home
26-04-10

Huliganii din Sud sunt vinovati de distrugerea Stelei!


Frumos titlu, nu? Probabil el te-a facut sa deschizi acest articol si ce urmeaza sa zic o sa conteze mai putin, corect? Conteaza ca am zis-o eu, conteaza ca a zis-o alt coleg de al meu de pe site? Nu, conteaza ca aceasta sintagma de mai sus circula a fost lansata in prime time de catre copilul preferat al mass-mediei, George Becali, zis Gigi si indiferent de argumentele care au combatut aceasta fraza au fost in zadar.

Colegul Radical vorbea despre un anume tip de suporteri intalnit aseara in tribunele stadionului defunctei Steaua, suporteri care sunt alimentati si informati de Naum, Samuila, Ivanovici, care transmit in direct din palatul din Alee Alexandriei mai des decat slujbele de la Vatican. Acest model de suporter, iubitor de Libertatea si Can-can, iubitor de Voicu Panzar, Naomi, Nikita, o sa asculte cu mare atentie vorbele unui om al lumii cotidiene in Romania.

Si uite asa, unii s-au luptat pentru o amarata de Revolutie, mame si-au pierdut copiii, tineri si-au pierdut fratii, totul pentru ca unii sa faca bisnita legala acum, sa sechestreze, mituiasca si corupa. Bernays spunea ca democratia aduce cu sine inapoierea mentala, idiocratia, maimutareala. Parca am vazut undeva pe cineva cu asemenea caracteristici, nu ? Libertatea de expresie a lui Larry Flint nu exista in Ghencea, daca iti aperi integritatea si strigi impotriva unui cancer, esti considerat vagabond si derbedeu chiar daca esti student, masterand, director de firma, olimpic. Esti considerat nazist pentru ca iti apari echipa pe care o iubesti, esti considerat animal pentru ca te aperi in fata unor abuzuri. Cu toate astea stai in Sud si asta conteaza, nu? Doar exista 2-3 acolo care ii mobilizeaza pe restul.

Vina e a Sudului, vina e a drogatilor de acolo care nu renunta la Steaua lor adevarata, la Steaua aia curate, vina e a Sudului ca asa e mai usor. Mai bine dam vina pe ei, pe drogati, asa e mai usor sa ne judecam pe noi ca am lasat Steaua sa moara..


I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

NOU Calendare personalizate ! - OmBun

Interviu Ion Voinescu - azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii