home
16-05-10

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la care si-a pierdut mintile si amesteca lucrurile reale cu cele imaginate de el sau dorite de unii sa le auda. Ca sa fie clar de unde pornim, tot pretinsul dialog contine niste date istorice false :

- Ilie Ceausescu a fost adus de insusi Olteanu, deci nu l-a gasit acolo.

- In anul 1983-84 nu s-a incheiat nici un derby 2-0 si oricum Marcel Raducanu era de mult plecat in RFG.

- Papara lui Postelnicu primita de la Ceasca fiindca se lua de Steaua e o porcarie. Cititi cartea lui Vochin, macar la documentare e bun baiatul asta, daca la caracter are serioase carente ! In iarna lu’ 83, Nea Nicu i-a ocarat pe amandoi ca se ceartau ca doi copii de la fotbal in loc sa se preocupe de idealuri socialiste inalte, amenintandu-i va le va lua jucariile. Adica desfiinteaza si Steaua si Dinamo ! Deci una i-a povestit lu Vochin acum 11 ani si alta declara azi ! Interesant !!!

- Alta nemernicie: cica prim-secretarii din judet ii semnalau lui jucatorii buni, vezi Doamne, sistemul lucra pentru Steaua. Sa nu credeti cumva ca acestia au fost reperati doar de ochiul inegalabil al Sfinxului !

- Piturca era de un an la Steaua cand a venit Halagian, Bumbescu fusese si el deja arvunit. Nu-i nimic, si cainele armean trebuie scos in fata si facut mult mai important decat a fost !

- Boloni n-a fost niciodata suspendat 10 etape. A fost intr-adevar o tentativa a echipei Militiei de a-i face niste murdarii, dar nu s-a ajuns aici si nu s-a rezolvat asa !

Toate aceste amanunte inexacte (desi rigurozitatea ar trebui sa caracterizeze pe orice jurnalist intr-un astfel de demers) ma duc doar cu gandul la o alta mizerie a presei sportive, aservita in mod indubitabil Tiganului si intereselor acesuia. Credeti ca intamplator au iesit din nou acele enormitati despre meciul de la Oradea, si mai ales, ca nu i s-a cerut parerea niciunui stelist implicat? Hagi, Lacatus sau Balint pot relata ce a fost acolo (au facut-o de nenumarate ori in particular), dar nimeni n-a fost interesat de asta. Zicala : "sa nu lasam adevarul sa nu ne strice un asa subiect bun" a devenit un obicei banal pentru acesti ratati sociali cu pretentii de izvoare de informare publica .

Bulibasa de Donetsk s-a intors in saptamana asta in Romania bifand fiecare studio. Chiar daca e dezmierdat interfesier pentru trofeele sale din campionatul raketilor si al kalasnikoavelor , lui tot trecutul dinainte de 90 ii macina maruntaiele, impungand cu limba-i de reptila otravita pe cei care nu-l slujeau cum ar fi dorit el. (desi Porumboiu l-a servit la greu in 2:2-ul din martie 90, bagandu-i titlu in buzunar). Ce trebuie noi sa intelegem din povestile despre trecut ale fotbalului prezentate in aceste zile, DAR NU NUMAI ?

Ca Ceausescu era "trup si suflet pentru culori ", ca orice matrapazlac (o gheata de aur obtinuta de unul cu fizic de avorton, poate ?) mai puteau face ceilalti, dar pana la limita lezareii intereselor Stelei. Atunci intervenea "cabinetul nr 1". Asta in conditiile in care ocupantul sau n-a calcat niciodata la un meci al Stelei, iar echipa inimii sale era transmisa la fel de scremut pe sticla precum dizidentii Dinamo, Craiova sau Rapid . Asa era iubita Steaua de clanul dictator incat nici semifinala CCE din 88 n-a vazut-o nimeni in direct, iar despre fanul nr. 1, mult-stimatul si bravul carmaci, n-am cunostinta sa fi asistat live pe Da Luz cu fularul ros-albastru la gat ! Si nici la sfertul de la Glasgow !



Daca ne-am cunoaste toti istoria ar fi deranjante pana la furie toate aceste penibile intoxicari. Desi nu ma consider posesorul adevarului absolut, am trait putin si mai ales m-am informat in timp despre atat de controversata perioada a deceniului 9. In jurul ei graviteaza intreaga glorie a Stelei, deci a fotbalului romanesc. Chiar daca unii ma vor acuza de gandire conspirationista, nu cred ca alde Udrea au vreo alta sursa de inspiratie in evocarile jalnice . Intr-o ora de emisiune despre celebrul Bihor-Steaua, acest maimutoi gelat n-a sunat pe nimeni de la noi, dar a prezentat parerea unui om neimplicat direct, ghiciti care ? Despre Otopeanu, ce sa mai zic, nu stiu cum a fost tolerat aici atata timp un asa ticalos diversionist !



Dragii nostri eroi, draga Gica, draga Loti, draga Laca sau draga Tudorele ! V-am inteles cu eforturi uriase ca nu v-ati bagat in noroiul discursului pestilential al lui Becali, desi Steaua de azi murea si sub ochii vostri ! Dar nici Steaua seviliana nu va mai misca nicio coarda sensibila ? Nu va mai pasa nici de propria voastra legenda, terfelita de un fiu de florareasa din Aparatorii Patriei care si-ar taia o mana doar ca voi sa nu va fi nascut si sa-i umbriti cariera ? Tinerii de azi afla ca din cauza voastra a murit un om (decedat in realitate dupa vreo 9 ani din cauza alcololui, dar nu conteaza !), ca si in Europa erati protejati de un armator grec (care va sustinea pe voi, nu propria-i echipa), ca in tara nu erati atinsi nici cu un fir de gazon, daramite un crampon, altfel tatucul natiunii desfiinta echipa unui oras! La o discutie avuta cu ani in urma intr-un cadru privat, i-am reprosat aceasta starea de fapt lui Iordanescu. Nea Puiu mi-a dat dreptate, scuzandu-se intr-un fel ca la acel moment nu era un om care sa mai activeze in fenomen, iar opiniile sale nu aveau cine stie ce trecere si cautare. In plus, mi-a confirmat cu amaraciune senzatia ca trendul din presa urmeaza o anumita directie.



Pana la urma, ce-i cu asta ? Va insemna ca ne vom astupa gura doar ca un mitoman obraznic cu scoala securista sa sporovaie ? Vom accepta ca manualele despre istoria fotbalului sa fie scrise dupa dictarea sa ? Daca da, daca veti intoarce iarasi capul in alta parte (cu exceptiile deja cunoscute, vezi tirada lui Hagi din 98 ), va vom ocoli si noi privirea cand va vom intalni pe strada, iar 7 mai va fi trecut in dreptul realizarilor PCR si nu al vostru !

THE RADICAL
--------------------

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
Steaua-Universitatea Craiova, 2:0 - OmBun

Steaua-Universitatea Craiova, atmosfera - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
17:00
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Interviu Ion Voinescu: Top in absolut

Interviu: Ion Voinescu, alaturi de membrii AISS Dacă piramidele din Egipt ar putea povesti, dacă Acropolele ar putea să-şi scrie memoriile, ori dacă dealul Golgotei ar putea să vorbească, istoria lumii s-ar schimba aproape instantaneu. Din

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

https://fcsteaua.ro:/