home
23-04-10

Interviu cu Ionut Mihai

Steaua II a fost una dintre surprizele placute ale acestui sezon in liga secunda. Proaspat promovata din liga a treia, echipa tinerilor stelisti a avut un start excelent de sezon, fiind neinvinsa timp de 10 etape si reusind chiar sa ajunga pe podium. Momentan, Steaua II ocupa locul 9, cu 36 de puncte.

Punctul cel mai tare al echipei a fost, fara indoiala, apararea, iar unul dintre actorii principali a fost Ionut Mihai.



Nume: Ionut MIHAI
Data Nasterii: 9 mai 1988
Locul Nasterii: Constanta
Inaltime: 187 cm.
Post: Fundas Central/Fundas Stanga
Performante: Promovarea in liga secunda cu Steaua II. 50 de meciuri la loturile nationale de juniori si tineret. Ocuparea locului 2 in grupa pentru calificarea la campionatul european cu nationala under 17.









FCSteaua.ro: Salut Ionut. Spune-ne despre transferul tau la Steaua.
Ionut Mihai: Am ajuns la Steaua liber de contract, de la F.C National, in 2005.

FCSteaua.ro: Cum te-ai simtit cand ai semnat cu Steaua?
Ionut Mihai: Am fost cel mai fericit jucator din lume. Sunt suporter inrait. Tin minte ca eram la Craiova si am venit la un meci de-al Stelei cu Besiktas. Am venit cu trenul si, dupa meci, am plecat tot cu trenul. A doua zi aveam antrenament de dimineata.

FCSteaua.ro:De ce ai plecat de la Steaua?
Ionut Mihai: Aceasta a fost decizia conducerii si eu am respectat o. Pana in vara am fost imprumutat la FC Snagov. Apoi, mai am un an de contract cu Steaua.

FCSteaua.ro: Ce alti jucatori de la Steaua II au mai plecat in aceasta iarna?
Ionut Mihai: Cristi Iancu si Ionut Niculae.

FCSteaua.ro: Care sunt conditiile la Steaua II?
Ionut Mihai: La Steaua II sunt conditii bune pentru divizia B de antrenament si cazare. La acest aspect nu stiu sa existe probleme.

FCSteaua.ro: La Steaua II exista si alte criterii decat cel sportiv in alcatuirea primului 11?
Ionut Mihai: Cat am jucat la aceasta echipa pot spune ca nu s-au facut diferentieri in alcatuirea echipei. De fiecare data a jucat cine s=a pregatit mai bine.

FCSteaua.ro: Cum erau antrenamentele cu Strizu?
Ionut Mihai: Antrenametele le faceam in functie de joc. Era un ciclu saptamanal foarte bine pus la punct.

FCSteaua.ro: Care jucatori de la Steaua 2 ar avea loc la prima echipa?
Ionut Mihai: La Steaua II sunt jucatori talentati care pot ajunge la echipa mare. Li se da sansa multora. Important este ca ei sa profite si sa ramana acolo.

FCSteaua.ro: De ce crezi ca, de la Ogararu incoace, Steaua nu a mai promovat nici un junior?
Ionut Mihai: Pentru ca la Steaua e mereu presiunea castagarii campionatului. Iar ca sa rezisti in ritmul asta ai nevoie de foarte multa experienta.

FCSteaua.ro: Care sunt cei mai buni jucatori de la Steaua II?
Ionut Mihai: Nu as putea nominaliza pe cineva. Sunt toti jucatori buni. Tocmai din acest motiv au ajuns sa joace la Steaua. Totusi, ca sa sa va spun un nume, imi place foarte mult de Simion. Este un jucator cu calitati foarte bune.

FCSteaua.ro: Ce parere ai despre Steaua?
Ionut Mihai: Intr-adevar Steaua trece printr-o perioada mai grea. Dar, cu toate acestea, au in continuare sanse la titlu. Eu le doresc multa bafta si sper sa castige campionatul.

FCSteaua.ro: Ce parere ai despre Steaua II? Poate mai mult, mai putin?
Ionut Mihai: Steaua II poate sa bata orice echipa din serie. Cum am mai zis, au jucatori foarte buni, dar in anumite momente lipseste experienta. In mare parte eu cred ca baietii se descurca bine si in continuare sunt sigur ca vor face o figura frumoasa.

FCSteaua.ro: Ce iti doresti de la viitor?
Ionut Mihai: In primul rand, imi doresc sa fiu sanatos. Viitorul meu il vad tot in fotbal.

FCSteaua.ro: E corecta strategia Stelei de a renunta la tineri valorosi doar pentru a imprumuta straini cateva luni?
Ionut Mihai: Asta e politica clubului si nu sunt eu in masura sa comentez deciziile lor.

FCSteaua.ro: Ai fost asemanat cu Chivu ca posturi ocupate in teren si stil de joc. Crezi ca e corecta asemanarea? Daca nu, cu ce fotbalist crezi tu ca semeni cel mai mult?
Ionut Mihai: Stiu ca pe site, fostul meu coleg, Stratila, m-a asemant cu el. Ii multumesc pentru apreciere dar eu cred ca mai am mult de munca. Chivu e un jucator de nivel mondial.

FCSteaua.ro: Care e echipa ta preferata din Strainatate?
Ionut Mihai: Sunt suporter al lui Liverpool.

FCSteaua.ro: In momentul de fata, care crezi ca e cel mai bun fotbalist din lume? Dar din Romania?
Ionut Mihai: Parerea mea este ca Messi, la ora asta, e cel mai bun fotbalist din lume. A si demonstrat lucrul asta. Iar din Romania imi place mult Toja. E un jucator foarte bun.

FCSteaua.ro: Crezi ca ai fi meritat sa joci la prima echipa avand in vedere ca, impreuna cu Alex Iacob, ai format unul din cele mai solide cupluri de fundasi centrali din liga secunda?
Ionut Mihai: Tin minte ca, pana in etapa a zecea, aveam cea mai buna aparare din serie si eu jucasem toate meciurile pana atunci. Nu stiu daca meritam sa fiu la prima echipa. Important e ca mi-am facut datoria pe teren de fiecare data. Mai departe sunt niste decizii care nu depind de noi, jucatorii.

FCSteaua.ro: Ce parere ai despre protestul fanilor impotriva conducerii din Ghencea?
Ionut Mihai: Problema este ca acest protest se rasfrange asupra echipei. Jucatorii nu au nici o vina si trebuie incurajati.

FCSteaua.ro: Ce parere ai despre fostii colegi de la Steaua II? Pot ajunge fotbalisti mari?
Ionut Mihai: Da, cum am mai spus-o, totul depinde numai de ei.

FCSteaua.ro: Ai un mesaj pentru suporteri?
Ionut Mihai: Fiti alaturi de echipa pentru ca inca mai sunt sanse la castigarea campionatului.

FCSteaua.ro: Ai un mesaj pentru fostii colegi de la Steaua II?
Ionut Mihai: Multa bafta si sa ajunga cat mai sus in clasament.

FCSteaua.ro: Ce locuri crezi ca vor ocupa Steaua si Steaua II la finalul sezonului?
Ionut Mihai: Eu sper ca Steaua sa castige campionatul iar Steaua II sa ajunga cat mai sus.



In acest sezon, la Steaua II s-a vazut spiritul stelist mult mai clar ca la prima echipa. Acest tineri talentati au aratat foarte multe si au facut din aceasta echipa, una de temut in liga secunda. Si asta cu toate ca media de varsta e pe undeva pe la 20 de ani. Tineri ca Ionut Mihai, Cezar Lungu, Alex Iacob, Alex Lazar, Mustata, Bejan, Filip sau Rusu au aratat ca au in ei spiritul stelist. Au aratat ca au valoare si dorinta de a face performanta la Steaua. Din pacate, conducerea din Ghencea alege sa aduca jucatori necunoscuti, jucatori de o valoare indoielnica, jucatori care dispar fara ca cineva sa isi mai aduca aminte vreodata de ei. Mai trist e faptul ca acesti jucatori ajung la Steaua II si pun in pericol viitorul unor tineri care chiar au ceva de spus.


Multumim Ionut pentru interviu, multa bafta in continuare, speram ca Steaua sa nu faca greseala de a te vinde si sa te vedem la prima echipa cat mai repede.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
6 ani de la 25-04-2004

Aparitia Hunters

La aceasta data s-a infiintat grupul Hunters. Prima aparitie pe stadion a avut loc pe 1 August, cu ocazia deschiderii sezonului 2004-2005.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Rugby: CSA Steaua - Stiinta Petrosani - Padrese

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Poli AEK Timisoara

Duminica, 25 aprilie
20:30
Digisporthttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Eseu Eduard Marinca https://fcsteaua.ro:/ Mol https://fcsteaua.ro:/ Eseu 1 Viorel Lucaci https://fcsteaua.ro:/ Eduard Marinca https://fcsteaua.ro:/ Daniel Ianus din tusa https://fcsteaua.ro:/ Eseu Samu Maris https://fcsteaua.ro:/ Eseu Laurentiu Melinte https://fcsteaua.ro:/ Generatiile cot la cot https://fcsteaua.ro:/ Eseu 1 Ionel Cazan https://fcsteaua.ro:/ Eseu 2 Ionel Cazan https://fcsteaua.ro:/ Cristian Cracea https://fcsteaua.ro:/ Viorel Lucaci stapan in tusa https://fcsteaua.ro:/ Viorel Zamfir https://fcsteaua.ro:/ Placaj la Vlaicu https://fcsteaua.ro:/ Remus Necula fara rival https://fcsteaua.ro:/ Eseu 1 Madalin Baraulea https://fcsteaua.ro:/ Eseu Cornel Tatu https://fcsteaua.ro:/ Transformare Vlaicu https://fcsteaua.ro:/ Linia 1 https://fcsteaua.ro:/ Gramada https://fcsteaua.ro:/ Cornel Tatu la inaltime https://fcsteaua.ro:/ Eseu 2 Viorel Lucaci https://fcsteaua.ro:/ Eseu 2 Madalin Baraulea https://fcsteaua.ro:/ Eseu  Cristian Moisei https://fcsteaua.ro:/ Eseu 3 - Madalin Baraulea https://fcsteaua.ro:/ Zamfir in actiune https://fcsteaua.ro:/ Eseu Catalin Dascalu https://fcsteaua.ro:/ Stefan Patrascu transformare 1 https://fcsteaua.ro:/ Transformare ratata Petrosani https://fcsteaua.ro:/ Eseu Nicolae Nere
Albume recomandateArticole recomandatehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii