile fostului selectioner? Sa speram ca Piturca nu va gresi si a doua oara garantand si muncind pentru unul care deja a stricat aproape totul.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car