home
22-04-10

Stelistii de carton

Am început să scriu acest articol imediat după ce am citit post-ul userului Adrian ce vorbea despre cei care nu-l văd pe Becali ca fiind principala infecție a Stelei. Citez, “ E clar că nu sunt steliști “.
Eu aș avea o altă impresie despre ei. Eu i-as numi steliștii de carton. Așa cum există miliardarii de carton, observ în ultimul timp foarte mulți steliști de carton.
Analogia este una extrem de simplă:

Miliardarii de carton nu sunt persoane care au fost înstărite încă de la naștere și nimeni nu le-a zis cum trebuie să se poarte un om bogat. Steliștii de carton nu au fost crescuți în spiritul stelist de mici astfel că nici ei nu știu cu adevărat ce este acela un stelist și cum ar trebui să se comporte el.

Miliardarii de carton sunt persoane cu un ridicat prost gust pentru orice. La acest capitol duc foarte ușor spre termenul de cocalar. Steliștii de carton cred ca e marpha să-și facă poză cu telefonul în fața oglinzii din baie, înveliți doar cu prosopul inscripționat F.C. Steaua.

Miliardarii de carton se fălesc cu banii, mașinile și casele lor, se duc în țări străine dar nu știu nici măcar care-i capitala țării pe care o vizitează. Steliștii de carton se fălesc cu trofeele câștigate de F.C. Steaua București dar nu știu să enumere măcar doi jucători din minunata STEAUA `86.

Miliardarii de carton au ajuns bogați peste noapte datorită vreunui tun imobiliar sau mai știu eu ce afacere. Steliștii de carton au ajuns steliști până la moarte peste noapte datorită strict performanțelor Stelei reușite în ultimii ani în Europa.

Miliardarii de carton își asociază întotdeauna imaginea cu tot ceea ce este mai grandios începând de la mașini și până la fashion. Steliștii de carton își asociază imaginea cu cea mai galonată echipă din Estul Europei, Steaua București.

De ce vrea Adrian “dinamovistul” ca Steaua să retrogradeze ?!? SIMPLU! Ca să scăpăm de becali și de voi, steliștii de carton; pentru că dacă mașina nu mai e cea mai tare și cea mai “la modă” miliardarii de carton nu și-o mai doresc așa cum nici voi n-o să mai fiți steliști când Steaua nu va mai fi cool pentru că va juca în Divizia B, astfel că n-o să vă mai puteți face poze pe stadion “ la meciu cu R3al M@dr1d “.

În încheiere vreau să spun că mi-e jenă că am fost nevoit să scriu acest articol.

Numai bine.

LanDSharK

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

 
6 ani de la 25-04-2004

Aparitia Hunters

La aceasta data s-a infiintat grupul Hunters. Prima aparitie pe stadion a avut loc pe 1 August, cu ocazia deschiderii sezonului 2004-2005.
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/