home
18-04-10

Rapid - ....Steaua?

Va mai aduceti aminte cand juca Steaua? Va mai aduceti aminte, nu superperformantele din anii 80, anii 90? Va mai aduceti aminte cum Steaua domina categoric prima liga din Romania, cum Dinamo nici nu visa sa bata, cum Rapidul nu exista in fata ros-albastrilor? Daca nu va mai amintiti sau daca nu ati trait niciodata acei ani, pacat!

Tatarusanu - Emeghara(Golanski,88), Tudose, Jelev, Marin - Nicolita, Petre, Toja(Arman Karamian, 61), Tanase - Kapetanos(Surdu,81), Stancu

Meciul a inceput cu 1-0 pentru Rapid. Era minutul 7, Bozovic a centrat fara probleme de langa Nicolita, Tatarusanu, la cei aproape 2 metri ai sai, nu a iesit, Tudose a sarit pe langa Ionita si jucatorul rapidist a inscris cu o lovitura de cap. 1-0 pentru Rapid.

Steaua a avut o tresarire de orgoliu si, dupa cateva atacuri, Kapetanos a fost faultat in careul rapidist in minutul 14. Arbitrul Avram a dat penalty si grecul a inscris din nou. A inscris insa degeaba. Dupa doar 3 minute, acelasi Ionita a facut dubla, profitand de o noua gafa a apararii steliste. Cesinha a centrat de langa Emeghara, mingea a trecut prin careu fiind admirata de Jelev, Ovidiu Petre si Tatarusanu si Ionita, scapat din marcajul lui Petre Marin, a inscris fara nici o problema pentru a aduce rapidul din nou in avantaj.

Era de asteptat o noua tresarire de orgoliu a Stelei dar aceasta nu a mai venit. Rapidistii au continuat insa sa marcheze. In minutul 22, Cesinha a pacalit capcana la offside a apararii steliste, a scapat singur cu Tatarusanu si a marcat pentru 3-1. Steaua nu mai era pe teren. Astfel, neeliminarea lui Sapunaru(rapidistul trebuia sa primeasca cartonasul rosu in minutul 20, dupa un fault dur asupra lui Tanase) nu a parut sa fie chiar asa de importanta.

Pana la pauza, rapidul a mai inscris o data. Marius Constantin a transformat in minutul 33 un penalty obtinut de Grigorie, dupa un fault al lui Emeghara. Dupa 45 de minute, Rapid - Steaua, 4-1.

A doua repriza a insemnat 45 de minute de rugaciuni, rugaciuni pentru ca meciul sa se termine cat mai repede. Steaua a continuat sa lipseasca de pe teren si, cand Helder a inscris in minutul 71 golul cu numarul 5 al Rapidului, totul a devenit destul de clar. Rapidul a jucat singur in acest meci si e absolut fascinant faptul ca au luat gol. Andone ar trebui sa isi puna niste intrebari in ceea ce priveste pregatirea tactica a meciului.

De ce a fost schimbat Kapetanos, omul cu golul, cu Surdu, in minutul 81? De ce a intrat Golanski in locul lui Emeghara in minutul 88? De ce nu a primit Zapata o sansa dupa ce Tatarusanu a luat goluri de cascadorii rasului in ultimele etape?
Toate aceste intrebari nu conteaza si nici nu astept vreun raspuns la ele. In capul meu, in acest moment, se repeta in continuu o singura intrebare: "Voua va place ce joaca Steaua?".

La revedere, domnule Stoichita!

P.S. Stoichita a tinut sa ne raspunda, totusi. Astfel, cel care spune ca e antrenor la Steaua a declarat: "Lucrurile astea se mai intampla." - Mihai Stoichita, zis Lippi, un invingator adevarat.
Si, daca tot am vorbit despre raspunsuri date de antrenorii stelisti:
"Sper sa bata CFR-ul acum, ca sa iau locul 2. ... Normal ca nu e umilitor. Nu ma intereseaza pe mine lucrurile astea. Am pierdut un meci. Care e problema? Nu e nimic de facut.Sa luam locul 2." - Cel al carui nume nu trebuie pomenit.

N.R.
Imi cer scuze ca nu am trecut in titlu scorul partidei. Eu nu pot sa scriu asa ceva!


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii