home
20-05-10

Gigi devine Zambon! Exercitiu de imaginatie

Gigi Becali e încolţit din toate părţile. MApN nu-i mai lasă stadionul, clubul Steaua e îngropat în datorii, el se ceartă cu toată lumea la televizor. Este clar că Becali şi-a făcut şi mulţi duşmani. Probabil că lumea se întreabă unde va ajunge Steaua dacă va continua în acest mod. Cu siguranţă la Buzău. Dar apoi?

Am fost prezent duminică la meciul din Ghencea cu Universitatea Craiova. Deşi aveam "parking", am fost îndrumat spre o parcare improvizată pe un teren viran plin de boscheţi, deci nu în parcarea în care patronul a spus că a investit 3 milioane de euro! Pe bitum parchează rudele lui sau puţinii sponsori care au mai rămas alături de Steaua, nu jurnaliştii sau spectatorii obişnuiţi care îşi cumpără bilete şi nu cerşesc invitaţii. Pe stadion nu am mai văzut niciodată ceva mai dezolant. Vreo mie de suporteri, şi aceştia mânaţi de o ură incredibilă împotriva patronului. E normal. Până la urmă Gigi a cules ce a semănat.

Lipsa performanţei va subţia numărul fanilor

Steaua a devenit un club de pluton. De patru ani nicio performanţă! Patru ani!! Stau şi mă întreb: copiii care au în prezent această vârstă ce şansă au să devină vreodată suporteri ai Stelei? Doar pentru că aşa îi îndrumă părinţii? Când vor ieşi afară la joacă, la un fotbal pe maidan, vor fi ţintele ironiilor celorlalţi. În ritmul acesta, în vreo 5-10 ani, Steaua lui Gigi Becali nu va mai fi cea mai iubită echipă din România.

Vă propun un exerciţiu de imaginaţie, bazat însă pe întâmplările reale care s-au petrecut până acum. Haideţi să ne imaginăm ce se poate întâmpla, după ce Gigi îşi va muta echipa la Buzău. Ce se va întâmpla cu stadionul Ghencea? Credeţi că cei de la MApN îl vor lăsa de izbelişte? Fac pariu că o echipă va juca în Ghencea. Şi mai fac pariu că acea formaţie va deveni noua Steaua, doar cu un nume vechi. De ce nu CCA, denumirea de la înfiinţare?

Între timp, Gigi Becali va rămâne cu Steaua lui la Buzău, iar treptat, se va înţelege din echipa lui doar palmaresul şi culorile. Poate peste 10 ani, când va vedea că nu va câştiga nimic, va fi nevoit să vândă noului CCA palmaresul, exact precum italianul Claudio Zambon. Iar dacă lucrurile decurg tot aşa, latifundiarul din Pipera are toate şansele să devină între timp un nou Zambon, şi istoria cu Poli Timişoara va fi retrăită de Steaua.

Unirea Urziceni poate fi noua echipă din Ghencea

Şi cine va fi noua echipă din Ghencea, noua CCA? Parcă o şi văd pe Unirea Urziceni deghizată în noua favorită a publicului din Ghencea. Vă daţi seama cum ar jubila Mihai Stoica în faţa lui Gigi Becali? Atunci, cu siguranţă, latifundiarul va înţelege cu adevărat sensul cuvintelor rostite de MM la despărţirea de echipa roş-albaştrilor: "După mine, se va alege praful de Steaua!". Şi tot atunci, el va pricepe că Steaua fără suporteri nu mai reprezintă nimic. Nu conducătorii sunt principalii actori în fotbal, ci fanii. Datorită lor acest sport a devenit cel mai popular din lume.

P.S. Îi compătimesc pe cei care lucrează la departamentul de marketing. Acolo chiar lucrează oameni capabili. În ultimii ani, ei au muncit să atragă cât mai mulţi suporteri, iar patronul le-a distrus toată munca, îndepărtându-i pe fani.

"Nu cred că voi deveni un nou Zambon. Eu am fost forţat să mut echipa la Buzău. Dar o să vedeţi, cei care au făcut asta se vor ruga de mine să revin cu echipa în Ghencea" - Gigi Becali.

ProSport
Florin Marian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSporthttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 foto 11 foto 10 foto 9
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

https://fcsteaua.ro:/