home
31-03-10

Vine Ogararu inapoi la Steaua ?

Steaua ar putea să îşi rezolve problemele de pe flancul drept mai repede decât ar fi anticipat oricine. George Ogăraru nu mai este dorit la Ajax, Martin Jol transmiţându-i să îşi caute o altă echipă. Chiar dacă Ajax este pe val în Eredivisie, bifând cea de-a 5-a victorie consecutivă în campionat şi ameninţând poziţia de lider a lui Twente (fosta adversară a Stelei din Europa League mai are doar 4 puncte avans în fruntea clasamentului), Jol este extrem de nemulţumit de nivelul mai multor jucători din lotul "lăcierilor", soarta lui Ogăraru urmând a fi împărtăşită şi de Pantelic, Rommedahl, Albert Luque si Javier Martina, anunţă De Telegraaaf. Sursa citată notează că antrenorul le-ar fi trimis o scrisoare prin care au fost anunţaţi că nu mai intră în vederile acestuia.

În măsura în care Golanski a căzut în dizgraţia patronului, iar Petre Marin (fotbalist care ar putea juca pe acel post) are şanse minime să continue în Ghencea, Ogăraru ar putea reprezenta o soluţie viabilă, mai ales că e genul de jucător la mare căutare în Ghencea: vine gratis.

"Să se întoarcă mai repede în Polonia", a spus Gigi, cu referire la fundaşul dreapta, săptămâna trecută.

O piedică în calea realizării transferului ar putea fi reprezentată de faptul că "Ogă" are o relaţie specială cu fanii roş-albaştrilor din Peluza Sud, cei mai aprigi contestatari ai latifundiarului. Totuşi, Becali ar putea să se folosească de acest lucru pentru a încerca o reconciliere cu ultraşii: în măsura în care l-ar convinge pe Ogăraru să accepte oferta, există premisele ca relaţia Gigi - suporteri să se îmbunătăţească.

A fost anti - patron
George Ogăraru este unul dintre jucătorii cu personalitate puternică, de aceea nu este agreat de Gigi Becali. Un alt impediment în calea întoarcerii sale o reprezintă episodul produs în primăvara trecută. În campania iniţiată de conducerea Stelei pentru susţinerea patronului aflat în arest, fotbalistul a refuzat să se supună "ordinului". Ce s-a întâmplat mai precis? La meciul de acasă dintre Steaua şi Gloria Bistriţa, jucătorii stelişti au intrat pe teren cu un banner pe care se putea citi un mesaj pentru finanţatorul roş-albaştrilor: "Suntem alături de Gigi Becali!". Singurul dintre elevii lui Lăcătuş care nu a pus mâna pe acel banner a fost chiar George Ogăraru, care a declarat de mai multe ori că nu are nimic cu "omul Gigi Becali", ci cu maniera în care acesta conduce clubul.
Chiar şi aşa, în eventualitatea în care această mutare i-ar asigura liniştea, Becali este dispus să îl repatrieze pe fundaş. Rămâne de convins şi acesta...

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

F.C. Brasov

Vineri, 2 aprilie
18:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/