home
27-03-10

Comunicat AISS privind deplasarea la Targu-Jiu(update)

In legatura cu evenimentele ce au avut loc in cursul deplasarii suporterilor stelisti la partida Pandurii Targu-Jiu - Steaua, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti vrea sa aduca la cunostinta suporterilor stelisti, a mass-media si a opiniei publice urmatoarele:

150 de suporteri stelisti au decis sa faca deplasarea catre Targu-Jiu cu trenul, plecand din Bucuresti, Gara de Nord, vineri 26 martie, la ora 14:46 cu acceleratul 1725 care ajunge la Targu-Jiu, pe traseul Bucuresti - Videle, Rosiori de Vede, Caracal - Craiova, Targu-Jiu. Toti cei 150 de suporteri aveau asigurate deja biletele de acces la meci, procurate pe cont propriu prin intermediul membrilor AISS din Targu-Jiu, fara nicio legatura cu biletele pe care clubul Steaua le primeste gratuit de la clubul gazda si le distribuie prin intermediul nou-infiintatei ligi a suporterilor.

Calatoria a decurs fara probleme pana in gara Banu Maracine, inainte de Craiova, unde grupul suporterilor a fost evacuat in forta de echipaje mascate ale Jandarmeriei Romane si ale Politiei SIR, fiind perchezitionati. O parte din suporteri nu erau in posesia unui document legal de calatorie, solicitand in acest sens reprezentantilor CFR si ai Jandarmeiei sa le permita achizitionarea legitimatiilor de calatorie in acel moment, pe loc sau la urmatoarea oprire a trenului, acestia refuzand categoric si spunandu-le deschis ca orice-ar fi, nu vor ajunge in Targu-Jiu. Drept urmare, suporterii stelisti au fost nevoiti sa se intoarca in Bucuresti, insotiti inclusiv de cei care aveau bilet de tren care, in semn de solidaritate si de protest fata de actiunea pripita si abuziva a jandarmilor, au refuzat sa continue deplasarea.

Adaugam ca nu au existat niciun fel de acte de distrugere sau vandalism nici in tren, nici in garile de pe traseu, in ciuda titlurilor bombastice de tipul "gari devastate", “infernul”, “au facut dezastru” sau “soc si teroare” prin care realitatea a fost denaturata din rea vointa sau din lipsa de informare. AISS este gata sa dovedeasca acest fapt, inclusiv cu poze din garile de pe traseul suporterilor stelisti, atat din timpul deplasarii catre Targu Jiu cat si de la intoarcere. Mai mentionam, daca era nevoie, ca orasul Corabia a carui gara s-a afirmat ca a fost devastata, nu se afla pe ruta Bucuresti - Craiova - Targu-Jiu.

Precizam, de asemenea, ca nu au existat niciun fel de altercatii sau incidente cu ceilalti calatori din tren sau cu angajatii CFR, singurul deranj provocat calatorilor fiind cel al cantecelor si scandarilor suporterilor. Daca exista macar o singura declaratie sau plangere a unei persoane agresate, rugam un oficial al Jandarmeriei sa le faca publice, in caz contrar - acceptam bucurosi o dezmintire oficiala in acelasi sens.

Nu putem sa nu observam ca prin aceasta actiune nu au avut de castigat decat acei oficiali ai clubului Stelei care se tem de reactia suporterilor stelisti si cauta prin orice mijloace sa le ingradeasca acestora orice forma de protest.

Solicitam mass-media sa preia acest comunicat, pentru o informare cat mai echilibrata si nepartinitoare a tuturor suporterilor stelisti si a opiniei publice. In viitor, AISS este oricand disponibila sa tina legatura cu mass-media asa cum a facut-o si pana acum, pentru a preveni orice dorinta de manipulare ce ar putea veni din partea tuturor acelor oameni care au interesul ca suporterii (si actiunile acestora) sa fie discreditati.


Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
27 martie 2010


Update: Am primit pe e-mail poze cu urmele lasate de jandarmeria romana pe bratele unui suporter stelist, in urma interventiei de la Banu Maracine.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei

STEAUA

F.C. Brasov

Vineri, 2 aprilie
18:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/