home
23-04-10

Cam anormal sa fii normal

Clubul de fotbal Steaua a devenit scena unei piese de teatru absurd de cel mai înalt nivel, după semifinala de Cupă UEFA. În fiecare zi se debitează atâtea idioţenii referitor la această echipă, situaţiile sunt atât de anormale, personajele de un ridicol colosal, încât "amatori" precum Ionesco ori Samuel Beckett ar putea părea mult supraapreciaţi.

Ultimul episod este - ca mai toate de până acum - năucitor. Artiom Karamian, cel care a afirmat zâmbind că şi-a făcut datoria când scanda înjurături acompaniat de superbii, civilizaţii, fantasticii şi incredibilii spectatori din Giuleşti şi Timişoara, declară cu acelaşi zâmbet de sub ochii aproape umezi că "îşi dă sufletul pentru Steaua". Aşa e, doar şi fostu' lui (patron), Marian Iancu declară solemn că vrea să facă dreptate, Becali afirmă că iubeşte Steaua şi că milioane de suporteri îl adoră...

Ia, mucles, băh, să-l auzim p-armean, că cerşeşte cu sufletul scos, ţăranilor!

Depinde de antrenor dacă mă introduce - te-am introdus şi noi, da' nu prea ţi-a plăcut... - în teren - aaa, scuze! - vreau să joc - noi, de exemplu, vrem ca, odată cu Guie-tău, să plece toate scursurile gata să lingă apăsat unde-au borât de-atâtea ori - şi să fac o treabă cât mai bună. - pentru o treabă bună, noi îţi recomandăm ceaiul din frunze de afine. E bestial, Gogule!

Am avut o întindere, - sperăm să o întinzi de tot, cât mai curând! - am grăbit revenirea - băi, noi cu cine vorbim? Şi tu, şi Guie, parc-aţi mâncat acceaşi oaie, nu mai înţelegeţi nimic, trebuie să vă repetăm ani în şir să pricepeţi că MAAARŞ! - şi cred că de aia a durat atât recuperarea. - ArtiNeomule, vorbeşte cu Fane Dediu, e doctor docent în filozofia recuperării! Lasă dreacu' amatorii, nu-ţi bate joc de cariera ta!

Scorul din partida cu Rapid a fost un coşmar, - claaar, scoru' a fost de coşmar, că voi aţi jucat aşa cum a spus Stupidiţă, foarte bine, da' fotbalu' e nedrept, mama lui...- dar acum vreau să batem Timişoara, - Kara-te-miane, ai grijă, băiatule, nu te forţa, că de-abia revii după o accidentare urâtă, survenită pe fondul determinării ieşite din comun de a nu transpira prea mult! - numai aşa putem să-i aducem pe suporteri înapoi lângă noi. - Artiomel, marş niţel lângă primul cocalarel (o să-l recunoşti după mormanul de seminţe scuipate lângă el), înjură cum ştii tu mai bine vreo rivală, şi îi veţi avea alături de voi pe suporterii pe care vi-i meritaţi şi care încă juisează a gem de seminţe când vă aud/văd.

Îi respect pe toţi cei de la Poli, - e normal, frate, să respecţi oameni alături de care ai înjurat tot ce-ai prins, inclusiv cluburile pentru care ai mai jucat - am mulţi prieteni acolo. - taaaci, băh, dreacu', te mai aude Guie şi-i mai aduce p-aci. Cât dreacu' crezi că putem vomita şi noi? De-ajuns vă avem pă voi, pă Guie... Dinu "Vamă" mai lipseşte! Au un antrenor foarte bun, - să fie sănătos! - dar vor evolua fără Alexa, ceea ce e o mare pierdere pentru ei. - Băăăh, e o mare pierdere pentru noi, băh. Poate mai rupea şi el câteva oase ale unora care merită cam ca tine să poarte tricoul Stelei. Gâtu' ma-sii, n-avem nici noroc, băh, e clar! Vreau să batem, nu e important să dau eu gol, ci să câştigăm. Se vede de la o poştă ieftină că eşti de-aia meseriaşă, Artioamo!

Îmi dau sufletul pentru Steaua! - Eşti un mare, mare Stelist, băh! Nu cre'că i-a auzit careva pă Jenei, Iordănescu, Hagi, Gheorghe Constantin (Binecuvântată fie-i amintirea!), Ilie Savu, Ion Voinescu, Gabi Balint, Marius Lăcătuş ori Ion Alecsandrescu să spună aşa ceva! Le-ai dat clasă, frate! Dă-mi o batistă să-mi sterg mucii, că nu mai pot!

Avea dreptate Scuipiţă, băh! Steaua sunt ei! Aia ie, ţaţo, ei are dreptate, nu lătrăii ăia de la Sud. Ce să facem... toţi greşeşte, că aşa e omeneşte!

A-propos de Bleahchiţă, niii, să-l ascultăm şi pe mnealui: Steaua nu a murit. Poate multă lume vrea să audă că Steaua a murit, dar Steaua nu a murit. Mergem în continuare. - Şi gândacii mai merg vreo trei zile după ce le tai capu', da' asta nu înseamnă că mai trăiesc, ci că sunt pe moarte. De exemplu, şi tu ai senzaţia că eşti stelist, şi Guie crede la fel. Asta nu vă face ce credeţi voi că sunteţi. Bine, dar în ţara unde Guţă se crede cântăreţ...

Au mai fost echipe mari care au pierdut meciuri la scoruri umilitoare şi nu au dispărut de pe harta fotbalistică a lumii. Nici Steaua nu va dispărea. Se va bate în continuare pentru onoarea ei. - Această lipitoare de baltă are neruşinarea să vorbească despre onoarea unicului club de fotbal din România care a avut o echipă de aur şi una de argint. Această trichinoză are neobrăzarea să rostească "umilinţă" şi "Steaua" în aceeaşi propoziţie, fără să roşească, fără să intre în pământ. Această termită, gata să să ronţăie orice de la Guie, are impertinenţa să declare că "Steaua se va bate pentru onoarea ei". Tocmai el, care a venit în Ghencea în primul rând pentru că nu mai avea acces la contracte bănoase în alte părţi. Tocmai el, care se face că nu ştie ce era Steaua sub domnia strălucitoare a lui Ion Alecsandrescu!

Absurdul nu mai are limite la acest club de fotbal! Pe cât de strălucitoare ne este istoria, pe atât de obscen ne este prezentul.

Duminică, de la ora 18:45, la Sala Polivalentă, Steliştii de pe terenul de handbal, alături de cei din tribune, vor simţi din nou până la paroxism Roş-Albastrul. O extraordinară echipă a Stelei va lupta ca-n poveştile cu Gaţu, Birtalan, Stîngă şi Berbece pentru un loc în finala Cupei Cupelor. Aripile, din partea casei!

Apoi, vocile rebele a mii de luptători se vor auzi până la stele, amitindu-le tuturor că suntem gata să îi iubim pe cei care se vor dovedi mândri de Spiritul CCA, al Stelei Sevilliene şi ai tuturor celorlalţi Stelişti datorită cărora ne emoţionăm când auzim cuvântul STEAUA.

Ce bine e să fii normal! Aproape că e o stare anormală... TRUP ŞI SUFLET PENTRU CULORI...

Lari

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Steaua - FC Timisoara, 3:3 - OmBun

Steaua - FC Timisoara, atmosfera - OmBun

Steaua MFA - Granollers, 32:28 - OmBun

Steaua MFA - Granollers, atmosfera - OmBun

https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Apulum Alba Iulia

STEAUA

Sambata, 01 mai
17:00
Digisport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii

https://fcsteaua.ro:/