home
19-05-10

Creditorul Stelei: Steaua, la Buzau. Sau pe Lia Manoliu?

Steaua, mutată din Ghencea! Becali: "Jucăm sigur la Buzău, am semnat contractul! Acolo mă iubesc fanii"
Inevitabilul s-a produs. După ce Ministerul Apărării Naţionale a anunţat oficial că s-a reziliat contractul de reziliere cu FC Steaua din cauza neplăţii chiriei, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că formaţia "roş-albastră" va evolua în sezonul următor al Ligii I pe stadionul "Gloria" din Buzău, el menţionând că a întocmit deja un contract în acest sens.

"Nu e vorba de demarat negocierile cu cei de la Buzău, acolo jucăm sigur. Am prezentat şi contractul cu stadionul. Stadionul este omologat, nu este o problemă. În Ghencea nu mai puteam sta din moment ce mi-au făcut chirie 25.000 de euro şi cu cei 40.000 de euro impozit, nu mai am cum să stau. Pe Stadionul Steaua nu se mai poate juca, aşa au vrut ei, au umflat evaluarea ca să mă coste mult impozitul pe clădiri ", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că prin mutarea la Buzău a echipei a încheiat şi conflictul cu fanii "roş-albaştri".

"Nu o să mai fie nicio problemă cu suporterii. Ei mi-au zis să plec din Ghencea şi i-am ascultat. Ce mai vor de la mine? Să plec de la Buzău nu se poate, că trebuie să mă gonească buzoienii, iar buzoienii nu fac asta, ei mă iubesc ", a mai spus el.

Soarta "Templului Fotbalului Românesc" este pecetluită. Becali a anunţat că vrea să-şi recupereze toate investiţiile de la Stadionul Steaua şi se va întoarce în Bucureşti doar dacă Ministerul Apărării Naţionale va micşora chiria. Dacă nu-şi va primi banii pe investiţii, va distruge baza sportivă.

"Eu din Ghencea nu voi pleca până nu-mi voi recupera investiţiile. E posibil să mă întorc şi cu echipa, dacă o să fie vreo intervenţie publică a suporterilor sau dacă cineva din ţara asta se va gândi că e o bază sportivă care se va distruge. Eu distrug o bază sportivă normal, e nocturna pe care trebuie să o iau, sunt investiţiile mele şi mi le voi lua. O voi dezmembra ", a concluzionat Gigi Becali.

Becali a menţionat că nu vede o problemă din faptul că şi formaţia Victoria Brăneşti ar putea să-şi dispute meciurile din Liga I în sezonul viitor la Buzău.

De asemenea, presedintele Valeriu Argaseala a confirmat ca joi oficialii Stelei vor merge in inspectie la arena din "Crang".

"Ne-am înţeles cu Buzăul, mergem acolo. Suma de bani cerută de ei este incomparabil mai mică decît cea solicitată de MApN. Mîine mergem în inspecţie la Buzău", a explicat Valeriu Argăseală.

Stadionul din Buzau a fost inaugurat in 1970, a fost renovat intre anii 2005-2008 si are o capacitate de 18.000 de spectatori. Potrivit sitului oficial al gruparii din Buzau, acest stadion a existat, sub diferite aspecte, inca din 1909, find folosit mai mult pentru atletism. Insa, odata cu cresterea popularitatii fotbalului, acesta a inceput sa se schimbe, ajungand unul din cele mai frumoase din tara in perioada in care Gloria promova pentru prima data in Divizia A. Cu timpul s-a degradat, dar promovarea nesperata a echipei buzoiene dupa 20 de ani in Liga I i-a adus o noua fata.

Totusi, la nici o ora de la aceasta declaratie, Guie declara senin ca ar putea juca si pe noul stadion, Lia Manoliu. Deci n-o sa mai facem cuplaje cu Victoria Branesti, ci cu pomanagii de la Dinamo.

"Antrenamentele o să le facem în Ghencea, până în momentul în care îmi dau ei banii. Le cer cinci-şase milioane de euro despăgubire. Dacă termin pe locul trei, este posibil să joc în Liga Campionilor. Mă duc să joc la Piatra Neamţ sau la CFR Cluj. Dacă cei de la Cluj nu vor să jucăm acolo, aia e! Oricum va fi gata stadionul din Voluntari. Peste un an va fi gata şi stadionul Naţional, iar eu voi fi primul acolo, pentru că am patru consilieri la capitală. Vrea şi Dinamo acolo? Păi da, dar să vedem ce votează consilierii... că ăia votează cum vrea Becali! Când va fi omologat stadionul naţional, înseamnă că va fi omologat şi pentru cupele europene. Vor fi 15.000 de abonaţi. Sunt oameni care iubesc Steaua şi care vor striga numele meu pe stadion", a spus Guie pentru sport.ro.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
46 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.
https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

https://fcsteaua.ro:/