home
20-05-10

Incredibil: Steaua va juca la buzau!(evz.ro)


Stadionul din Ghencea a fost inaugurat în 1974. Până atunci, echipa militarilor a fost „gazdă” pe arenele Venus, Republicii şi Naţional (pe atunci se numea „23 August”).

A premeditat mutarea

Ministerul Apărării Naţionale, proprietarul arenei din Ghencea, a dat publicităţii ieri un comunicat prin care a explicat cum s-a ajuns la această situaţie. „Potrivit contractului încheiat pentru perioada 7.01.2010- 7.01.2014, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA are obligaţia contractuală să achite lunar suma aferentă chiriei, iar în cazul în care societatea comercială (chiriaşul) întârzie plata chiriei mai mult de 60 de zile, contractul de închiriere se consideră reziliat de drept, fără somaţie şi fără a apela la instanţele judecătoreşti. Precizăm că, în momentul de faţă, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA înregistrează întârzieri la plată mai mari de 60 de zile, având datorii ce reprezintă chiria neachitată pentru lunile martie, aprilie 2010 şi penalităţile aferente, în prezent contractul de închiriere fiind reziliat. Totodată, chiriaşul mai are de achitat utilităţi restante către CSA Steaua, în cuantum de aproximativ 20.000 lei”, s-a precizat în comunicatul ministerului condus de Gabriel Oprea.

Gigi Becali s-a dat de gol ieri, recunoscând că n-a mai vrut să respecte termenii contractului, pentru a muta echipa la Buzău. „Intenţionat n-am mai plătit chiria pentru stadionul din Ghencea, pentru că oricum mergem la Buzău!”, a spus Becali.

Fostul oier nu pare interesat de faptul că prin această mutare echipa îşi pierde identitatea şi suporterii. Singurul său ţel a fost să scape de contestatarii din Bucureşti. Iar Buzăul, oraş de stelişti, este refugiul ideal. Viorel Duru, şeful comisiei care acordă licenţele, a avertizat că „dacă până pe 31 mai, Steaua nu va prezenta un contract de închiriere cu un stadion, riscă retrogradarea”.

BUZOIENII EXULTĂ

Boşcodeală: „Ce pleaşcă ne-a căzut!”

Pe stadionul din Crâng se vor înghesui la anul Steaua, Victoria Brăneşti (echipă aproape promovată, după ce a învins-o ieri pe Steaua II cu 1-0) şi Gloria Buzău (echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a).

„Terenul o să «ţină», chiar dacă vor juca trei echipe. Stadionul va fi plin la toate meciurile”, ne-a spus Dan Tulpan, preşedintele Gloriei. Primarul Constantin Boşcodeală era în extaz: „Suntem ca Milano, avem cel puţin două echipe care joacă pe terenul nostru. Ce pleaşcă a căzut pe capul nostru! Buzăul e stelist!”
 
1974 este anul inaugurării stadionului „Steaua”. În Ghencea s-au înregistrat toate rezultatele de excepţie ale „roş-albaştrilor”, iar naţionala a obţinut calificări

REACŢIE

Suporterii: „E bomboana de pe coliva clubului!”

Fanii Stelei au turbat când au aflat ultima mişcare planificată de Gigi Becali. Susţinătorii promit un prim protest de amploare sâmbătă, la Piteşti, la ultimul joc din actuala ediţie de campionat, cu Internaţional Curtea de Argeş.

Suporterii sunt convinşi că Becali a pus la cale din timp acest plan. Incidentele de la jocul cu FC Timişoara au fost provocate de forţele de ordine, iar terenul a fost suspendat. Echipa a jucat apoi cu Astra chiar la Buzău.

„Atunci a vrut să testeze apele, apoi a făcut mutarea. Această mişcare este bomboana de pe coliva Stelei!”, crede Marius Nicolau, unul dintre liderii AISS (n.r. - Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti). Fanii susţin că Becali încearcă să se victimizeze arătând cu degetul spre minister.

„Las Ghencea în paragină”

„În Ghencea, chiria la o garsonieră este de 300 de euro. La Steaua nu e vorba doar de închirierea unui stadion, ci a unui complex sportiv întins pe câteva hectare. Chiria nu e mare. La Buzău nu se ştie cine e stelist şi cine e «penegist»”, a mai spus Nicolau.

Gigi Becali e hotărât să pârjolească tot în urma lui. „Iau tot din Ghencea: nocturnă, tabelă, sistem de sonorizare, camere de supraveghere. Şi scaunele le iau. Las Ghencea în paragină! Aici e vorba de răutate. Până să vină Gabi Oprea, nu am avut probleme. Să vedeţi ce o să-l coste pe Gabi Oprea ce face acum”, a ameninţat Becali.

Fostul oier a început să bată toba că ar vrea să mute echipa pe noul stadion „Naţional”, aflat în construcţie. „Când va fi gata, voi fi primul acolo. Vor fi 15.000 de abonaţi. Sunt oameni care iubesc Steaua şi care vor striga numele meu pe stadion”, a elucubrat Gigi, în stilul caracteristic.

„Am plecat din Ghencea, aşa cum mi-au cerut fanii. Iau tot de la stadion, nocturnă, tabelă, sistem de sonorizare, scaune.“
GIGI BECALI, patron la Steaua

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
46 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.
https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

https://fcsteaua.ro:/