home
10-04-10

Steaua II - CSC Rm. Sarat 3-0 (2-0)

Steaua II a reusit o noua victorie in Liga 2, invingand cu 3-0, acasa, pe CSM Ramnicu Sarat, lanterna rosie. Golurile au fost marcate de Rusu(dubla) si Albu.

33.Lungu - 2.Mustata, 4.Tall, 15.Baciu, 20.Tosca - 18. Andrei David(23.Vatajelu), 8.Lazar, 5.Bejan, 17. Filip(24.Matei) - 9.Rusu(10.Vaduva), 11.Albu

Steaua II a reusit sa rezolve meciul in prima repriza, in doar 2 minute, Rusu marcand doua goluri in minutele 19 si 21. Primul gol a fost o superba lovitura de cap la coltul lung. Rusu a sarit cu un adversar, i-a luat fata si a plasat perfect centrarea venita de la Mustata. Dupa doar 2 minute, dupa mai multe gafe ale aparatorilor adversi, mingea a ajuns la David, acesta a pasat scurt, in careu, pentru Rusu, iar atacantul venit de pe litoral a preluat cu spatele la poarta si a marcat cu un sut pe spate.

La finalul primelor 45 de minute, Lazar putea duce scorul la 3-0, insa foarfeca sa pe spate a trecut putin peste poarta CSM-ului. Astfel, la pauza, Steaua II a intrat la cabine cu un avantaj multumitor.

In a doua repriza, tinerii stelisti nu au lasat piciorul de pe pedala de acceleratie. Au dominat meciul in continuare si, in minutul 82, Albu a inchis tabela, marcand pentru 3-0 cu un lob frumos, un sut centrare care l-a surprins pe portarul CSM-ului. Pe final de meci, desi Albu putea sa marcheze si el dubla, Cezar Lungu, capitanul din acest meci al Stelei II, a fost insa eroul. Dupa o gafa a apararii steliste, un jucator al Ramnicului Sarat a ramas singur cu Lungu insa internationalul de tineret al Stelei a aratat multa maturitate, mult calm si sange rece si multa putere de concentrare si a prins perfect scarita trimisa de jucatorul advers.

Steaua II - CSM Ramnicu Sarat, 3-0 si tinerii stelisti ocupa locul 9 in campionat dupa 23 de etape, avand 9 victorii, 8 egaluri si 6 infrangeri, golaveraj 26-18.


Jucatorul Meciului

Cu doua goluri marcate, Vlad Rusu nu avea cum sa nu fie jucatorul meciului. Desi nu s-a vazut tot timpul in jocul Stelei II, tanarul atacant si-a facut simtita prezenta atunci cand a trebuit. E mare, e puternic, stie cu mingea si are simtul portii. Avand in vedere ca sunt sanse foarte mari ca Pantelis Kapetanos sa paraseasca Steaua la vara si ca Surdu si Pepe nu sunt Kapetanos, tanarul Rusu ar putea fi o solutie pentru atacul Stelei. Vlad Rusu e golgeterul Stelei 2, cu 5 goluri marcate in acest sezon.


Jucatorii "mari"

La Steaua II au jucat in aceasta etapa si Gora Tall si Baciu, jucatori de la prima echipa. Daca Tall a avut un joc bun, adversarii nepunandu-i nici o problema, Baciu a aratat din nou ca e bun doar de rezerva. Desi adversarul de astazi a fost unul slab, Baciu a comis cateva greseli mari de marcaj, greseli in urma carora se puteau marca goluri.


Strategie fara cap

Privind meciurile Stelei II, nu pot sa nu ma intreb cat de mult creier au conducatorii din Ghencea in capetele lor. Au in propria curte jucatori tineri si de valoare si, cu toate acestea, ei prefera sa aduca la echipa "vedete" din "supercampionate" gen Cipru.
Oare nu au loc in lotul de acum al Stelei si oameni ca Mustata sau Iacob? Oare Lungu nu merita si el o sansa, daca Tatarusanu tot gafeaza si daca se tot incearca alugarea lui Zapata? Oare Rusu ar inscrie mai putine goluri ca Surdu sau Pepe, atacanti care nu marcheaza aproape deloc? Oare Bejan nu ar putea fi un inchizator mai bun ca reprofilatii Toja sau Plesan? De ce nu poate Lazar sa joace titular ca si coordonator de joc? Pentru ca nu umbla cu bombe sexy? Ar fi Tosca depasit mai usor ca Petre Marin? De ce nu poate fi folosit Filip ca mijlocas stanga? Pentru ca nu are frate geaman?

Se pare ca Steaua a bagat bani degeaba in academia de fotbal. Din moment ce jucatori ca Stratila sunt lasati sa plece liberi ca sa faca senzatie la alte echipe din liga 1 si fundasi de viitor ca Ionut Mihai sunt vanduti pentru a le face loc unor "vedete cipriote" ca Tall sau Parpas, nu trebuie sa ne mire faptul ca Steaua se chinuie in campionat. Cand ai in conducere oameni care nu se pricep la fotbal, oameni ca Becali sau Argaseala, nu ai cum sa te astepti sa faci performanta.

Steaua se chinuie intr-un campionat slab si se roaga de adversari sa se impiedice. In tot acest timp, niste jucatori tineri si de valoare se pierd prin ligile inferioare.



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Poli Iasi

Luni, 12 aprilie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
Antena1https://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ !! https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Weed4All https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Weed4All
Albume recomandateArticole recomandatehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gigi si caciula care se fura

Steaua continua sa faca puncte si sa joace urat. Becali se pare ca a castigat pentru moment in razboiul cu fanii, dar fotbalul pierde si va mai pierde mult si bine tocmai pentru ca este fentat, nu est