home
28-03-10

Excursie la Banu Maracine!

Vineri. Ora 7 dimineata. Suna nenorocitu’ de ceas, ma trezesc, imi fac dush si plec la facultate. Niciun gand sa plec in deplasare, nu aveam bani. Ajung la facultate, seminar baze, plictiseala, seminar analiza, plictiseala, intrebari despre ce sa fac vineri seara. Suna telefonu’:
-”Ba in mm ce faci, hai la meci!”
-”Ba nu am niciun ban, nu vin.”
-”Ba vino in gara ca rezolvam noi”
-”Bine ma in gm hai ca vin”.

Plec la 11 jumate’ de la facultate, la 12 fara 10 eram in gara. Pregatiri, discutii despre trenul cu care sa plecam, ne hotaram pana la urma sa il luam pe ala de 3 fara un sfert. Ne luam tot ce ne trebuie, o mai ardem aiurea pe la Mc si plecam. Pe tren nimic interesant, ca in deplasare: circ, caterinca, cheta pentru nas si toate cele. Pleca trenul, ajungem pe nu stiu unde prin Oltenia, coboram sa ne mai luam cate ceva, ne urcam iar in tren. Aproape de Craiova se aude bomba: la Craiova ne da jos, ordin de sus sa nu ajunga SUD Steaua la meci. In tren nu stiu daca am precizat, eram in jur de 30 de baieti de la Nord si restu’ sudisti. Un politist de la tf zicea in statie spre un coleg:”in tren sunt aia de la SUD, avem ordin sa nu ajunga la meci”. A inceput haosu’: lumea cauta locuri pe langa fete ca sa se dea localnici, altii se ascundeau prin bai, ne asteptam sa ne rupa cu bataia jandarmii in Craiova. Ajungem in Caracal, in gara plin de jandarmi si testoase d’alea de la SIR, coboram, cantam, nu se intampla nimic. Ne urcam iar in tren, pleaca trenu’, nu stiam ce se intampla, credeam ca nu mai e nicio problema. Pe la vreo 1,5 km de Craiova, se opreste iar. Urca in tren un jandarm si cu unu de la TF in spatele lui si incepe sa urle si sa imparta bastoane in stanga si in dreapta. “Jos, jos ba futu-va mamele. JOS”. Ii zic:”stai ma nene sa imi iau geaca si portofelu de pe scaun, si plec”. Imi cara 2 bastoane si ma impinge, noroc ca era inghesuiala pe scari ca altfel cadeam direct jos. Mi-am luat geaca, dar din portofel mi-a sarit un card. Coboram din tren, incep sa ne perchezitioneze, urlete, bastoane, arogante marca “jandarmi cu mai putine clase ca trenul”.

Dupa vrea 5-10 minute de haos vine un cacat cu epoleti si incepe sa urle intr-o portavoce: “cine are bilete in stanga mea, cine nu are bilete in dreapta”. Se face mare gramada in dreapta si incepem sa cantam:”la sectie, cu totii la sectie”. Si incepe bisnita: vin niste oameni de la CFR, incearca sa ne vanda bilete la un pret imens: 50 lei in care intrau banii pt. bilet la dus si banii pt. bilet de intors. Asta dupa ce ne-au luat datele sa ne dea amenda ca am mers fara bilet.

Vin reporterii, unu in costum incepe sa manance cacat in direct pe la televiziuni ca vai ce gari am spart si ce haos am facut. Strigam la reporteri sa vina la noi sa spunem si versiunea noastra. Vine o pipitza de la protv si incepe sa ne intrebe: “de ce v-ati urcat fara bilet?vi se pare normal?” . O intreb:” femeie ai mers vreodata fara bilet?”. Imi raspunde:”da, am mers. Da nu ca voi”. Si ii zic:”cum adica nu ca noi?” . “pai eu nu am facut haos ca voi pe tren, nu am spart gari”. Si ii zice unu:” haideti sa mergem inapoi cu trenu’ sa vedem ce gari am spart, ca iar ati mancat cacat la televizor ca sa aveti stiri. Haideti sa vedem garile alea de spuneti ca le-am devastat”. Femeia tace. Dupa vreo 20 secunde zice:”pai domnii de la jandarmerie asa au spus.” Si ii zic iar:” domnii de la jandarmerie au avut ordin sa ne dea jos ca sa nu ajungem la meci”. Si intreaba iar pipita : “de la cine?”. Si ii zic: “de la cine crezi femeie? de la gigi becali”. Acum vreau sa va intreb, pe voi, presa romana, ca erau mai multe camere care filmau acolo. De ce nu ati filmat sa dati la tv si partea cand jandarmii ne carau bastoane si ne impingeau cand va chemam sa vorbim? Partile astea de ce nu le dati la TV? Nu fac audienta? Unde va e obiectivitatea? Nu e normal sa ne spunem si noi parerea? De ce ati dat stirea aia la TV de ma suna tata ca un disperat ca iar am plecat cu drogatii aia ca sa fac haos in deplasare fara sa verificati? Din cate surse trebuie verificata o stire dragi cacati din presa? Din cate ? Parca 3? Si pe baiatul ala de la Nucleo, ca sa nu ii spun numele aici, care a aratat la politisti legitimatie de presa, de ce l-au batut jandarmii? Ca vroia si el sa isi spuna parerea? Asta de ce nu o dati la televizor. Sau pe tipul ala de la sud care v-a aratat la camera dintii sparti de jandarmi de ce nu l-ati dat la televizor? Ala nu facea audienta? Sau fata aia pe care vroiau jandarmii sa o ridice pentru ca aveau ei niste filmari de la alt meci si sa o verifice? Si cate s-au mai intamplat acolo si nu ati dat la TV. De ce din toata discutia pe care am avut-o cu voi au aparut doar franturi? De ce cand a vorbit baiatul ala cu gluga pe cap legata in fata nu ati dat la tv tot ce a zis? De ce?

Si acum asa ca final, MUIE gigi, MUIE garda, MUIE testoasele de la sir, MUIE presa romana!


oldschoolriot.wordpress.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Trofeul Cupa Campionilor Europeni (toc71cc) - azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3